Gość: Maciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 01:21 Wszyscy wierzą w Copjaka, a ciekawe co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaro Re: Żymańczyk: jednego meczu żałuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 09:59 Copjak?Czeski film szybko sie skonczy. A ztymi narkotykami to dobre....hehe. Joziu diler:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedza ZYMAN TY KLAMCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 10:56 nie pamietasz sprzedanych meczy, przekretow w odrze moj klub, machlejek z kaniuka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richard Re: ZYMAN TY KLAMCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 11:49 Józek, szanowałem Cię jako piłkarza...ale nie próbuj sobie stawiać pomnika za życia, bo gołębie prędzej czy później go obsrają i będzie Ci głupio. NIe sprzedałeś w Odrze meczu??? Zacznijmy od III ligi. Ostatni mecz z Czeladzią kilka sezonów temu. Strzeliłeś niechcąco bramkę na 1-0 (o mało z paniki zawału nie dostałeś) przegraliście jednak zgodnie z zapowiedziami ten mecz. o sezonie, w którym walczyliście o I ligę nawet nie wspominam. Do brania kasy przyznało się już kilku zawodników - nie wierzę, żeby KAPITAN nie brał w tym procederze udziału. PS. I odwalcie się od Copjaka. rozliczajcie go z wyników, a nie stylu prowadzenie klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic zymaczyk to kretacz, omamil kolegow - dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 10:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Żymańczyk: jednego meczu żałuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 11:11 A ja sie nie dziwię Copijakowi. Szatnia po meczu jest dla zespołu i dla trenera. To jest także ich miejsce pracy. Obcym wstęp wzbroniony. Nie dziwię się także, że wyrzucił Zymańczyka. Tylko nieliczni uwierzą w jego uczciwość. To on sprzedawał mecze Odry to on brał lewą kase od młodszych piłkarzy na tzw. zrzutki na sędziego, to on przez ostatnie półtora roku wyciągał z Odry kase co miesiąc, dobrze wiedząc, że juz nie będzie grał - w jego miejsce mógł przyjśc np. Trzeciak. Zymańczyk mam nadzieję, że i za ciebie weżmie sie prokuratura. Czech może jest słabym trenerem, może jest głupim knedlem ale pracuje po 20 godzin dziennie i odcina wszystkie pieprzone układy jakie były w naszym klubie. Nikt z opolskiego śrdokowiska nie jest w stanie zrobić. Przykładem jest Kaniuka, który z kilkoma starsyzmi zawodnikami założyli dwa lata temu Stowarzyszenie Odra Mój Klub i ciagneli z niego lewą kasę. Czy ktoś widział sprawozdanie finansowego stowarzyszenia Odra Mój Klub. Polecam lekturę akt w sądzie rejestrowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Re: Żymańczyk: jednego meczu żałuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 13:30 Trenerem Odry powinien być Żymańczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Borówa ŻYMAN TRENEREM ??????????? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 07.08.05, 11:54 to najgłupszy pomysł jaki słyszałem. Po co nam trener który już niedługo będzie siedział w pudle (razem z Machajem i Solnicą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BENNO Re: ŻYMAN TRENEREM ??????????? IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 12:27 żyman jedz nurkować Odpowiedz Link Zgłoś