Dodaj do ulubionych

festiwal w Opolu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 17:20
czy ktoś wie, gdzie będą koncerty (oczywiście te poza Amfiteatrem)?
Obserwuj wątek
    • Gość: ;-) Re: festiwal w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 20:31
      Zanim w amfiteatrze zaczną się występy 42. Festiwalu Piosenki, na pl. Wolności
      zagrają profesjonalne opolskie zespoły, pozostające jednak w niszy, nie tak
      popularne jak gwiazdy Superjedynek. Stąd nazwa czwartkowego koncertu - Off
      Opole, którego organizatorem jest opolski oddział TVP, a patronem
      prasowym "Gazeta" .

Na Off Opole wystąpią: Contra, Chilly, Kultórwa, Korporacja, Arczi & Nasta oraz
      Paweł Kukiz i Piersi

Ale nie napisali dokladnie kiedy - ale to Broszko pisal, to sie nie ma co
      dziwic ...

;-)
      • Gość: ob.zerwer drogi :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:25
        Napisali, napisali. Tylko czytać trza umić ;-))
        "Zanim w amfiteatrze zaczną się występy 42. Festiwalu Piosenki, na pl. Wolności
        zagrają profesjonalne opolskie zespoły, pozostające jednak w niszy, nie tak
        popularne jak gwiazdy Superjedynek. Stąd nazwa CZWARTKOWEGO koncertu - Off
        Opole, którego organizatorem jest opolski oddział TVP, ..." .
        Czytanie ze zrozumieniem - okolice 3-4 klasy podstawówki.
        • Gość: ;-) Re: drogi :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:46
          Bije sie tylko w jedna piers (czyli polowicznie) ;-)

Zawsze mozna sie zastanawiac "ktory czwartek autor mial na mysli" ...
          Ten PREZD festiwalem , w TYM tygodniu, czy tez PO

A wystarczylaby jedna data . Zgodzisz sie ze mna (mam nadzieje), ze niechlujne
          dziennikarstwo w GW Opole jest wybitnie widoczne, ze staniemy tylko na slynnym
          Broszko ;-)

Pzdr.
          • Gość: maj Re: drogi :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 08:42
            mimo wszystko bardzo dziękuję z info, bo mimo,że chyba umiem czytać, nie udało
            mi się znaleźć tego fragmentu o Opolu. Ale ja czerpałam wiedzę na ten temat z
            NTO. A co do niechlujstwa GW w Opolu, zgadzam się. Często wychwytuję bezsensowne
            błędy i to mnie bardzo rozprasza przy czytaniu. Pozdrawiam!
            • Gość: Opol Re: drogi :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 20:22
              Ja tez sie zgadzam z wami drodzy koledzy ...
              • Gość: maj Re: drogi :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:23
                Drodzy forumowicze! Wprowadzacie ludzi w błąd! Te koncerty będą na Pl.
                Kopernika, a nie na Pl. Wolności!!!!
                • Gość: maj Re: drogi :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:27
                  Czy naprawdę wyczytaliści to w GW??? Jeżeli tak, to znaczy, że rzeczywiście
                  wprowadza ona w błąd swoich wiernych czytelników!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: maj Re: festiwal w Opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:34
      właśnie sprawdziłam u źródła i rzeczywiście!!!!!! oto cytat przed chwilą
      ściągnięty z GW w Opolu:

Kamil Broszko 02-06-2005 , ostatnia aktualizacja 02-06-2005 13:23

Plac Wolności, czwartek - godz. 18. Wstęp wolny.Zobaczcie na ostatnią
      aktualizację! Oni są naprawdę nierzetelni!!!
      • Gość: ob.zerwer Re: festiwal w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 23:16
        Czepiasz się majowy kolego, jakbyś był z Wyborczej. Znowu powtórzę: Czytać, to
        trza umić :-)
        miasta.gazeta.pl/opole/1,35086,2751167.html
        Organizowany przez TVP Opole koncert plenerowy "Off Opole" odbędzie się w
        czwartek o godz. 18, tyle że na pl. Kopernika. Gwiazdą będzie Paweł Kukiz i
        Piersi (06-06-2005 19:22)
        • Gość: cocatrix Re: festiwal w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 09:12
          ale off Kukiz! zapowiada pewne Niereberg w duecie z łysym grubasem z
          reginalnej tv ( opolskiej fabryki snów )- smutna kontestacja cóż na miarę
          prowincji!"Tropiciele Hałtury" przepraszm kolegów z CHilli bo jestescie dobrą
          kapelą!
          • Gość: rr Re: festiwal w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 18:07
            >>>CHilli bo jestescie dobrą kapelą!

a ja słuchałem i nie zgadzam się:
            jesteści marną kapelą.
          • Gość: ;-) Re: festiwal w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 18:15
            Chyba zartujecie, ze ten wylenialy grubas bedzie prowadzil ten koncert ??
            Przeciez to obciach - taka wiocha na cala Polske >>>> ???
            Znowu !??!!

;-)
        • Gość: maj Re: festiwal w Opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:02
          oto moja odpowiedź na wpis ob.zerwer'a.Proszę sprawdzić, z jakiego źródła
          czerpałam informację, niestety nie jestem z "Wyborczej"...
          serwisy.gazeta.pl/cjg/1,31931,2743749.html
          • Gość: ob. majowo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 23:48
            Nie masz też poczucia humoru - dokładnie jak dziennikarze z Wyborczej :-)
    • Gość: wygłodniały Re: Gdzie bilety na wilki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:49
      czy ktoś moze mi powiedzieć jak i gdzie mogę kupić bilety na wilki na piatek?
      JAK we Wrocławiu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka