Dodaj do ulubionych

SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS OPOLE

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.05, 20:34
Bardzo dobrze,że Sławomir Kłosowkski bedzie posłem. Jest to człowiek mądry,
wrażliwy na nieprawości w naszym życiu i gwarantuje, że będzie pracował w
parlamencie dla dobra naszych wyborców i naszego regionu.
Obserwuj wątek
    • Gość: jocker Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 22:47
      Też mi odkrycie, to oczywiste.
      • Gość: sympatyk PiS Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 11:36
        Niewątpliwie to inteligentny facet. Gdy inni pozwalają się wodzić Kowalskiemu
        za nos on pierwszy się na nim poznał i wywalił go z PiSu. Silna osobowość. Ma
        mój głos.
        • Gość: głosujacy na tak Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.05, 16:12
          Kłosowski pogonił oszołoma i gamonia Kowalskiego.Ma też mój głos.
    • Gość: były pedagog Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:38
      Jak Kłososki był Kuratorem to szkoły w województwie dostały tyle pieniędzy jak
      nigdy przedtem na remonty i sale gimnastyczne, autobusy i komputery. Pamiętam
      że dla nauczycieli było dużo wyrównań i waloryzacji do pensji. Nie to co teraz.
      Nagrody kuratora dostawało więcej nauczycieli.
      Wszyscy nauczyciele powinni głosować tylko na niego
    • Gość: miś jogi Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 29.08.05, 15:55
      Dwa dni temu widziałem Kłosowskiego karmiącego sarenkę w lesie w Grudzicach. On
      jest tak dobry, że nawet zwierzęta się go nie obawiają. Taj Sławku kandyduj nam
      jesteś najlepszy.
      • Gość: wyborcy opolscy Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 30.08.05, 10:08
        Panie Sławku jesteśmy z Panem i bedziemy głosować na tak. Zyczymy powodzenia i
        sukcesów.
        • Gość: młodzi Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 30.08.05, 10:33
          Pamietamy Sławomira Kłosowskiego jako kuratora oświaty w Opolu, znakomitego
          organizatora, przełożonego i człowieka znajacego problemy i bolączki
          nauczycieli, który bardzo dobrze radził sobie w kierowaniu oświatą w
          województwie opolskim. Bedziemy glosować na Kłosowskiego, aby został posłem w
          parlamencie RP.
          • Gość: haha Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: 83.238.214.* 30.08.05, 14:58
            Sławek przestan sam sobie posty pisac.I nie zmuszaj wszystkich pisowcow aby ci
            laurki pisali
    • Gość: Irena Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:47
      Brawo Panie Sławku. Trzymamy za pana kciuki. Proszę się nie przejmować tymi
      miernotami i zazdrosnymi złośliwcami, którzy pana szkalują.
    • Gość: ślonzok Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.azartsat.pl / 80.51.233.* 30.08.05, 19:24
      My ślonzoki tyż bydymy za nim głosować
      • Gość: maturzystka Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.05, 22:21
        Sławomir Kłosowski na pewno będzie posłem z opolszczyzny z PIS-u. Wyborcy tego
        polityka wybiorą do parlamentu, bo zasługuje na to.
    • Gość: Rafał Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 13:27
      Brawo Panie Sławku jesteśmy z panem.
      • Gość: The Gusto Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.pl 31.08.05, 17:43
        A ja to bym się nawet przespał z Kłosowskim. taki świetny
        • Gość: opolanka Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.05, 08:31
          Gugududu i Chmelowski znowu zaczynacie pisać kalumnie
          • Gość: przychylni Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 01.09.05, 16:28
            Sławek nie przejmuj się hienami w rodzaju Gudu i Chmiela, to sa zwykli
            nieudacznicy. Bedziemy glosować na Ciebie. Tak trzymaj, a wszystko bedzie
            dobrze.
            • Gość: wyborca Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.05, 18:51
              Ja głosuję na Kłosowkiego, bo to jedyny wybór dla mLodych obywateli naszego
              miasta Opola.
    • Gość: clok Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 19:32
      a po co on do sejmu.Chyba że siądzie obok leppera i janowskiego to będzie wielka
      trójca
      • Gość: zegar Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 03.09.05, 20:00
        te claok idź do Lepera, a my i tak bedziemy gamoniu-cloaku głosować na
        Kłosowskiego, bo najlepszy.
    • Gość: kloczborczanin Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 20:25
      Panie kłosowski miał Pan dzisiaj wspaniałe przemówienie w Kluczborku -
      słyszałem, gratulacje.
    • Gość: ślązok Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.azartsat.pl / 80.51.233.* 04.09.05, 16:10
      Wszyscy ślązoki tyż bydą głosować na Kłosowskiego.
    • Gość: fan Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.azartsat.pl / 80.51.233.* 04.09.05, 19:00
      Kłosowski górą
    • Gość: wyborca z Brzegu Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.azartsat.pl / 80.51.233.* 04.09.05, 21:22
      Brzeg będzie głosował za Kłosowskim.
      • Gość: Zuza Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 18:37
        Cały Brzeg za KLosowskim ja na niego nie głosuję bo nawet niewiem kto to jest
    • Gość: Remik Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:50
      Kędzierzyn głosuje na Kłosowskiego
      • Gość: ben Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:37
        cały świat głosuje na kłosowskiego.--Kłosowski odejdz juz od kompa i nie
        wychwalaj sam siebie bo żadyn slonzołk za tobum zołwizoł nie zawejluje.Normalnie
        od tych słodkich laurek na twój temat rzygać sie chce.
        przeca ty nienawidzisz ślonzołków i hanysow to nie licz na ich głosy.
        • Gość: Benek wyborca Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.05, 13:14
          ben wyrywaj sobie kłaki z swojego łba, a i tak nie bedziesz miał wpływu na to,
          że zagłosujemy na Sławomira Kłosowskiego. Kłosowski bedzie posłem, bo na to
          zasługuje, a ty dalej sobie gdakaj jak przestraszona kwoka.
          • Gość: ben Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 21:10
            slawuś to znowu ty mamejo__
        • Gość: Ania Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 18:34
          Zygać mi się chce jak to czytam , jaki on świetny ,ja za nim nie głosuję pa
          Sławku Wspaiały
    • Gość: ben Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 21:13
      ja to mam w dupie juttro jadę na holandię
      • Gość: Vox Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:28
        Szczęśliwej drogi, już czas...
    • Gość: Andrzej Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 21:05
      Panie kłosowski ten baner w GW to świetny pomysł tylko dlaczego pokazuje się
      tak krótko?
    • Gość: obywatel Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.azartsat.pl / 80.51.233.* 07.09.05, 20:30
      Kłosowski gwarantem prawa i sprawiedliwości na śląsku opolski.Nie ma
      Sprawiedliwości bez Solidarności.
      • Gość: wyborca Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:31
        Ludzie co wy piszecie, chyba to inny człowiek, a nie ten burak z Rady miasta.
        Który się z czerwonymi dogadał i usunął Ciecierskiego ze stanowiska, zdrada
        koalicji PO PiS, z czerwonymi się dogadać hańba, karierowicz jeden tylko jad
        leje, ale dobrze, że wylądauje w Warszawie tam przepadnie dureń jeden, ustawią
        go a tu będzie spokój.
        O przypomniało mi się jeszcze:
        Wogóle to jak można mowić takiego bzdury panie Kłosowski, że zrywają i
        przeklejają, to jest niewykonalne, plakaty są na kleju i to czasem nie tylko z
        jednej strony często smaruje się z obu, żeby dobrze się trzymały, żeby to zdjąć
        bez niszczenia plakatu to trzeba chyba 2 dni z żyletką przy jednym plakacie
        stać. Tandetne to tłymaczenie i cieńkie jak żyletka...
    • Gość: mieszkaniec Głubcz Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.azartsat.pl / 80.51.233.* 09.09.05, 20:18
      Kłosowski to odpowiedzialna i inteligenta osoba.
    • Gość: Heniek z Głubczyc Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 23:17
      Po wczorajszej rozmowie na rynku w Głubczycach wiem już że ja i moja rodzina
      będziemy na niego głosować.
    • Gość: ALBIM Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.azartsat.pl / 80.51.233.* 10.09.05, 11:56
      JOŁ TYŻ Z NIM GODOŁECH.ON JE SZWARNY I MY ŚLONZOKI BYDYMY NA MU DURCH PO
      NASZEMU POŁMOGAĆ I I MY PÓDYMY Z NIM.
      • Gość: benitorro Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 15:20
        albin gołdej yno za siebie.nie znam ślonzołka z mojego otoczenia co by na niego
        wejlowoł.Nie pij tejla to nie bandziesz gupot godoł
        • Gość: ALBIM Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.azartsat.pl / 80.51.233.* 11.09.05, 10:18
          BENITORRO TY PIEROŃSKI HADZIAJU SAM SE OŻARŁEŚ.KŁOSOWSKI JE ZE SLONZOKAMI I MY
          BYDYMY Z NIOM I NA ONEGO DAM GŁOS.
    • Gość: Krzychu Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 10:44
      To porządny facio. Rozmawiałem z nim wczoraj w Paczkowie. Jest wporzo.
    • Gość: wyborca Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.azartsat.pl / 80.51.233.* 13.09.05, 21:32
      Ja również oddam głos na Sławomira Kłosowskiego.
    • Gość: fan Re: SŁAWOMIR KŁOSOWSKI BĘDZIE POSŁEM BRAWO PIS O IP: *.azartsat.pl / 80.51.233.* 15.09.05, 16:49
      To jest gość z klasą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka