Dodaj do ulubionych

Mikołaj mi uciekł

06.12.06, 04:43
bo to chyba był On. czerwony na licu, grubawy ale strasznie ruchawy. a ja
znowu zaspałem. ale jeszcze święta będę to skubańca złapię i prezent wyduszę.
bo napewno należy mi się;]
Obserwuj wątek
    • zainteresowany761 Re: Mikołaj mi uciekł 06.12.06, 07:26
      Widziałem Mikołaja przed 7,szedł na pieszo,chyba sanie mu
      zap..........tzn.ukradli!!!!
      • jadwiska Re: Mikołaj mi uciekł 06.12.06, 12:46
        A z tymi saniami to pewno ukradli i worek z tymi okazalszymi prezentami bo coś
        podrzucony na balkonie prezencik skromny. Ale chyba do wigilji odnajdzie swoją
        zgubę i rzuci bardziej okazalszy.
        • zainteresowany761 Re: Mikołaj mi uciekł 06.12.06, 12:49
          Tak jak mówisz jadwiska, życzę Ci tego z całego serducha!
          • jadwiska Re: Mikołaj mi uciekł 06.12.06, 18:11
            Dzięki zainteresowany. Teraz to napewno św.Mikołaj zobaczy życzenie i je spełni.
            I ja Tobie też życzę spełnienia wszystkich swoich marzeń i zamiarów.

Jak byłam mała to pisałam listy do św.Mikołaja i wkładałam je do koperty za
            obrazem. Św.Mikołaj zawsze mnie wysłuchiwał, ale to były dobre czasy mojego
            dzieciństwa. Wszystkim dzieciom życzę takiego dobrego i pogodnego dzieciństwa
            jakie ja miałam (wcale nie bogatego ale pełnego ciepła i smakowitych zapachów
            wypieków mojej mamy).
            • edmurphy Re: Mikołaj mi uciekł 06.12.06, 23:34
              Mnie święta pachną wypiekami mojej babci, wypastowaną na błysk podłogą i
              pieczonymi mięsiwami. Wszystko robiło się w domu, ech, jak dom wtedy pachniał.
              Ten zapach dzieciństwa :-)) Wszystkim Wam życzę, aby w te przedświąteczne dni
              Wasze domy wypełniły się takimi zapachami i choć na chwilę powrócił ten
              beztroski nastrój z lat dziecięcych. A Ty Jadwiśka, nie żal się na skromny
              prezent, tylko siadaj i pisz list ! :-)
      • dinozaurka Re: Mikołaj mi uciekł 07.12.06, 10:02
        Oj od razu ukradli :)Śniegu nie ma, woęc jak Ty chcesz, żeby te biedne renifery
        sanie po asfalcie ciągnęły? Przecież biedne padły by z wyczerpania i w Wigilję
        już nie dotarł by do nas Mikołaj. A tak, teraz dla zdrowia Mikołaj się
        ptrzespacerował a w Swięta przyjedzie w pełnej gali :)............. o ile
        spadnie do tego czasu śnieg :>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka