ania55231 17.10.05, 17:08 Mam pytanie. Mam okazję kupić suszarkę jonizującą włosy firmy Zepter. Czy ktoś taka ma lub coś o niej słyszał? A może inne firmy też coś takiego produkują? No i czy warto to kupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oczytany Re: suszarka do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 17:13 słyszałem że suszarką do włosów niektóre kobiety mogą doprowadzić się do orgazmu, nie wiem czy akurat tą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opol Re: suszarka do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 17:16 Eeeeeeeee - firmy Zepter to chyba nieeeeeee ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: suszarka do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 19:51 no to tak czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goblin Re: suszarka do włosów IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 17.10.05, 20:05 Wpisz sobie w wyszukawarkę, to zobaczysz że jest kilka innych firm! A na Al....o na aukcjach masz tej firmy za 120zł z przesyłką gratis w opcji kup teraz. Troszkę wysil się sama! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: suszarka do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 20:26 no wlasnie chce sama... Odpowiedz Link Zgłoś