Gość: ficia IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 19.05.05, 09:43 Miasto umiera a wlodarze zajmuja sie jak zwykle bzdetami, gorylami. Dlaczego bogatsi od nas tego nie robia tylko Opole? Zdaje sie ze goryle beda mieli liepiej niz biedni opolanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Nasze goryle: Ashmar, Djeeco i Abeecu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 09:49 Boze, co za idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
k100 Re: Nasze goryle: Ashmar, Djeeco i Abeecu 19.05.05, 20:43 Nie negowalbym tak calkiem przedmowce. Jego wypowiec zawiera czaske prawdy bo oto miasta nie stac na wiadukty i wiele innych rzeczy a stac na goryle. Czy to wedlug ciebie nie jest idiotyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeah Re: Nasze goryle: Ashmar, Djeeco i Abeecu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:47 Gość portalu: . napisał(a): > Boze, co za idiota. ty nawet idiotą nie jesteś.... ty zwykła kropka jesteś, i nie miej złudzeń że nad i. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won Re: Nasze goryle: Ashmar, Djeeco i Abeecu IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 19.05.05, 14:13 Jakich nas? Ty jesteś Nam obcy. Precz do swojego wyidealizowanego Lepiejgdzieindziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlik Re: Nasze goryle: Ashmar, Djeeco i Abeecu IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 19.05.05, 18:23 Rozumiem zdenerwowanie goryli!Polacy na zachód a one na nasze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel Re: Nasze goryle: Ashmar, Djeeco i Abeecu IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 19.05.05, 19:26 w razie zmiany przewodniczącego rady miasta proponuję zgłosić któregoś z wymienionych tu kandydatów. myślę że ten starszy który waży 175 kg ma bogate doświadczenie w tych sprawach i ponadto ma wszelkie predyspozycje by sobie poradzić z wszystkimi przeciwnikami.jedyny problem może stanowić miejsce ulokowania klatki i odpowiedni dla Ashmarka wybieg. ale polak potrafi więc będzie dobrze. podobno już trwają zapisy do sztabu wyborczego " GORILLAZ 2005 " ? chętni, śpieszcie się bo czas ucieka a wybory tuż tuż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeah vivat goryle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:54 vivat goryle opolskie vivat iluminacja młynówki vivat opolska wenecja opolska gospodarność opolska myśl urzędnicza vivat i nigdze nie ma lepiej tu jest super DEBILNIE... chociaż... może goryle wniosą do ratusza nową KREW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Nasze goryle: Ashmar, Djeeco i Abeecu IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 19.05.05, 21:20 VIVAT GORYLLLLEEEEE VIVAT ZEBACZYNSKI VIVAT KOWALSKI VIVAT MOST PIASTOWSKI VIVAT REAL nie realny jakie to wszystko do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotterdamm Re: Nasze goryle: Ashmar, Djeeco i Abeecu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 01:40 tępe buraki tutaj mieszkają Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Nasze goryle: Ashmar, Djeeco i Abeecu 20.05.05, 09:57 a ja proponuje zorganizowac konkurs na nowe, polskie imiona dla holenderskich goryli. oto moje propozycje 1. Leszek 2. Piotrek 3. Remek szkoda, że nie ma dziewczynki, bo imie żeńskie tez mam w zanadrzu. Odpowiedz Link Zgłoś