Gość: Tomek(DD) IP: *.arcor-ip.net 18.08.05, 11:03 hi hi...to prosze jeszcze o adres e-mail i numer GG:-) Bo pomijajac wymiary, usmiech pani Anna ma naprawde uroczy:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bleble No co Ty???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 07:08 Przeież ona jest ewidentnie brzydka. I to tak na codzień. Normalnie zwyczanie brzydka. Ale widać ze ma wręcz wspaniałe doświadczenie do pracy w TV. No poprostu rewelacja. Tyle sie zamjmowała zarządzaniem TV że szok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Anna Mołodecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 08:05 Widze ze głównym kryterium byly wymiary ciala jakie posiada Pani Ania. Bo jezeli gazeta przedstawia kandydatke i wiekszosc miejsca jest poswiecona jej wymiarom to sadze ze takie bylo kryterium przy wyborze kandydatki. Swoja droga jezeli bym startowala w konkursie i takie by byly kryteria to oddala bym sprawe do sadu o dyskryminacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Anna Mołodecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 08:09 W jakim my kraju zyjemy ze o wyborze na szefa decyduja nie kompetencje lecz wymiary ciala i to sprzed lat !! ??? Napiszcie jakie byly kryteria wyboru !!! - jest to chyba informacja publiczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek(DD) wymiary itd. IP: *.arcor-ip.net 19.08.05, 08:18 eee..nie znacie sie:-) Uroda to sprawa indywidualna, mnie sie usmiech Anny podoba .-) A co do telewizji....po co tyle szumu? Przeciez to bardzo maly podmiot, przybudowka UM w Opolu, bez autonomii, maja pokazywac to co miasto nakaze. Cos jakby wizualizacja wewnetrznego okolnika urzedowego. Z TELEWIZJA ma MTO tyle wspolnego ile woda z wodka. Wspolny zrodloslow:-) Odpowiedz Link Zgłoś
o.tisk Re: wymiary itd. 19.08.05, 09:39 "Z TELEWIZJA ma MTO tyle wspolnego ile woda z wodka. Wspolny zrodloslow:-)" Za ta puente masz u mnie "pione"! Brawo ! Widze, ze pomimio, iz nadajesz "spoza" - to jestes na biezaca z opolska tematyka. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Wg MNIE TO TE CYCKI MA ZA MALE DO TELEWIZJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 22:23 - powinna cos z tym zrobic, silikon albo cos takiego, nie jest to dzisiaj drogi zabieg, albo musi troszke w dupci schusc, nie przejdzie testowania w Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś