Gość: Spostrzegawczy "Polscy urodzeni mordercy" opisani przez żydków IP: *.156.192.119.Dial1.Boston1.Level3.net 09.01.06, 22:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw. Inkwizytor Re: "Polscy urodzeni mordercy" opisani przez żydk IP: 129.81.192.* 09.01.06, 23:10 Jeszcze jeden bardzo "spostrzegawczy"... Odpowiedz Link Zgłoś
emiliako Re: Urodzeni mordercy 09.01.06, 22:55 a nad czym tu się zastanawiać? osobnicy ci nie mają żadnych zahamowań! kto ma brać na swoje sumienie odpowiedzialność za oczywiste zagrożenie dla obywateli?a sejm nie poczuwa się do obowiązku ustanawiania prawa, służącego ochronie obywateli? każdy podatnik płaci posłom za to, żeby dobre prawo ustanawiali, a policji i sądom za to, żeby je stosowały do ochrony obywateli przed zbrodniarzami a nie na utrzymywanie morderców w pokojach z telewizorami itp. wygodami! życie za życie! waga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xphil Re: Urodzeni mordercy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 23:54 Tylko kara śmierci i to co dla niektórych publicznie! Ludziom odbija na maxa, może myśl o tym, że będzie za to czapa trochę ich "ostudzi", bierzmy przykład z Texasu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Urodzeni mordercy IP: *.crowley.pl 10.01.06, 07:03 A ja znam prywatnie tego 15 latka...ehhh... on juz dawno rozrabiał. Teraz to aż strach wyjść na ulicę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głuchołazianin Re: Urodzeni mordercy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 11:10 To co się dziej w takim małym miasteczku jak Głuchołazy to powinno sie nadawac do fimu z gatunku wręcz horroru , ale to wszystko dzieki temu systemowi jaki panuje w całym kraju, ludzia odbjia z powodu braku pracy, i tu jest nie tylko winnien morderca ale tez ustawa. Dorota prosze o kontakt na gg 3912213 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Urodzeni mordercy IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 10.01.06, 09:31 wszystkich nabic na pale i postawic na rynku w Brzegu,az ich wrony rozdziobia. takie gnoje nie maja prawa zyc, a my nie musimy na nich placic podatkow, kiedy beda sobie w celi grac w karty i palic papieroski. i dlaczego 25lat dla 15 latka?! zlo nisczyc w zarodku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: światło Re: Urodzeni mordercy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 10:52 Tak oto PiS widzi polityke obrony panstwa przed mordercami, dla Ziobry przestępcą jest rolnik, który wypije sobie piwo po cięzkiej całodniowej robocie w kanjpie i wracajac do domu łapie go policja a morderców wypószcza na wolnośc, wstydu oszczęscie mości panowie ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Urodzeni mordercy IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.01.06, 11:41 Wydaje mi się, że śmierć to jest największa kara dla tych "zwierząt", jak można zabić ludzi, którzy nic im takiego nie zrobili!!!. To jest jakieś chore, to nie ludzie to potwory, które trzeba tępić. Nie wiem co się na Świecie tym dzieje jest po prostu coraz gorzej. Aż strach gdziekolwiek wyjść, masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateo Re: Urodzeni mordercy IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 10.01.06, 11:41 Najlepiej by było sznurek z kamieniem i do wody jako pokarm dla rybek..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Urodzeni mordercy IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 10.01.06, 12:40 ja chodze na ryby i nie chce, aby byly tym gownem zatrute! palic sku..eli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murzyn Re: Urodzeni mordercy IP: 217.173.203.* 10.01.06, 12:36 skur***** dajcie mi ich tutaj to ich pokroje tym samym nozem co mieli go w rekach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohas Re: Urodzeni mordercy IP: 212.244.117.* 10.01.06, 12:39 Krzesło elektryczne to za proste, dozywocie na Sybirze przy wycinaniu lasów dla wszystkich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok Re: Urodzeni mordercy IP: 82.160.53.* 10.01.06, 12:39 jeśli che się kogos takego "zresocjalizować" to prosze bardzo zesłac kogoś takiego na bezludną wyspę taka "litą" skałę niech sie resocjalizuje. Albo niech odpracuje ciężko swoje winy niech pracuje w kamieniołomach ręcznie przez 25 lat albo więcej po co go żywić niech sam zapracuje. Bestie i oszalałe zwierzęta np się odstrzeliwuje ci niech np pracują ... a to co wypracują proponuje oddać na rzecz potrzebujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opolek Re: Urodzeni mordercy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:05 Masz rację nie stać nas na urzymanie takich gno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Urodzeni mordercy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 14:21 Kara śmierci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 61klus61 Re: Urodzeni mordercy IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.01.06, 15:43 kula w leb a rodzina ma zaplacic za naboj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleks Re: Urodzeni mordercy IP: *.chello.pl 10.01.06, 16:11 kara smierci dla takich zwyrodnialcow jest najskuteczniejsza,innej kary niema,utrzymanie takich mordercow spoczywa na biednych uczciwych obywatelach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrozu Re: Urodzeni mordercy IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.06, 17:42 jestem tego samego zdania. nie ma slow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Urodzeni mordercy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 18:31 Moim zdanie ci którzy popełnili taką zbrodnię , powinni zostac tak samo ukarani lub dostac karę dożywocia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Urodzeni mordercy IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 10.01.06, 21:04 wpelni zgadzam sie z wypowiedzia Bugsiora.Dla pelnoletnich i dozywocie dla 15- latka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tj Re: Urodzeni mordercy IP: *.elk.net.pl 10.01.06, 23:56 I niech ktoś powie, że nie powinno być kary śmierci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJrajka Re: Urodzeni mordercy IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.06, 05:01 .........taaaaaaa trzeba wybić robacto.... ..a za nasze pieniądze to niech ku.. drogi naprawią........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacha Re: Urodzeni mordercy IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 11.01.06, 11:01 Kara śmierci dla morderców - będzie bezpieczniej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon Re: Urodzeni mordercy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 21:18 KS dla sku....nów i nie ma bata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja_15 Re: Urodzeni mordercy IP: *.is.net.pl 13.01.06, 22:07 Te osoby są chore psychicznie. Za morderstwa nie pwinni mieć szans do życia bez względu na wiek. Jeżeli mógł zabić to niech poniesie konsekwencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stala Czytelniczka Re: Urodzeni mordercy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 17:24 hmm Co ja O Tym Mysle Mysle ze w Wiezieniach Powinna Byc Wieksza Dyscyplina Np taka jaka jest w Rosji a uwierzcie Mi ze takie Morderstwa stosnukowo zmiejszyly sie Bo Gdy Ktos Idzie do polskiego wiezienia Zwykle traktuje Go jak Hotel nie Trudno jest wiec Mu Tam wracac .... To co Ci Mezczyzni Zrobili Bylo zwyklym Morderstwem Chamstwem i nie wiem jak Takie Cos i tu Podkreslam cos za taki czyn Moze sie jeszcze szlajac Po Ziemie bez Odrobiny Poczucia Winy ... to co sie terAaz dziej to jest straszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.M. Re: Urodzeni mordercy IP: *.chello.pl 16.01.06, 18:17 Jak długo jeszcze czekac będziemy,na wychowywanie "przez stryczek" tego rodzaju szubrawców,którzy przez czyny swoje,zapewniają sobie obecnie,dożywotnie utrzymanie i opiekę,na koszt całego społeczeństwa? Tylko kara śmierci,może poprawić w kraju,tragiczny stan bezpieczeństwa!! Odpowiedz Link Zgłoś