Dodaj do ulubionych

"Police" chcą się naprawić

IP: 212.160.172.* 27.03.07, 09:31
PIS w zakładach narawia a PO wzięło się za port ..... to będzie popisowy
numer rodem z PGR jakich dużo było w okolicach Połczyna :))) i może będzie
jak w Połczynie "nieczego nie będzie" jak powiedział wieszcz kononowicz
Obserwuj wątek
    • krokus5 Re: "Police" chcą się naprawić 27.03.07, 11:32
      Tyle że prezes Siwiec jest z LPR.
      • wozniaczka1 Re: "Police" chcą się naprawić 29.03.07, 14:24
        Ale wogole dlaczego Siwuec jest z LPR? czy to nie jaks sciema.Wogóle mi to nie
        pasuje.Pół biedy gdyby był z PO.Co wy wogóle o nim wiecie, bo dla mnie jest on
        niczyn Nikodem Dyzma.
    • Gość: brygadzista Jeszcze jeden taki reżim i leżym IP: *.agro.ar.szczecin.pl 27.03.07, 13:04
      Jeszcze jeden taki reżim i leżym
      • Gość: POPISowy Re: Jeszcze jeden taki reżim i leżym IP: 212.160.172.* 27.03.07, 13:30
        LPR to przystawka, natomiast ja mówię o Porcie Police :)tam już się
        przymierzają z połczynem w metryce
        • Gość: gosc Re: Jeszcze jeden taki reżim i leżym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 16:01
          Prezes zakladów w POlicach jest dzialaczem LIGI POlskich ROdzin - zostal
          prezesem bo w zamian za jego stołek LIga poparła kandydaturę Prezesa NBP,
          którązgłosił PISS. Taki podły targ polityczny. Właściwie Prezes nie musi nic
          umieć - wystarczy, że zębami i rękami będzie siętrzymał stołaka a może jeszcze
          trochęposiedzi - dopóki żenująca głupia Liga na to pozwoli... może w
          międzyczasie wkupi sięw łąski innej partii.. zobaczy się.
          • Gość: bas Re: Jeszcze jeden taki reżim i leżym IP: *.devs.futuro.pl 01.04.07, 11:11
            Ludzie, przecież Prezeskiem w Porcie jest żonka PISowczyczka. Członek PO jest
            tylko członkiem zarządu. Żonka ma zajebiste kwalifikacje: była inspektorkiem w
            urzędziczku..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka