Gość: Jurek IP: 217.96.25.* 29.08.02, 08:46 Darek trzymaj się!!!. Jestem po Twojej stronie i trzymam za Ciebie kciuki. Kolega z podwórka - Jurek D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prawnik Re: Ratajczak na liście LPR IP: *.eco / 192.168.2.* 29.08.02, 09:14 Gdzie tu sens i logika panie i panowie autorzy? Skoro został skazany to nie może nie być ukarany. To sprzeczne z logiką. Chyba że autorzy napisali nieprawdę. A prawda jest taka, że postępowanie wobec pana Ratajczaka umorzono, więc nie mogło zakończyć się wyrokiem skazującym. Ergo autorzy nakłamali z sobie tylko znanych powodów. Przyzwoici ludzie w takich przypadkach przepraszają za swoją ignorancję wszystkich zaintresowanych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yao Re: Ratajczak na liście LPR IP: 213.25.164.* 29.08.02, 09:37 Nie wiem, czy Szanowna Autorka tego "genialnego" artykułu pofatygowała się na tyle, żeby przeczytać książkę P.Ratajczaka, ale przypuszczam, że nie. Widać to zresztą od razu po powtarzaniu kretyńskich frazesów o rzekomym "antysemityźmie" P.Ratajczaka. Poza tym, jaka jest definicja "kłamstwa oświęcimskiego"? A jeśli powiem, że przegraliśmy pod Grunwaldem to ktoś mnie wsadzi za kłamstwo grunwaldzkie? Ktoś tu uległ histerii - wstyd to wielki, bo "wyborcza" zawsze siebie samą próbuje przedstawić jako "obiektywnego sędziego" a tu masz babo placek - metody Trybuny Ludu. Wielki zawód!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracz Ratajczak na Prezydenta - miasta Opola IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.4.* 29.08.02, 10:18 Odpowiedz Link Zgłoś