Gość: Arek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:51 Kowalski odwołany z funkcji wiceprzewodniczacego Komisji Rewizyjnej Rady Miasta Opola N A R E S Z C I E . Czas się wyprowadzić z tego miasta Januszku, my ci pomożemy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lik Re: Kowalski odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:53 Nareszcie - obłuda zawsze się tak kończy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwość! Re: Kowalski odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:16 Dzięki Ci Boże! Czas na zmiany, pośpiech wskazany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EMCEE Re: Kowalski odwołany IP: *.atol.com.pl 23.02.06, 22:52 Bye-bye, mein Lieber Herr, Auf wiedersehen, mein Herr. Es war sehr gut, mein Herr Und vorbei. Du kennst mich wohl, mein Herr, Ach, lebe wohl, mein Herr. Du sollst mich nicht mehr sehen, Mein Herr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pin Floyd Re: Kowalski odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:14 Żegnaj okrutny świecie Opuszczam ciebie dziś Żegnaj Żegnaj Żegnaj Żegnajcie wszyscy ludzie Już nic nie możecie rzec Bym zmienił swoje Zdanie Żegnajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Ch. Re: Kowalski odwołany - Śpiewamy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 03:34 Dzisiaj protestuję Bo mnie nikt tu nie szanuje Dzisiaj protestuję, Bo każdy czepia się Dzisiaj protestuję, Bo się sam zaniedbuję Dzisiaj protestuję, Strzelę sobie prosto w łeb Samemu mi do siebie Jest okrutnie za daleko Ciągle mi dystansu Do samego siebie brak Burzę się na wszystkich, Że mnie za nic, ku.. mają A to mnie od środka Wpie.. jakiś rak Ref: Jak siebie przeżyć mam? Czas nie leczy moich ran! Śmieję się ze wszystkich Tylko z siebie wciąż nie mogę Biję się ze wszystkim Tylko rzadko kiedy w pierś Może zawsze będę czuł się Od siebie gorszy Moż tak zostanie do usranej śmierci mej Ref: Jak siebie przeżyć mam? Czas nie leczy moich ran! Jak siebie w sobie znieść? Jak mam pokochać się? Czasami nawet rację mam Czasami nawet sam sobie kłaniam się Ale wystarczy obcy śmiech I wszystko znowu trafia szlag! Odpowiedz Link Zgłoś
k100 Re: Kowalski odwołany 24.02.06, 08:39 Pisowcy oskarzaja peowcow ze zbratali sie z postkomuna, ezldowcami. A w Opolu mamy akurat odwrotnie to wlasnie pisowcy zbratali sie z postkomuna ezeldowcami i innymi pseudo niezaleznymi po masci czerwonej po to zeby dokopac powcom i odwolac Jasia Kowalskiego. Akurat do Jaska mam wiele uwag i zastrzezen i odwolanie go uwazam za decyzje dobra ale obserwujac uklady pisowcow z postkomuna uwazam za niebezpieczne i chore bo nie chodzi o dobro miasta a jedynie o to kto trzyma ster tej lajby. Pazernosc pisowcow przekroczyla juz bariere przyzwoitosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Kowalski odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:40 To jest początek końca całej ekipy R.Z. Z kim bym nie rozmawiał, bez względu na polityczne sympatie, wszyscy mają ich dość. Ja też. W KOSMOS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Ochódzki Kowalski odwołany - początek równi pochyłej IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 11:02 - rozpije sie biedaczysko - baba go opuści - przestanie się golić i myć - ostatecznie spotkamy gostka pod realem lub lidlem --- Jokosik coś mi go nie szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Re: Kowalski odwołany - początek równi pochyłej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 15:01 Umarł Januszek, umarł Już leży na desce Gdyby Rokita poszedł w ministry Podskoczyłby jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeff Re: Kowalski odwołany - początek równi pochyłej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 15:08 Trzy kroki Januszka do moralnego zmartwychwstania: 1. Przeprosić wyborców za banery. 2. Przeprosić Zyzika i Kosowską z "nto" za kłamstwo. 3. Przeprosić Golczuka za kłamstwo. A potem głowa popiołem, runda na kolanach do Częstochowy, Alleluja i do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
opolak Zawieszeni 24.02.06, 21:24 www.ozon.pl/tygodnikozon_2_15_1228_2006_8_1.html Kilkanaście tysięcy złotych pensji, służbowe samochody, telefony i karty kredytowe. I żadnych obowiązków. Tak żyją zawieszeni prezesi państwowych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
dlugi_maks Re: Riczenie radnego z piasku 26.02.06, 10:40 Oto jak radny K. rozliczył się z piasku przed radą, za NTO: "Sam Kowalski odrzucił wszystkie zarzuty: - To bzdury, pomówienia, a także seans nienawiści wobec mnie. Proszę pojechać na Silesię i zobaczyć, że piasek jest!" Takie rozliczenie dyskwalifikuje go nie tylko jako przewodniczącego komisji rewizyjnej, ale też jako radnego. To tak jak gdyby za nie swoje pieniądze miał kupić książki do biblioteki - przyniósłby parę swoich z domu i powiedział - no przecież ksiązki są i nie muszę się rozliczyć. Ciekawe czemu GW w Opolu nie napisała o odwołaniu radnego K.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Riczenie radnego z piasku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 11:31 Nie napisała, bo jest stronnicza. Czy ktoś jeszcze ma wątpliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syfon Re: Riczenie radnego z piasku IP: *.atol.com.pl 26.02.06, 21:26 Czy radny K zasiada w radach nadzorczych? Jeśli tak, to czy rozliczenia finansowe spółek traktuje podobnie jak rozliczenia piasku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Opolanie się opamiętali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 17:39 Brawo! ========== Humor dla dorosłych www.eros.fajowo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorka Re: Kowalski odwołany IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 26.02.06, 21:57 Co na to STOP KORUPCJA - zgłosic sprawe do prokuratury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Kowalski odwołany IP: *.atol.com.pl 27.02.06, 02:17 Czy znasz przypadek, żeby ktoś doniósł na siebie? Odpowiedz Link Zgłoś