Dodaj do ulubionych

Opole stolicą tańca

IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.06, 06:24
HURRRRA

Bravo Pech i Reszta
Pozdrawia KOORDYNATOR NA NIEMCY
Obserwuj wątek
    • Gość: k.o. Re: Opole stolicą tańca IP: *.po.opole.pl 28.02.06, 09:06
      Niewątpliwie jednym z większych sukcesów tych zespołów jest to, że potrafią
      wspólnie opowiedzieć o swoich osiągnięciach, nie rozdrapując animozji
      wewnątrz-taneczno-opolskich. Gratuluję sukcesów wszystkim opolskim zespołom
      tanecznym!
    • Gość: kulawy nazwa "Pech" - wątpliwa reklama delikatnie mówiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 10:46
      • Gość: for nazwa "Pech" pasuje jak ulał do całości!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:45
        byłem...
        widziałem...
        cóż...
        masowa produkcja taniej popowej tandety dodopodobnej i mandarynopochodnej przy
        akompaniamencie ahów i ohów niespełnionych rzyciowo rodziców...
        (córcia chciała spróbować ale na szczęście jej z czasem przeszło, uf... :-)))

• Gość: Mack Re: nazwa "Pech" pasuje jak ulał do całości!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:17
          Ale za to Ty zes sie spelnil "rzyciowo" - od slowa slaskiego rzyc !!
    • Gość: miśka Re: Opole stolicą tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:20
      Adena jestescie wspaniali gratuluje :) maluszki pokazaly na co je stać
      juniorki sa swietne i seniorki oczywiscie piekne z was dziewczyny bardzo
      rytmiczne i slicznie wygladajace :) robcie tak dalej a sceny beda wasze.
      gratuluje rowniez innym zespolom
      • Gość: bleee Tańce są do doooopy !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:02
        Niech mi ktoś odpowie czy nie ma możliwości żeby na tego typu imprezach uciszyć
        te hordy piszczących dzieciaków. Byłem kilka razy na podobnych imprezach i
        wygląda to tak że na scenie tańczy jakiś zespół a reszta siedzi wokól i drze
        ryje (i nie mówcie mi że to z entuzjazmu). Mam wrażenie że takie zachowanie
        stało się po prostu modne na konkursach tańca podobnie jak wycie trąbkami na
        skokach narciarskich.
        ŻENADA!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka