Dodaj do ulubionych

Ciecierski odwołany

IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.05, 19:52
Jeden wielki skandal.Można się zapytać Kłosowskiego - i co jest Pan
zadowolony?Cieszy się Pan , że wespół z poskomunistami rozwalacie wszystko co
prawicowe - jak Pan się znalazł w PiS????
I to jeszcze w Opolu , gdzie układ poskomunistyczny jest paskudnie umoczony w
aferach korupcyjnych?Mój Boże i to członek parti Kaczyńskiego,parti ,która
chce(rzekomo?)rozprawić się z korupcją w Polsce.
Mój głos partia Kaczyńskiego w Opolu straciła , a jeżeli chodzi o wybory
prezydenckie , to Panie Kaczyński!! , niech Pan spojrzy do Opola ,wszystko
będzie zależeć od reakcji.
Ciekawe jak po wyborach parlamentarnych PiS chce współrządzić z P.O. w Opolu?
Po takiej kolaboracji z komuną , lepiej by ta partia sie rozwiązała -
Samoobronatak zrobiła w Opolu.
Obserwuj wątek
    • Gość: nn Re: Ciecierski odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:02
      I po co te egzaltacje? Wystawcie Ciecierskiemu pomnik, a do roboty weźcie kogoś
      kto potrafi sprawnie pracować. Dość pustych sloganów i ideowych uniesień.
      Żałosne.
      • Gość: Adam Re: Ciecierski odwołany IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.05, 20:13
        żałosne jest to co piszesz , ale jak komuś czerwień zalewa oczy niestety ma
        ograniczone pole spojrzenia.
        a propos pomników - to Wy je gęsto-często stawialiście.
        • Gość: nn Re: Ciecierski odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:30
          Biedny człowieku. Nie mam nic wspólnego z polityką i zapewniam, że mi czerwień
          oczu nie zalewa. Twardo stąpam po ziemi i mam oczy szeroko otwarte - w
          przeciwieństwie do ciebie.
        • Gość: Tytus, Romek i ... Re: Ciecierski odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 00:29
          Ciekawe kogo powolaja? Bo musza przeciez teraz razem jako PiS i SLD
          w3spolpracowa. Moze jakale Gudanca? Albo Smagale z Partii Demokratycznej? Jak
          sie ta partyjak ladnie w Opolski klimat wpisala...
      • Gość: anonim Re: Ciecierski odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:58
        i cale szczescnie,
        i moze w koncu cos porzadenego zacznie sie dziac w opolu, bo jak narazie to
        rzady po to wielka kompromitacja,
        proponuje jeszcze odwolac prezydenta !!:P
    • Gość: ? Re: Ciecierski odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:05
      A co ma Ciecierski do PO czyzby nalezał do niej?
    • Gość: czytelnik Re: Ciecierski odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:40
      Mam nadzieje, ze dla Klosowskiego przyjdzie czas rozliczenia, za te hanbiace
      polska prawice powiazania z SLD-UP. Najlepsza kara bedzie dla nich zerowy wynik
      w wyborach samorzadowych i parlamentarnych w Opolu/Opolszczyznie. Dziwne, ze
      Kaczynski nie widzi tego, co jego czlonkowie partii wyrabiaja z SLD w naszym
      regionie. Wstyd. Mialem glosowac na nich, ale nie zrobie juz tego i innym tez
      bede odradzal glosowanie na opolski PiS, a Panu Klosowskiemu radze, by zapisal
      sie do SLD.
      • Gość: normalny Re: Ciecierski odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:52
        a mnie to wszystko wielkie n. obchodzi. a życiorysy sobie piszcie w CV -
        martyrologia to kiepściutkie rekomendacje do normalnego życia i tworzenia czegoś
        nowego. Guzik obchodzi mnie historia. A teraźniejszość tego umierającego miasta
        jest taka jak każdy widzi i nie ma co wszystkiego zwalać na komuchów. Co
        nakradli to ich, ale trochę czasu od ich epoki minęło i jakoś efektów nie widać.
        Powtarzam - normalnych obywateli osoba gostka, który będzie pobierał dodatkową
        kasę z moich podatków za funkcje w radzie miasta NIC nie obchodzi. I jeszcze raz
        powtórzę - patrząc na "rozwój" Opola i tak bierzecie panowie radni za dużo
        pieniędzy. I władza wykonawcza samorzadu Opole również. Gdyby była to normalna
        firma, to już was by właściciele (mieszkańcy) odesłali w czorty.
      • Gość: nn Re: Ciecierski odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:36
        Ty człowieku zabawny jesteś jak egzaltowana dziewica "czas
        rozliczenia", "hańbiące polską prawicę powiązania" ...z jakiej bajki się
        urwałeś?
    • Gość: PO Re: Ciecierski odwołany IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 19.05.05, 20:54
      Psy szczekają-karawana jedzie dalej
    • Gość: kaczysta Re: Ciecierski odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:59
      Winszuję Pis-owi tej decyzji.Nawet Mrożek by nie wpadł na to aby m.in. z
      umoczonymi w aferze ratuszowej wywalić Szefa Rady Miasta.A ponadto dobre
      stosunki kol.Gudańca z tow.Dolatą widać wcale nie były plotką.
    • Gość: LEON Re: Ciecierski odwołany IP: a..:* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:06
      Dobrze że przed wyborami pis(iak) pokazał prawdziwe oblicze. Na pewno nie bedę
      na was pis(iaki) głosował. Wstyd, smród na długo po was zostanie.
      • Gość: Jateżmampięknyżyci Re: Ciecierski odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:26
        Zmarnowali już 3 lata dla Opola, ciągle tylko puste gadanie i zero efektów.
        Konfabulanci. Teraz wielki lament bo odwołali gostka o "pięknym życiorysie". I
        co z tego? Jak był słaby to dobrze że odszedł.
        • Gość: Jajo Re: Ciecierski odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:15
          Wykopać darmozjadów co nic nie robią a największy problem to jak nie dać się
          zwalić ze stołka albo jaką limuzynę sobie kupić.
        • Gość: adam Re: Ciecierski odwołany - szkoda czlowieka. IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:31
          Jeżeli mam być szczery - to mamy tu do czynienia z nie lada chucpą.
          Osobiście wolałbym, by odwołano niekompetentnego w każdym calu, sądzonego
          obecnie - prezydenta miasta Zembaczyńskiego.
          Chyba ktoś tu się zbytnio pospieszył z wyborem osoby do odwołania. Tak jak SLD i
          pozostała lewizna, taki i liberałowie z PO - nie powinni nami nigdy rządzić.
          Liberalizm jest grzechem.( to tytuł książki ).
          Wobec PiS-u mam jedno oczekiwanie: trzeba isć za ciosem i odwołać prezydenta.
          Jeżeli tego nie zrobicie, wasze połowiczne działania - będą podlegały słusznie
          coraz ostrzejszej, negatywnej ocenie. I będzie ona wtedy - całkowicie
          uzasadniona jako zwyczajne - rozrabiactwo.

Jeszcze możecie tego uniknąć.

• Gość: OP Re: Ciecierski odwołany A TERAZ KOMISJA OŚWIATY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:15
          Gość portalu: Jateżmampięknyżyci napisał(a):

> Zmarnowali już 3 lata dla Opola, ciągle tylko puste gadanie i zero efektów.
          > Konfabulanci. Teraz wielki lament bo odwołali gostka o "pięknym życiorysie".
          I
          > co z tego? Jak był słaby to dobrze że odszedł.

JAKIE EFEKTY MA KOMISJA OŚWIATY? TYLKO PYSKÓWKI

• Gość: O CZY TO PRZYPADEK, ŻE W WARSZAWIE TEŻ???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 06:14
        AKCJE PiS w w-wie i Opolu BARDZO ZBIEGAJĄ SIĘ I MAM WRAŻENIE ŻE ZARÓWNO TAM JAK
        I W OPPOLU jest to akcja centralnie rozkazana. stąd dyskusja o tym że ktoś ma
        kompetencje lub nie nie ma sensu?????
    • Gość: BRAWO Re: Ciecierski odwołany IP: *.idea.pl 19.05.05, 22:58
      Nareszcie ta miernota zostala pozbawiona stolka. Moj ojciec przepracowal z nim
      15 lat w Urzedzie Wojewodzkim i mowil mi, ze drugiego takiego niekompetentnego
      obiboka nie widzial w calym Urzedzie. Jego obserwacje potwierdzily sie patrzac
      na to co robil jako przewodniczacy Rady. BRAWO BRAWO BRAWO
    • Gość: Jolnta P Re: Ciecierski odwołany IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 19.05.05, 23:08
      Bardzi mi przykro z powodu Pana Cicierskiego. Niestety uczciwość
      i prawość jak widać nie ma dziś żadnych szans. I jak w naszym kraju ma być
      dobrze? Teraz szybko na przewodniczącego pana Kłosowskiego albo panią Żyłę, bo
      się mało nachapali.
      • Gość: a Re: Ciecierski odwołany IP: 212.244.117.* 19.05.05, 23:46
        To smutne, co się stało z Panem Ciecierskim. Myślę, że na kłosowskiego
        przyjdzie jeszcze kolej. Najpierw niech się zapisze do SLD, a za kilka miesięcy
        z tą partyjką niech zniknie z opolskiej sceny politycznej. To skandal, co ten
        rajca wyprawia. Nie wiem, na co jeszcze go trzymają w PiSie, chyba chcą sobie
        obniżyć notowania.
        • Gość: a Re: Ciecierski odwołany IP: 212.244.117.* 19.05.05, 23:50
          No i Gudaniec z Diakonowem niech wyjeżdżają z prawicy, zanim nie zajadą na
          manowce (lewinzę)
        • Gość: Ewa Sosnowska Re: Ciecierski odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 23:59
          Zawsze mowilam, ze politycy to gowna. Ci z PiSu i SLD tylko mnie w tym
          utwierdzili. Nie znam Ciecierskiego, ale z tego co tu pisza to musi byc
          uczciwym czlowiekiem, wiec jego odwolanie tak dziwna koalicja jest szokiem. PiS
          I SLD? Jak to sie moglo stac?
    • Gość: Boss Ciecierski TO WSTYD dla Opola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 00:36
      Miernota. Brawo postkomuniści!!!!!
      • Gość: Komuch PIS i inni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 00:47
        Rzeczywiscie - brawo postkomunisci ... A autora postu odsylam do Branic lub
        Tworek
      • Gość: o TO JeST CHICHOt MIERNOT gratuluję dziennikarzowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 23:29
        Boss czy Kłoss wszystko jedno
    • Gość: ela Re: Ciecierski odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 01:00
      Do wyborów trzeba wylać tych ,co zagrazją złodziejom.komuna w opolu kwitnie,a
      ten skandal z Ciecierskim kompromituje Opolan do reszty.Wstyd.Też nie wim na
      kogo głosowac-mialam nadzieję na Kaczyńskiego ale teraz ..Nikogo z wierchuszki
      nie obchodza prawdziwe problemy.Dlaczego nikt nie zajmie się UMGATE.tam dopiero
      korupcja.Towarzystwo wzajemnej adoracji.Wyjeżdżam,bo mi nie dobrze.Pomodlę się
      za opolszczyznę ,bo piękna i niewinna.Poproszę boga ,żeby całkiem nie rozkradli.
    • Gość: odkurzacz NOWA KOALICJA PiS i SLD ? ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 01:22
      no niewiarygodne !!! prawi i sprawiedliwi staneli w szeregu z ludzmi delikatnie
      mówiąc mniej prawymi. tym samym można spokojnie - odnośnie tego przypadku -
      postawić między PiS-em a SLD-owcami znak równości. Po co PiS to zrobił ?
      niestety pokazał swoją ciemna stronę, gdzie chodzi tylko o zajęcie stołka, o
      złość i niezadowolenie o to że dla własnych celów można stracić coś co jest w
      polityce na każdym szczeblu najważniejsze - wiarygodność ! Teran nowa koalicja
      PiS-u i SLD powoła nowego przewodniczącego - z PiS-u ? Jestem pewny że za ten
      ruch opolski PiS już w najbliższych wyborach straci mase głosów....głupcy
      eliminują się sami. ...jednak najlepsza była argumentacja za
      odwołaniem...Panowie, gratulacje daliście doskonałe świadectwo o sobie - dobrze
      że zrobiliście to przed wyborami to znacząco ułatwi mi wybór :)
    • Gość: czytelnik Re: Ciecierski odwołany IP: *.umwo.opole.pl 20.05.05, 07:07
      oceniamy prace p.Ciecierskiego czy jego "bogatą przeszłość"????????
      gazeta powinna być obiektywna a tryska nienawiścią do SLD!!!!!!
      patrz kom Frelicha!
      • Gość: O Re: Ciecierski odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 07:27
        Gość portalu: czytelnik napisał(a):

> oceniamy prace p.Ciecierskiego czy jego "bogatą przeszłość"????????
        > gazeta powinna być obiektywna a tryska nienawiścią do SLD!!!!!!
        > patrz kom Frelicha!

A CO BRAKOWAŁO TEJ PRACY

• Gość: nn Re: Ciecierski odwołany IP: 213.17.151.* 20.05.05, 07:48
      Pies kOWALSKI skomuszał lewica triumfuje
    • Gość: ED Re: Ciecierski odwołany IP: 212.244.126.* 20.05.05, 08:12
      Tak trzymać panie kłosowski a na pewno zafunkcjkonujecie w kolejnych
      wyborach.....na śmietnisku.... Ciekawe jak się do tego odniesie pana
      pryncypał???? A PiS-owi na opolszczyźnie już DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: 16734 Rzady SLD znowu w Opolu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:26
        Do wladzy wracaja-Kumiec, Brudzinski, Chorzewski ... razem z Klosowskim i s-ka
    • qwasyx A TO POLSKA WLASNIE! n/t 20.05.05, 11:28
    • Gość: ania-opole Re: Ciecierski odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:31
      to co wczoraj mialo miejce w opolskim ratuszu było wprost zenujące, a tak a
      propos to czesc naszej prawicy przenosi się na lewicę??? komizm, zenada i
      kompletna bzdura!!!!
    • Gość: ..... Re: Ciecierski odwołany IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 20.05.05, 17:59
      Są dowody jakoby Cieicerski, pseudonim Fajfus,donosił na kolegów w czasie stanu
      wojennego. Otóż, doniósł on łącznikowemu oficerowi Sztasi że kolega Roch-
      Kowalski, ksywa Szablofaker, ukradł batonik marki MArs, koledze Zembatemu.
      Oficer łącznikowy informacje przyjął i wyciągnął z niej wnioski. Dzięki temu,
      poszkodowany został nagrodzony stanowiskiem wicewojewody w latach
      osiemdziesiątych jeszcze, a kolege Rocha Kowalskiego oddano do Klewek na
      spotkanie z Talibami.
      • remakow Re: Ciecierski odwołany 20.05.05, 18:19
        kiepski z Ciebie kabareciarz - nie to co Kłosowski - ten to numer wywalił.
        Ale jaja.Niech z tym numerem objeżdża Polskę wraz z Pietrzakiem.
        Bo u nas "Żeby Polska była Polską" musi być taki rodzynek jak PiS-Opole.
    • Gość: komunista Re: Ciecierski odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 18:22
      cieszę si e że nareszczie nasi przyjaciele z PIS dowiedli naszych nieformalnych
      układów, teraz wiem że możemy liczyć na przyszłą koalicję od samorządu aż do
      sejmu. Brawo PIS. Niech żyje nasza koalicja PIS - SLD
      • Gość: mihdar Re: Ciecierski odwołany IP: *.adsl.highway.telekom.at 20.05.05, 21:31
        • Gość: mihdar Re: Ciecierski odwołany IP: *.adsl.highway.telekom.at 20.05.05, 21:40
          Klosowski to GOSC! Jak ktos jest marny to poco on nam. Coz z tego, ze
          Ciecierski ma wspaniala przeszlosc tz. mierny no i przez to wierny. A Opolu
          potrzebny jest lider. PO opolskie to opolska stagnacja czyli zacofanie w
          stosunku do kraju. Dzialaj kolego, stan sie wyrazisty.
          • Gość: Juras Re: Ciecierski odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 10:23
            Jak ktoś jest marny kolego,to sie go poprzez rozmowy(często nawet prosząc o interwencje Warszawkę)odsuwa.Trzeba politycznie myśleć,a nie jak Opole-nie wazne ja,byle by odwołać.I co wyszło - gó...
            Skaziliście sie współpracą z postkomuną.
            Tego Wam nikt nie zabierze.
            To Wasz "sukces".
            • Gość: nn Re: Ciecierski odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 11:06
              Mihdar ma rację W OPOLU POTRZEBNY JEST LIDER. Dodam jeszcze lider z ikrą i
              głową na karku, ktory będzie potrafił wykorzystać potencjał naszego miasta. A
              my po prostu mamy pecha. Albo złodziej albo nieudacznik.
          • Gość: O NIE ZNACIE IDEI SAMORZĄDU W USTAWIE GMINNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 22:27
            Uczta się chłopaki
            • Gość: mak Re: NIE ZNACIE IDEI SAMORZĄDU W USTAWIE GMINNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 09:56
              co to znaczy "idea samorządu w ustawie gmin"?
              ciekawie kto ma sie uczyć
    • Gość: chris Re: Ciecierski odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 14:32
      www.parade.pl/
      • Gość: o dziś kopał z dzieciakami w nożną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 00:33
        nawet dobrze biegał
      • Gość: mieszkaniec Re: Ciecierski odwołany IP: 80.51.233.* 05.06.05, 08:26
        Brawo PiS. Dawno należało to uczynić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka