Dodaj do ulubionych

Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uciech"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 08:35
Jakasik mi się wydaje konkurencja robi podchody pod Tajsa zeby go wykurzyc
z "rynku", cosik mi sie widzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.olendernet.pl 12.12.05, 10:04
      hhhhhhhhyyyyyyyyy a może by tak księdza na słupach i tablicach wraz z całą
      rodziną powywieszać po całym opolu? tak społecznie , tak od siebie -co wy na
      to - z dopiskiem jestem za likwidacją prostytucji - jestem za
      gwałtami!!! ... A może by tak ksiądz ruszył 4 litery na policje i
      sprawdził o ile spadły napaści z gwałtem w okolicach gdzie działają burdele lub
      od czasu kiedy je otwierano.
      • Gość: Alojz Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 11:35
        Najwazniejsze ze w Euro dziouchy bierom !!!
    • Gość: rh minus Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 10:14
      "kilkadziesiąt metrów od kościoła"
      Prosze mnie ewentualnie poprawić.
      Kilkadziesiąt, czyli nie nie mniej niż 10 metrów , ale może być 20 metrów ale
      nie więcej niż 99 metrów.
      Ile to jest 10 metrów ? 14 kroków? , a 99 metrów? 140 kroków?(mierzone od plotu
      czy od wieży)
      JEŻELI PRASA NIE KŁAMIE TOŻ TO ZGROZA.
      Jeżeli się czepiam to dlaczego dla dziennikarza te metry są takie ważne?
      Chodzi o metry czy o problem?
      Czy "kilka" kilometrów dalej oczekujące kobiety nie stanowią problemu (może
      oczekują na podwiezienie)dla "prężnej" grupy mieszkańców Grudzic.
      • Gość: JA Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 12:02
        A moze sie karnet da darmowe wizyty skończył i teraz trzeba placic
        A pobliski bar nie zawadza przeceiesz sprzedaja alkochol
        • Gość: Łopolanin Zazdrośnicy, nie macie odwagi skorzystać to i ... IP: *.airnet.opole.pl 12.12.05, 12:06
          ... innym nie dajecie ! Na wódeczkę to chodzicie więc baru zamykać nie chcecie !
        • Gość: MAAXXI Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: 212.157.170.* 12.12.05, 19:23
          ALKOHOLU... bo od alkocholu to sie ludziom w glowie poprzewracalo
    • Gość: ja Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 12:14
      Był tam ktoś z Was ??? Napiszcie jak jest i jakie ceny
      • Gość: Poldek Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 12:22
        Roxana - istna laleczka rodem z Bialorusi. Delikatna, subtelna i kruczoczarna
        (nie wszedzie ;-)) , cacko jedyne 200 pln/h. Po prostu cudo!
        Polecam !
        • Gość: ja Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 12:44
          No No fajny opis, ale widze że ceny nie dla wszystkich
    • Gość: nn Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: 82.160.19.* 12.12.05, 13:08
      A co to kogo obchodzi co tam sie dzieje mi tem dom wcale nie przeszkadza, tylko
      jakieś babcie maja problemy jak ich chłop po nocy do domu nie wraca i już
      zaczynaja kombinować gdzie on może teraz być
    • Gość: Topograf o co mieszkańscom chodzi ??? IP: 80.50.168.* 12.12.05, 15:45
      to juz dziala chyba kilka lat i teraz ktoś sie przyczepil, dlaczego do tej pory
      nie przeszkadzało a tu nagle zaczeło.
      • mx4 Re: o co mieszkańscom chodzi ??? 12.12.05, 18:25
        Znaczy się, teraz będzie drożej ?
        • Gość: życzliwa Re: o co mieszkańscom chodzi ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 19:05
          skąd wiesz moze będą jakies promocje dla tych ktorzy przyjda z zerwanym afiszem.
          10zl za jeden afisz i w dodatku zlota karta klienta. Tyle lat funkcjonuje i
          dopiero teraz wielkie mi to <hallo>
          • Gość: behemot Re: o co mieszkańscom chodzi ??? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 12.12.05, 19:55
            Rece precz od burdelu.Burdel paradoksalnie jest gwarancją ładu,bezpieczeństwa i
            porządku.
            • Gość: Krzysiek Re: o co mieszkańscom chodzi ??? IP: *.de / 141.78.101.* 12.12.05, 21:04
              Skad wiecie ze to Gwarant ten Burdel. Na zachodzie Europy ( Ale Tej
              prawdziwej ) nie waszej bo do wczoraj niktorzy nie wiedziely gdzie lezy ta
              czesc Ciekawe tak czytam i same glupstwa mysle ze to podstawowka bo doroslaych
              wypowiedzi sa ine. Ale nic jak tak wszyscy pisza napiszcie jaka jest wasza
              godnosc (Imie i nazwisko!) Dla tych ktorzy maja problem
              Strona Ciekawadalej tak
              • Gość: asterix Re: o co mieszkańscom chodzi ??? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 12.12.05, 21:27
                Nasza nie wiedzieć co Ty pisać
                • Gość: Tubylec Re: o co mieszkańscom chodzi ??? IP: 213.25.164.* 13.12.05, 14:14
                  Moim zdaniem to rozwieszający plakaty powinni zrobić porządek z burdelem we
                  własnym domu. Zebrały się eunuchy i mocherowe berety i z nudów szukają zajęcia.
                  A ksiądz lepiej niech w tym temacie głosu nie zabiera ... sam wie dlaczego!!!.
                  • Gość: AL Fonsowie Re: o co mieszkańscom chodzi ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 15:35
                    Jeśli plakaty nie znikną w 3 ciągu trzech dni to opublikujemy zdjęcia klientów
                    mieszkających w grudzicach a w necie udostępnimy film z kamery przemysłowej na
                    której widać jak proboszcz korzysta na naszych usług.
    • Gość: aik Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 21:34
      Ale depy! Sami tam chodza a jak baba ryknie to podpisują petycje!
      A ja jestem ze niezlikwidowaniem tego przybytku ,gdyż lepiej niż ktoś idzie do
      burdelu niż ma gwałcic na ulicy !
      • Gość: Ja Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 08:23
        Poprosze udostępnić ten film napewno wiele osób go chętnie zobaczy.
    • Gość: grudzianin Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 12:45
      a tak było fajnie!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Rafał Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 17:57
      to dziwne że jakaś grupa osób ząda zamkniecia jednego klubu a w innych państwach
      europejskich takie kluby są tylko w centrum miast I MY CHCEMY BYĆ NORMALNIE
      TRAKTOWANI W UNI EUROPEJSKIEJ PREDZEJ NADAJEMY SIE DO AFRYKI ZA JAKIEŚ DZIKIE PLEMIĘ
      • Gość: madas Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:16
        Kto Ci powiedział, że w innych państwach europejskich takie kluby są tylko w
        centrum miast?
    • Gość: Zenek Burdel Precz IP: *.de / 141.78.101.* 15.12.05, 20:22
      To wy mieszacie Unie z Polska przeciez w polsce jeszcze nie ma kultury a
      chcecie burdel.Niestety ale dla was ta Afrykanska wersja jest lepsza !!!!
      Czy to jest takie wspaniale ? Niedawno w Uni uwolniono Dziewczyny z Burdelow
      Zapytaj Taka jedna i droga co to Byl za miod!!!???Niby nic na przemus !!!!A
      Byly bez Paszportow SUPER co nie A na jakiej zasdzie sa Wasze pany Dobrze by
      bylo zeby policja czesciej Sprawdzala Bo Hamstwa na swiecie Duzo co ma zrobic
      Ta biedna Ukrainka Rosjanka Rumunka czy Blugarka ?.Tyle co nasze Dziewczyny w
      Wielkiej Brytanii Holandi czy Niemczch CZYLI JEST SKAZANA NA TO CO ONI SOBIE
      ZYCZA !!!! i to jest takie DOBRE Przemysl !!!!!! Oczywiscie jezeli Kobieta
      pracuje dobrowolnie OK ale skad ta pewnosc masz ze czyni z dobrejk Woli???
      Albo ja zmuszaja Alfonsy Albo sytuacja w Kraju z ktorego moze jeszcze nie
      legalnie ja przywieziono zeby pilnowala Dziecka albo Babci A rodzina w ww Kraju
      Czeka na Mame i Zone PRZEMYSLCIE JAKIE GLUPSTWA WYPISUJECIE!!!! ZENEK
    • Gość: artysta Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 14:31
      prosimy dysortografikow ktorzy zadaja likwidacji zakladu produkcji rajstop przy ul. strzeleckiej o dokladne zapoznanie sie o zapoznanie sie z wyrobami tamtejszego zakladu.
    • Gość: piechur Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 16:10
      pójdę poświętach, zobaczyć czy tam jest fajnie/ Niezła reklama. Dziękuję!
      • Gość: katon Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 22:28
        Aco na to Alfons Nossol!
        • Gość: f Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.06, 23:05
          a mnie to rybka
        • Gość: mmm Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:47
          No to Ci sie udalo, z tym Alfonsem, bardzo dobre...
    • Gość: wesołek Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 20:16
      bo nie znają się na uciechach
    • renebenay Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc 04.01.06, 22:11
      Najlepiej to dac sasiadom abonament darmowy do tego domu a sasiadki zatrudnic
      do reklamy i z kolei jak farorz dostanie 3%-5% od obrotu to i z ambony bedzie
      zachwalal te miejsce.Podobno w Polsce bez ksiedza nic nie mozna zrobic a wiec
      dalej to sie domyslicie sami.
    • Gość: gosc88 Czy ktos z Was juz odwiedzil ten przybytek i ... IP: 131.137.69.* 05.01.06, 20:29
      moglby cos ciekawego napisac o jakosci/wachlarzu/cenach oferowanych tam uslug ??
      • Gość: Misiek Re: Czy ktos z Was juz odwiedzil ten przybytek i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:53
        Jestem za tym, aby zamknac jak najszybciej ten przybytek, ale przed zamknieciem
        uruchomic wiekszy tego typu obiekt, blizej centrum, bo do tych Grudzic mam
        troche za daleko. Wlascicielowi zycze wielu sukcesow i jak najwiekszej liczby
        klientow w 2006 roku. Pozdrawiam rowniez: Dorthe, Roxane, Alicje, Rite i Nane
        • Gość: Andrzej Re: Czy ktos z Was juz odwiedzil ten przybytek i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 22:02
          Nie wyobrazam sobie, aby ten piekny lokal zamknieto!!! kazdy ma jakies potrzeby
          seksualne i musi miec od czsu do czasu inna kobiete, wiec skad ma wziac? Badzmy
          ludzmi na litosc boska...
          Pozdrowionka dla dziewczynek!!!!!!!!!!!
    • Gość: rychu Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.eranet.pl 17.01.06, 14:19
      O o co to chodzi z tym domem - co to za dom w Opolu na głębokiej prowincji.
      • Gość: jjj Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 20:05
        Grudzice, za przeproszeniem to nie jest prowincja tylko pręznie rozwijajaca sie przemyslowo handlowa dzielnica miasta!!!
        • Gość: paulik Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.01.06, 21:18
          Najlepsza dziewczynka to Roxana,troche droga ale mozna z nia robic co sie chce.
          Jak ja poraz pierwszy zobaczyle to kolba byla od razu na baznosc.

Pozdrowienia do Roxany.
    • Gość: dziadek Re: Mieszkańcy Grudzic żądają likwidacji "domu uc IP: *.eranet.pl 21.01.06, 09:04
      i co teraz z moimi obolałymi korzonkami i wypadającym dyskiem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka