billkis 18.01.04, 16:25 Szukam bardzo dobrego dentystę, który pracuję na nowoczesnym sprzęcie, stosuje najnowsze rozwiązania stomatologiczne. CZy ktoś zna takiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga35 Re: najlepsi stomatolodzy w Kędzierzynie 19.01.04, 15:41 osobiście chodzę do p.Sługockiego Przyjmuje na Pogorzelcu Osiedle Bratków tel.4723350 pedantyczny ,dokładny ,super sprzęt ,ceny jak u innych Odpowiedz Link Zgłoś
elje Re: najlepsi stomatolodzy w Kędzierzynie 16.02.04, 12:11 Jeśli chodzi o p. Sługockiego to nie jest idealny choć się bardzo stara i żeczywiście dysponuje może nie bardzo dobrym, ale dobrym sprzętem i jest pedantyczny. Niestety dwa zęby zrobił mi źle. Nie mniej jednak z pośród dentystów do których chodziłam chyba jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kazbek Re: najlepsi stomatolodzy w Kędzierzynie 30.01.04, 09:15 znam jednego (właściwie to jest ich biznes rodzinny) - nazywa się Hajdun, ma gabinet w Koźlu, nad Odrą, wejście na ulicę jest na przeciwko aresztu śledczego. Odpowiedz Link Zgłoś
ajdda Re: najlepsi stomatolodzy w Kędzierzynie 09.02.04, 10:44 bywalem u hajduna i nie jestem zadowolony podejrzewam ze maja za dobra renome i robote robia na odpieprz bo i tak do nich trafia inni ale tylko raz bo drugim razem nikt nie da sie nabrac pozatym sa inni ktorzy robia lepiej i taniej Odpowiedz Link Zgłoś
vipmann.com Re: najlepsi stomatolodzy w Kędzierzynie 17.02.04, 21:54 wiem ,ale nie powiem. Nicola Odpowiedz Link Zgłoś