Dodaj do ulubionych

TV Opole a Gazeta Opolska

IP: *.opola.pl 20.07.01, 09:42
Ostatnio wszyscy na tym forum narzekali, że TV Opole robi bezpłatną reklamę
Radiu Opole. Nie wiem czy zauważyliście, ale nie tylko im. Zawsze w czwartki
osoba prowadząca zachwala artykuły w piątkowej "Gazecie Opolskiej" - też mi
gazeta. A tak wogóle te nasze opolskie aktualności są cholernie aktualne. W
czwartek w "sporcie" nadano relację z sobotnich, czy niedzielnych (!) zawodów
rajdowych z Turawy! Jak widać aktualności nie zawsze są aktualne...
Pozdro!
Obserwuj wątek
    • Gość: myszka Re: TV Opole a Gazeta Opolska IP: *.punkt.pl 24.07.01, 14:08
      Borsuczku- a weź Ty się do roboty i wygryź wszystkich tych, co to kaszanę
      antenową odwalają...prosze... może będzie lepiej...
      • Gość: ob Re: TV Opole a Gazeta Opolska IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.01, 20:35
        madre słowa myszko.
      • Gość: Borsuck Re: TV Opole a Gazeta Opolska IP: 192.168.1.* / *.opola.pl 25.07.01, 08:51
        Myszko, niech cie lepiej zjedzą koty...
        • Gość: myszka Re: TV Opole a Gazeta Opolska-Borsuk IP: *.punkt.pl 25.07.01, 12:56
          Drogi Borsuku- a tak szczerze, to jesteś byłym czy obecnym pracownikiem R "O" i
          stąd tyle żalu...a może tylko niedowartościowanym opolskim
          dziennikarzyną...Wiesz, jest jeszcze kilka miejsc w których możesz się
          zrealizować... Przychylnego eteru, życzę

• Gość: Borsuck Re: TV Opole a Gazeta Opolska-Borsuk IP: 192.168.1.* / *.opola.pl 25.07.01, 14:04
            Droga myszko. Tak się składa, że jeszcze studiuje... Zawiedziona
            • Gość: myszka Re: TV Opole a Gazeta Opolska-Borsuk IP: *.punkt.pl 25.07.01, 14:59
              drogi Borsuku- zawiedziona??? co Ty -ulżyło mi,serio. a babska ciekawość mnie
              męczy-a co takiego studiujesz,a? I jeszcze jedno-powoli zaczynam się
              przyzwyczajać do dziwnej prawidłowości- ludzie spoza pewnego zawodu,
              środowiska, wiedzą o nim tak wiele, że aż szkoda, że nie reformują go.
              O polityce, dajmy na to najwięcej wiedzą emerytowani-kolejkowicze.
              bez urazy, bo widzę że bardzo lubisz unosić się i krytykowac , lecz trudno
              przyjąć ci nawet leciutki przytyk. miłego.powodzenia w reformowaniu ,ale w
              realu.pa
              • Gość: reforma Re: TV Opole a Gazeta Opolska-Borsuk IP: *.punkt.pl 30.07.01, 10:51
                Gość portalu: myszka napisał(a):

> drogi Borsuku- zawiedziona??? co Ty -ulżyło mi,serio. a babska ciekawość mnie
                > męczy-a co takiego studiujesz,a? I jeszcze jedno-powoli zaczynam się
                > przyzwyczajać do dziwnej prawidłowości- ludzie spoza pewnego zawodu,
                > środowiska, wiedzą o nim tak wiele, że aż szkoda, że nie reformują go.
                > O polityce, dajmy na to najwięcej wiedzą emerytowani-kolejkowicze.
                > bez urazy, bo widzę że bardzo lubisz unosić się i krytykowac , lecz trudno
                > przyjąć ci nawet leciutki przytyk. miłego.powodzenia w reformowaniu ,ale w
                > realu.pa

> ten zawód nie jest do reformowania. On jest do ... dupy.
                • Gość: myszka Re: TV Opole a Gazeta Opolska-reforma IP: *.punkt.pl 30.07.01, 12:34
                  a skąd ten osąd...raczej jesteś w błędzie...
                  • Gość: Borsuck Re: TV Opole a Gazeta Opolska-reforma IP: 192.168.1.* / *.opola.pl 30.07.01, 12:52
                    Mysz robi nas wszystkich w bambucho. Sama robi w tej gazecie... Czujcie się
                    pozdrowieni!
                    • Gość: myszka Re: TV Opole a Gazeta Opolska IP: *.punkt.pl 30.07.01, 13:42
                      a myszka nie robi w tej ani innej gazecie. nic nie robi tylko stuka tu i
                      stuka.
                      • Gość: Borsuck Re: TV Opole a Gazeta Opolska IP: 192.168.1.* / *.opola.pl 30.07.01, 13:51
                        Cytat: "Nigdy nie wierz kobiecie..."
                        • Gość: myszka Re: TV Opole a Gazeta Opolska IP: *.punkt.pl 30.07.01, 14:29
                          Gość portalu: Borsuck napisał(a):

> Cytat: "Nigdy nie wierz kobiecie..."

ale myszce - TAK

• Gość: Borsuck Re: TV Opole a Gazeta Opolska IP: 192.168.1.* / *.opola.pl 30.07.01, 14:38
                            A teraz głupie pytanie: Czy mysz to damski szczur?
                            Sorry za nie, ale upał doskwiera, a klimy nie ma!!
                            • Gość: myszka Re: TV Opole a Gazeta Opolska IP: *.punkt.pl 30.07.01, 14:41

> A teraz głupie pytanie: Czy mysz to damski szczur?
                              > Sorry za nie, ale upał doskwiera, a klimy nie ma!!

Fakt,pytanie dośc głupie,ale nie spodziewałam się innego.w realu też cwaniaczysz?
                              • Gość: Borsuck Re: TV Opole a Gazeta Opolska IP: 192.168.1.* / *.opola.pl 30.07.01, 14:46
                                Niestety,,,
                                • Gość: myszka Re: TV Opole a Gazeta Opolska IP: *.punkt.pl 30.07.01, 14:51

> Niestety,,,

to musisz być samotny..

• Gość: Borsuck Re: TV Opole a Gazeta Opolska IP: 192.168.1.* / *.opola.pl 30.07.01, 15:04
                                    Myszo! Nie zauważyłaś, że to forum coś umiera. Gdyby nie my, oj gdyby nie my!
                                    Pozostali do klawiatury!!!!!!
                                    • Gość: myszka Re: TV Opole a Gazeta Opolska IP: *.punkt.pl 30.07.01, 15:08

> Myszo! Nie zauważyłaś, że to forum coś umiera. Gdyby nie my, oj gdyby nie my!
                                      > Pozostali do klawiatury!!!!!!

ja właśnie odchodze. jeszcze trochę a ...momentami mnie wnerwiasz...:)

• Gość: Borsuck Re: TV Opole a Gazeta Opolska IP: 192.168.1.* / *.opola.pl 30.07.01, 15:12
                                        Właśnie po to jest forum - aby głosić własne poglądy. Nie musisz się z nimi
                                        zgadzać.
                                        • Gość: myszka Re: TV Opole a Gazeta Opolska IP: *.punkt.pl 30.07.01, 15:20

> Właśnie po to jest forum - aby głosić własne poglądy. Nie musisz się z nimi
                                          > zgadzać.

A Ty nie muszisz mnie pouczac.Wiem co to jest, nie wiem tylko, dlaczego lubisz
                                          (tak bardzo) krytykować a nawet obrażać, co????
                                          jesteś znudzony życiem, zakompleksiony, niedowartościowany czy jedynie
                                          uszczypliwy aby pobić wrocławski rekord?? jesli to ostatnie, to trafiłeś na
                                          miękki grunt ( czyli zostaję)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka