Gość: Mieszkaniec IP: *.atol.com.pl 20.09.05, 19:48 Na bankiety pierwszy. A ku...a rur pilnowac nie umie. Za co mu płacimy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alladyn z butli Re: WYPIEPRZYĆ PREZESA WiK - brak wody!!!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.09.05, 20:28 ta, tu tez wody ni ma susza suszy nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: WYPIEPRZYĆ PREZESA WiK - brak wody!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.05, 22:02 z braku ciśnienia mój junkers nie mógł odpalić. Zimna woda i do tego kapiąca w tempie dwa litry na pięć minut. Dlaczego nigdzie nie było informacji, że wody nie będzie? Za co prezes WiK i jego luzdie biorą pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chaberek;-) Re: WYPIEPRZYĆ PREZESA WiK - brak wody!!!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.09.05, 22:07 moze ktos wie ile potrwa awaria??? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
miejscowy2 Re: WYPIEPRZYĆ stąd ale takich prowokatorów !!! 20.09.05, 23:07 jak mozna kogokolwiek obarczać niezawinioną awarią wody ??!! ludzie gdzie wy żyjecie ? w warszawie czy w jakimkolwiek innym mieście jak jest awaria to z przerwami raz jedna część a raz druga wody nie ma lub wystepują przerwy w jej dostawie.z tego co mi wiadomo jeszcze nigdzie w Polsce nie wynaleziono skutecznego sposobu na wyeliminowanie takich niezawinionych awarii i pewnie jeszcze długo żaden mądry na korozję i niszczenie rur nic nie poradzi(wiem bo kiedyś pracowałem przy usuwaniu różnych awarii).przy okazji jeśli ktoś tak daleko idzie to niewiem czy ma tego świadomość czy nie ale wątki tego typu mogą być ścigane z urzędu więc jako obserwator tego tematu radziłbym autorowi na przyszłość jak i innym prowokatorom na tym forum(w różnych poruszanych tu sprawach)zachować powściągliwość w wydawaniu osądów i formułowaniu zarzutów bo konkretnie w tym przypadku są one zupełne nieuzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edmund WYPIEPRZYĆ ZARZĄD WiK IP: *.atol.com.pl 20.09.05, 23:47 I nadal nie ma wody. Co za gó..ana firma. Gdzie beczkowozy? Co jest grane do cholery? Dzieciom nie można nic zrobić. Wszędzie są na świecie awarie, lecz w normalnym świecie ludzie ponoszą odpowiedzialność. Zazwyczaj tak to już bywa, że na pytanie za co zarabia pan panie prezesie od siedmiu boleśCi tyle kasy - odpowiedź brzmi: "ja mam odpowiedzialność". Ja rozumiem prezesa i popieram jego myślenie. WIĘC TERAZ PREZES Wik PONIESIE TĘ ODPOWIEDZIALNOŚĆ - I NA ZBITĄ MORDĘ GO!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Miejscowy - a pocałuj mnie w du... przyd...PREZESA IP: *.atol.com.pl 20.09.05, 23:49 Z tym ściganiem, to ścigać takich powinni za głupotę jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Miejscowy - a pocałuj mnie w du... przyd...PR IP: *.atol.com.pl 20.09.05, 23:53 Scigac za awarie? Wystarczy przeciez zadzwonic na pogotowie wodociagowe. Nastapila bardzo powazna awaria na terenia calego Opola i woda bedzie dostepna od godzin porannych. Pozdrawiam i troche mniej nerwow na przyszlosc radze, bo zdrowia szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
miejscowy2 Re: Do wyjątkowo poruszonego mieszkańca 21.09.05, 17:05 rozum to widać towar deficytowy.no ale cóż tak to czasami bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anatol Re: WYPIEPRZYĆ ZARZĄD WiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:01 Popieram!!!! Wypie......... nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: WYPIEPRZYĆ ZARZĄD WiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:40 Popieram!!!.Ten Zarząd to miernota.Kolesie.Ale prym wiedzie koleżanka z Rady Nadzorczej -Piątkowska.Zajechała "Wagonówkę" teraz "zajedzie" WiK. Odpowiedz Link Zgłoś
d3fault Re: WYPIEPRZYĆ stąd ale takich prowokatorów !!! 22.09.05, 18:06 Co to jest NIEZAWINIONA AWARIA? Nigdy nie slyszano o zawininej :) A na korozję pomaga wymiana rury na nową. Nim się zepsuje. Z tego co mi wiadomo korozja to proces dosc wolny i przewidywalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barti Kiedy będzie ZIMNA woda? IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 21.09.05, 18:42 Witam !!! Mieszkam na "nowym" ZWM-ie i od godzin popołudniowych leci już u mnie gorąca woda. Ale zimnej wciąż brak. Orientuje się może ktoś, kiedy na ZWM-ie poleci wreszcie również i zimna woda? O tej awarii mówili też dzisiaj na TVN24. Ale takie bdury tam gadali, że głowa boli. Mówili, że w ciągu dwóch, trzech godzin awaria zostanie usunięta. Było to gdzieś ok. godz. 13:00. A dochodzi już 19:00 i zimnej wody nadal nie ma... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Kiedy będzie ZIMNA woda? IP: *.atol.com.pl 21.09.05, 18:59 Póki będzie stary prezes to szybko nie będzie. Ciamajda nie potrafi pracy zorganizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Kiedy będzie ZIMNA woda? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 23.09.05, 12:53 Mało powiedziane- ciamajda,to zwykła pierdoła ,która nie potrafi nawet nic powiedziec bo na sesjach rady miasta zabierał głos zawsze tylko jego zastepca.Poprzednik Adam Rak mimo,że był fachowcem i wiele zrobił DLA DOBREJ WODY musiał odejść bo nie by słuszny.Ale ta pierdoła ma odpowiedni rodowód partyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
miejscowy2 Re: PA PA drogie prowokujące komuszki... 23.09.05, 17:31 zwolennicy minionej epoki nadal są aktywni na tym forum i nie tylko.ale już niedługo,agonia lewicy jest bliska... koniec waszej 4 letniej fuszerki w sejmie i oby na zawsze... po wsze czasy... Odpowiedz Link Zgłoś