Dodaj do ulubionych

WYPIEPRZYĆ PREZESA WiK - brak wody!!!!!

IP: *.atol.com.pl 20.09.05, 19:48
Na bankiety pierwszy. A ku...a rur pilnowac nie umie. Za co mu płacimy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Alladyn z butli Re: WYPIEPRZYĆ PREZESA WiK - brak wody!!!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.09.05, 20:28
      ta, tu tez wody ni ma

susza

suszy nas
    • Gość: lokator Re: WYPIEPRZYĆ PREZESA WiK - brak wody!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.05, 22:02
      z braku ciśnienia mój junkers nie mógł odpalić. Zimna woda i do tego kapiąca w
      tempie dwa litry na pięć minut. Dlaczego nigdzie nie było informacji, że wody
      nie będzie? Za co prezes WiK i jego luzdie biorą pieniądze?
    • Gość: chaberek;-) Re: WYPIEPRZYĆ PREZESA WiK - brak wody!!!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.09.05, 22:07
      moze ktos wie ile potrwa awaria???
      pzdr
      • miejscowy2 Re: WYPIEPRZYĆ stąd ale takich prowokatorów !!! 20.09.05, 23:07
        jak mozna kogokolwiek obarczać niezawinioną awarią wody ??!! ludzie gdzie wy
        żyjecie ? w warszawie czy w jakimkolwiek innym mieście jak jest awaria to z
        przerwami raz jedna część a raz druga wody nie ma lub wystepują przerwy w jej
        dostawie.z tego co mi wiadomo jeszcze nigdzie w Polsce nie wynaleziono
        skutecznego sposobu na wyeliminowanie takich niezawinionych awarii i pewnie
        jeszcze długo żaden mądry na korozję i niszczenie rur nic nie poradzi(wiem bo
        kiedyś pracowałem przy usuwaniu różnych awarii).przy okazji jeśli ktoś tak
        daleko idzie to niewiem czy ma tego świadomość czy nie ale wątki tego typu mogą
        być ścigane z urzędu więc jako obserwator tego tematu radziłbym autorowi na
        przyszłość jak i innym prowokatorom na tym forum(w różnych poruszanych tu
        sprawach)zachować powściągliwość w wydawaniu osądów i formułowaniu zarzutów bo
        konkretnie w tym przypadku są one zupełne nieuzasadnione.
        • Gość: Edmund WYPIEPRZYĆ ZARZĄD WiK IP: *.atol.com.pl 20.09.05, 23:47
          I nadal nie ma wody. Co za gó..ana firma. Gdzie beczkowozy? Co jest grane do
          cholery? Dzieciom nie można nic zrobić. Wszędzie są na świecie awarie, lecz w
          normalnym świecie ludzie ponoszą odpowiedzialność. Zazwyczaj tak to już bywa,
          że na pytanie za co zarabia pan panie prezesie od siedmiu boleśCi tyle kasy -
          odpowiedź brzmi: "ja mam odpowiedzialność". Ja rozumiem prezesa i popieram jego
          myślenie.
          WIĘC TERAZ PREZES Wik PONIESIE TĘ ODPOWIEDZIALNOŚĆ - I NA ZBITĄ MORDĘ GO!!!!!!
          • Gość: Mieszkaniec Miejscowy - a pocałuj mnie w du... przyd...PREZESA IP: *.atol.com.pl 20.09.05, 23:49
            Z tym ściganiem, to ścigać takich powinni za głupotę jak Ty.
            • Gość: . Re: Miejscowy - a pocałuj mnie w du... przyd...PR IP: *.atol.com.pl 20.09.05, 23:53
              Scigac za awarie? Wystarczy przeciez zadzwonic na pogotowie wodociagowe.
              Nastapila bardzo powazna awaria na terenia calego Opola i woda bedzie dostepna
              od godzin porannych.

Pozdrawiam i troche mniej nerwow na przyszlosc radze, bo zdrowia szkoda.
              • miejscowy2 Re: Do wyjątkowo poruszonego mieszkańca 21.09.05, 17:05
                rozum to widać towar deficytowy.no ale cóż tak to czasami bywa...
          • Gość: Anatol Re: WYPIEPRZYĆ ZARZĄD WiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:01
            Popieram!!!! Wypie......... nieudaczników.
          • Gość: Marian Re: WYPIEPRZYĆ ZARZĄD WiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:40
            Popieram!!!.Ten Zarząd to miernota.Kolesie.Ale prym wiedzie koleżanka z Rady
            Nadzorczej -Piątkowska.Zajechała "Wagonówkę" teraz "zajedzie" WiK.
        • d3fault Re: WYPIEPRZYĆ stąd ale takich prowokatorów !!! 22.09.05, 18:06
          Co to jest NIEZAWINIONA AWARIA?
          Nigdy nie slyszano o zawininej :)

A na korozję pomaga wymiana rury na nową. Nim się zepsuje. Z tego co mi wiadomo
          korozja to proces dosc wolny i przewidywalny.
    • Gość: Barti Kiedy będzie ZIMNA woda? IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 21.09.05, 18:42
      Witam !!!

Mieszkam na "nowym" ZWM-ie i od godzin popołudniowych leci już u mnie gorąca
      woda. Ale zimnej wciąż brak. Orientuje się może ktoś, kiedy na ZWM-ie poleci
      wreszcie również i zimna woda?
      O tej awarii mówili też dzisiaj na TVN24. Ale takie bdury tam gadali, że głowa
      boli. Mówili, że w ciągu dwóch, trzech godzin awaria zostanie usunięta. Było to
      gdzieś ok. godz. 13:00. A dochodzi już 19:00 i zimnej wody nadal nie ma... :-(
      • Gość: Mieszkaniec Re: Kiedy będzie ZIMNA woda? IP: *.atol.com.pl 21.09.05, 18:59
        Póki będzie stary prezes to szybko nie będzie. Ciamajda nie potrafi pracy
        zorganizować.
        • Gość: dziadek Re: Kiedy będzie ZIMNA woda? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 23.09.05, 12:53
          Mało powiedziane- ciamajda,to zwykła pierdoła ,która nie potrafi nawet nic
          powiedziec bo na sesjach rady miasta zabierał głos zawsze tylko jego
          zastepca.Poprzednik Adam Rak mimo,że był fachowcem i wiele zrobił DLA DOBREJ
          WODY musiał odejść bo nie by słuszny.Ale ta pierdoła ma odpowiedni rodowód
          partyjny.
          • miejscowy2 Re: PA PA drogie prowokujące komuszki... 23.09.05, 17:31
            zwolennicy minionej epoki nadal są aktywni na tym forum i nie tylko.ale już
            niedługo,agonia lewicy jest bliska... koniec waszej 4 letniej fuszerki w sejmie
            i oby na zawsze... po wsze czasy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka