Dodaj do ulubionych

Tour de Suchy Bór

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:32
25.06 sobota w Suchym Borze na basenie....szykuje się niesamowita impreza
plenerowa,,,,dobrzy dj-e, piękna pogoda, świerze powietrze, jedzenie,
picie...no full wypas...oj się bedzie działo....
Obserwuj wątek
    • Gość: polonista Re: Tour de Suchy Bór IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.06.05, 12:35
      Swieze a nie swierze B A R A N I E !!! Ty lepiej nie przyjezdzdaj do Suchego
      Boru bo zanizysz poziom.
      • Gość: ;-) Re: Tour de Suchy Bór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:39
        Fiu, fiu.
        Takich to czasow doczekalismy w tej "wspolnej Europie", ze gosc z Niemiec
        poprawia opolskiego dresa-dysortografa ...

Pzdr.;-)
        • Gość: WUJU Re: Tour de Suchy Bór IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.05, 13:19
          a trzy ja moga pżyjehać?Nie muwia ja ci jak te inteligenty,ale dórzo umia wypić.
          • Gość: ob. do Wuja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:38
            Pszyjerzdrzywaj, ino szypko, bo nie baje z kim pić ;-)
        • Gość: Ojdomo Re: Tour de Suchy Bór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:52
          Się czepić potrafią...mozna się pomylic klikając?...
          • Gość: ob. Re: Tour de Suchy Bór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:03
            Morzna ;-)
            • Gość: bo Re: Tour de Suchy Bór IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.05, 15:36
              ni moszna!ja sie nie zgacam!
              tó tżepa uwarzać!
              • Gość: ob. Re: Tour de Suchy Bór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:36
                Ówarzadź? a trzemu?
                • Gość: Ojdomo Re: Tour de Suchy Bór IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.05, 17:22
                  polonista też się rypnął ;-0
                  • Gość: ob. Re: Tour de Suchy Bór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 18:22
                    • Gość: Ojdomo Re: Tour de Suchy Bór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 02:25
                      ach piękny jest język polski...ah jaki pienkny...
                  • Gość: ob. Re: Tour de Suchy Bór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 18:23
                    ktury polonista? , bo hciałbym wiedziedź?
                    • Gość: polonistka Re: Tour de Suchy Bór IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.05, 15:36
                      ale śmieszne - karzdy morze się pomylić!
                      a co to ma wspulnego z Sóhym Borę?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka