Dodaj do ulubionych

WON z OPOLA DLA PRZECIWNIKÓW TESCO!!!

IP: 213.17.147.* 08.12.02, 20:53
Jak się nie podoba, to pakujcie manatki i won mi z Opola.
Gówno, mnuie obchodzicie co zrobicie. Dla mnie może być parking na środku
waszego pokoju.
Ja chcę Tesco na Oleskiej. Nie będę jeżdził na rogatki Opola.
Jeśli będzie referendum i wygracie, to skulę ogon jak kundel.
Lecz tera Wy zamknijcie jadaczki i za Don.
Obserwuj wątek
    • Gość: pracz Re: WON z OPOLA DLA PRZECIWNIKÓW TESCO!!! IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.64.* 08.12.02, 21:14
      No i problem rozwiązany. Oleska to dobre miejsce ci z Ozimskiej napewno będą
      za...
      • Gość: Analityk Re: WON z OPOLA DLA PRZECIWNIKÓW TESCO!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 21:28
        Gość portalu: pracz napisał(a):

> No i problem rozwiązany. Oleska to dobre miejsce ci z Ozimskiej napewno będą
        > za...
        Panie Pracz. Oleska to pewnie lepsze miejsce niż Wrocławska (prawie Bierkowice)
        ale mieszkańcy Ozimskiej i najbliższej dzielnicy w generalnej większości chcą
        Tesca oczym już wspominałem i jeśli ktoś twierdzi że jest inaczej to kłamie.
        • Gość: pracz Re: WON z OPOLA DLA PRZECIWNIKÓW TESCO!!! IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.64.* 08.12.02, 22:38
          Już pisałem, że jeśli referendum to w obrębie właśnie tej dzielnicy i wtedy
          Tesco może sobie być na Ozimskiej. Jeżeli w tej dzielnicy - tak jak Pan
          twierdzi - ludzie w większości chcą Tesco na Ozimskiej to powinni w końcu to
          wyartykułować. A jak była debata w ratuszu to gdzie oni byli?
          • Gość: normalny Re: WON z OPOLA DLA PRZECIWNIKÓW TESCO!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 22:54
            A co maja isc z transparentami i krzyczec "My chcemy Tesco"?
            przeciez nikt sie nie bedzie bil z przeciwnikami a z tego co wiem
            sa "troszeczke agresywni":)
            przeciez wiadomo ze zwolennikow jest wiecej...nawet jezeli chodzi o lokalizacje
            na ozimskiej, co udowodnimy jak sie bedziemy awanturowac?
            a negowanie ze ludzie chca Tesco jest smieszne
            Po drugie jezeli jakis sklepikarz walczy ze tak powiem o "przetrwanie" to zadne
            argumenty do niego nie trafia...wiem ze rzeczywistosc moze byc taka ze ktos
            moze zamknac biznes ale ten sam sklepikarz nie przejmuje sie innymi ktorych
            wywala sie na bruk wlasnie dzieki konkurencji, chce miec tansze telefony, prad,
            gaz itd a wiadomo z czym sie to wiaze ze zwolnieniami..wiec niestety dla mnie
            jako konsumenta licza sie tansze ceny i dostepnosc do uslug ..tak wyglada wolny
            rynek, a nie odgornie sterowany..jak to wyglada w przypadku naszego prezydenta..
            Po trzecie inwestycja Tesco dotyka i interesuje nie tylko mieszkancow tego
            rejonu (ich najbardziej ze wzgledu za utrudnienia) ale dotyczy calego Opola,
            takie jest moje zdanie to nie jest jak juz pisalem budowa warzywniaka na
            osiedlu...jednym da praca i to sporej ilosci osob (wiem wiem ze male pieniadze
            ale) (drugim "moze zabierze) i dlatego jak cos to powinno sie cale opole
            wypowiedziec ...
            • Gość: pracz Re: WON z OPOLA DLA PRZECIWNIKÓW TESCO!!! IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.64.* 09.12.02, 00:04
              Zwolennicy z tej dzielnicy powinni postąpić podobnie jak przeciwnicy. Po prostu
              utworzyć swój komitet zwolenników, że chcą Tesco na Ozimskiej i "po ptokach".
              Przeciwnicy postąpili rozumnie i zgodnie z duchem czasu i mogą sprawę wygrać
              bez żadnego referendum. Jak nie będzie zwolenników z tej dzielnicy to władza
              referendum na pewno nie zrobi bo po co? A rada miasta też nie będzie ryzykować
              odwołania się przeciwników od uchwały zmieniającej plan zagospodarowania. I
              tyle. Po prostu trzeba nauczyć się osiągać swoje cele w skuteczny
              sposób. "Wypluwanie" się na liście dyskusyjnej nic nie da. A zorganizowanie
              swojego przedstawicielstwa napewno. Tyle co mogę doradzić.
              • Gość: Pizdeusz II Re: WON z OPOLA DLA PRZECIWNIKÓW TESCO!!! IP: 213.17.147.* 09.12.02, 10:52
                O lokalizacji w ewentualnym referendum będą decydowali wszyscy mieszkańcy
                Opola, a nie tylko mieszkańcy Ozimskiej. Takie są prawa demokracji. Inaczej
                przy lokalizacji szpitala, wysypiska, czy ujęcia wody można by dojść do
                wniosku, ze tylko mieszkańcy przyległych posesji mają decydujący głos na
                lokalizację. A to bzdury. Przeciwnicy Tesco to ludzie przegrani, ludzie których
                czas się juś skończył. I żądam ich poświęcenia w imię dobra większości. Na
                księżyc z Nimi!!!
                • Gość: pracz Re: WON z OPOLA DLA PRZECIWNIKÓW TESCO!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 14:14
                  Razem z Pizdeuszem II.
    • Gość: opolanin Re: WON z OPOLA DLA PRZECIWNIKÓW TESCO!!! IP: 213.25.164.* 10.12.02, 07:51
      Real płaci tym judaszą z Ozimskiej zeby się nie zgodzili, przeciez to buraki,
      ktore z bon za 100 dadza z siebie wszystko.
    • Gość: Lord Vader Re: WON z OPOLA DLA PRZECIWNIKÓW TESCO!!! IP: 213.25.164.* 12.12.02, 09:24
      Pizdeusz II już raz pokazał klasę pisząc o jakimś gwałcie na nieletniej. Teraz
      pokazuje klasę po raz drugi. Jest taki jak jego pseudonim - prymitywny. Dlatego
      właściwie jakikolwiek argument pisany do niego jest pomyłką - nie zrozumie. Bo
      trudno, żeby palant, który pisze takie rzeczy zrozumiał, że każdy ma prawo do -
      dajmy na to - spokoju. Nie zrozumie do czasu, gdy to pod jego oknem będą
      jeździć dzień i noc ciężarówki. Wiesz co, Pizdeusz II? Jesteś do bani.
    • Gość: mj85 Re: WON z OPOLA DLA PRZECIWNIKÓW TESCO!!! IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.16.* 14.12.02, 16:29
      w miastach wielkości opola są conajmmiej 2 duże hipermarkety
      oto przykłady:
      Zielona Góra: AUCHAN , TESCO
      Gorzów Wlkp.: HIT , TESCO
      Olsztyn: REAL ,HIT , LECLERC
      Rzeszów: TESCO, LECLERC
      Bielsko B.: HYPERNOVA,AUCHAN,TESCO,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka