Gość: Maxx IP: *.dip.t-dialin.net 09.10.02, 20:26 Makro rozdalo karty,komu wiadomo. Jakie kryteria,zeby zostac klientem Makro??? Czy to market dla nowobogackich??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ajlawiucie Re: MAKRO dla zamoznych IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.69.* 09.10.02, 22:25 Gość portalu: Maxx napisał(a): > Makro rozdalo karty,komu wiadomo. > Jakie kryteria,zeby zostac klientem Makro??? > Czy to market dla nowobogackich??? Człowieku - żal mi Ciebie! Ja tam nie byłem i pewnie nie prędko będę, ale jestem zorientowany po co, w jakim celu i dla kogo ten market powstał. Czytuję prasę, kukam do internetu i sprawa dla mnie jest oczywista! A Ty biedny człowieku doszukujesz się podtekstów i szukasz zaczepki. Po co tam lazłeś? Po co zadajesz głupie pytania? I dlatego żal mi Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxx Re: ajlabucie IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.02, 20:04 Co trafilem w ciebie? Karte klienta juz masz? Prezencik na otwarciu skasowales? Ja tez wiem po co i dla kogo Makro otwarli,chociaz czytam inne gazety niz Ty. P.S. Jak ja w Makro kupowalem,to Ty na g.... papu mowiles. bez wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alawiucie Re: ajlabucie IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.69.* 10.10.02, 21:46 Gość portalu: Maxx napisał(a): > Co trafilem w ciebie? > Karte klienta juz masz? > Prezencik na otwarciu skasowales? > Ja tez wiem po co i dla kogo Makro otwarli,chociaz czytam > inne gazety niz Ty. > P.S. Jak ja w Makro kupowalem,to Ty na g.... papu mowiles. > bez wspolczucia. Jeszcze bardziej żal mi Ciebie człowieku! Strzał był tak celny jak głupi! Gratuluję dobrego samopoczucia i typowej dla tego rodzaju ludzi głupoty! A jak widzisz gazety chyba czytamy te same, bo w tych samych się wypowiadamy. Bez odbioru.... Odpowiedz Link Zgłoś