smerfix 31.03.06, 23:45 autobusy na gaz w Opolu - co o tym sądzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bystry Re: autobusy na gaz w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 09:06 Opole potrzebuje nowoczesnych inwestycji w siec tramwajowa ktora zwiaze powiat opolski z miatem tworzac silna aglomeracje. Widze obwodnice tramwajowa z odgalezieniami do podopolskich osrodkow (Pruszkow, Turawa, Dobrzen, itp.) Bliskosc zrodla energii elektr. daje nadzieje na kupno energii po cenach zbytu !? Co o tym sadzicie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: autobusy na gaz w Opolu IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 01.04.06, 09:18 Tylko lokalne podmiejskie połączenia lotnicze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@ Re: autobusy na gaz w Opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 09:33 Na 1 kwietnia dobry dowcip !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Re: autobusy na gaz w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:17 czy te lokalne lotnicze mają być także śpiewające? jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c++ Re: A metra juz nie chcecie??? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 01.04.06, 15:41 Ja chcę ekologiczne lektyki zamiast autobusów. Nosiciele mogą nawet śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$ Re: autobusy na gaz w Opolu IP: 217.197.74.* 01.04.06, 17:58 Zawsze twierdzilem ze czego jak dobrych pomyslow opolanom nie brakuje. I na tym konczy sie pomyslowosc amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mack Re: autobusy na gaz w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 23:08 Powinni spróbować, ale aby nie trzeba było zaraz podnosić cen biletów. Jednak, jeśli chodzi już o prąd, to na pewno byłoby to lepsze rozwiązanie, tylko, że tramwaje się drogo buduje, tańsze byłyby trolejbusy. Myślę, że to by było najlepsze i najtańsze rozwiązanie. Są w Lublinie, są w Wilnie, nie kopcą i są cichutkie. Wyobraźcie sobie, z przystanku odjeżdża "autobus" a za nim nie ma chmury czarnego dymu-spalin? i widać go!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: autobusy na gaz w Opolu 11.04.06, 23:18 W tym mieście jest problem jak przystanek przenieść (patrz wątki o przystanku na Batalionów Chłopskich), a Ty o budowie sieci trakcyjnej dla troljebusów. Odpowiedz Link Zgłoś
k100 Re: autobusy na gaz w Opolu 12.04.06, 12:21 Smiac mi sie chce jak czytam o pomyslach opolan. Pytam z kim na ksiezyc? Przeciez te barany nie potrafia zalatac dziury w jezdni a wy marzycie o tramwajach czy trajlebusach. Na Puzaka od tygodnia rozpieprzyli cala ulice i tak stoi i bedzie jeszcze stac przez najmniej tydzien albo dluzej. Zeby zrealizowac wieksze zadania trzeba potrafic zrealizowac mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: autobusy na gaz w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 09:20 jak demokratyczna i madra lewica wroci do wladzy te pomysly nie beda dla nas ksiezycowe ! Chciec to moc ! Odpowiedz Link Zgłoś
dar54 autobusy na gaz w Opolu , kiedy realne??? 13.04.06, 10:07 Opole ma świetnych fachowców na Pol.Opolskiej , więc żaden problem. Tylko kasa i trochę oleju...... Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: autobusy na gaz w Opolu , kiedy realne??? 13.04.06, 12:20 No i największy problem to ten olej Odpowiedz Link Zgłoś