Gość: PR-owiec IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.02, 18:00 Trochę koledzy z TESCO nabałaganili teraz będą musieli się sporo napracować. Niestety na lobbyingu nie uda się zaoszczędzić, a teraz trzeba będzie wydać na to nawet więcej. POzdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaz byl ktos w czwartek w REALu? IP: *.atol.com.pl 05.12.02, 21:30 Real to w tej chwili malo sympatyczne mrowisko, do tego drogie, i co? niby te dzikie tlumy robia zakupy w sklepikach? co za bzdura! tylko idiota moze rozglaszac takie tezy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Tesco nie rezygnuje z Opola IP: 213.17.147.* 05.12.02, 22:34 Co wy chcecie - real robi wielie zyski a wy nie chcecie dać się budować konkurencji. Myślę,że tesco to dory pomysł, robi się tam zakupy dużo przyjemniej niż w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porąbana Re: Tesco nie rezygnuje z Opola IP: 217.11.133.* 12.12.02, 15:23 Przypatruje się całej sprawie Tesco od jakiegoś czasu z sympatią dla tej firmy. Szczerze mówiąc wydaje mi się, ze akurat w sprawie PR to robią sporo i z sensem. Oczywiście mają kłopot, ale każdy miałby kłopot gdyby naprzeciwko stali tak zwani kupcy z pianą na ustach albo niedouczeni radni. Tłumacza sprawy budowy sensownie i ja podziwiam, że robią to z klasą i spokojnie. Trzymam kciuki za Tesco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tesco Re: Tesco nie rezygnuje z Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 23:17 Dlaczego na Wrocławskiej nie mozna postawić tego hipermarketu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Tesco nie rezygnuje z Opola IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 00:55 Gość portalu: Tesco napisał(a): > Dlaczego na Wrocławskiej nie mozna postawić tego hipermarketu. A może na wrocławskiej we Wrocławiu to będzie uciecha, chyba się nie kapną że w tamyym mieście jedno już stoi. A my będziemy mieli św. spokój, i radość na policzkach naszego Prezydenta. Chyba taki prezent na święta będzie klawy. Odpowiedz Link Zgłoś