Dodaj do ulubionych

Strajk lekarzy coraz szerszy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 06:27
A PiS-owski rząd i PiS-owski wojewoda udają,że nic sie nie dzieje.Mają ludzi
chorych gdzieś.Zdrowych zresztą też bo nikt nie wie kiedy będzie potrzebował
lekarza.Panowie z PiSu do roboty.Koniec gadania.
Obserwuj wątek
    • Gość: Yogi Re: Strajk lekarzy coraz szerszy IP: 82.160.104.* 22.05.06, 15:49
      Widzisz, problem jest szerszy. Teraz PiSowski rząd ma nas w dupie, a PO i SLD
      są za. Rok temu Religa był za, dziś jest prawie za (a prawie robi wielką
      różnicę) a nawet przeciw. Przez poprzednie 5 lat SLD nas mialo w dupie, a PO i
      PiS były za. Wcześniej - AWS (dziś PiS) i UW (dziś PO) miały nas w dupie, a ....
      I tak to się kręci. Jesteś u żłoba - lekarze są łapownicy, pijaki, aferzyści.
      Przysięga Hipokratesa (której nikt z "polityków" nie czytał, bo już Hipokrates
      mówi o godnym wynagrodzeniu). Opozycja - lekarze pracują pobad siły, elita
      połeczna, etos itp. A garnek jak pusty, tak pusty. Może w Anglii będzie
      lepiej...
    • Gość: Vera Re: Strajk lekarzy coraz szerszy IP: 209.89.159.* 23.05.06, 03:11
      Zawod lekarski to powolanie. Uwazam,ze strajki sa zbedne;trzeba z wladzami
      negocjowac. Czlowiek chory nie moze pozostac bez opieki lekarskiej i
      pielegniarskiej.
      Moznaby zaproponowac naszemu rzadowi,parlamentarzystom,aby zrezygnowali z
      wysokich poborow na rzecz pracownikow sluzby zdrowia.
      Przeciez wszyscy widza,ze kazdy rzad w Polsce przede wszystkim nabija sobie sam
      kabze,nie dba o pozostalych ludzi.Przecietny obywatel nie odczuwa polepszenia
      sytuacji.
      • Gość: oni Re: Strajk lekarzy coraz szerszy IP: *.wcm.opole.pl 23.05.06, 09:04
        oczywiście, problem zochrona zdrowia to problem od dziś, wczesniej nie znzny,
        pogadajmy jeszcze z 8 lat i próbujmy sprowadzioć lekarzy z np z Bialorusi,ale
        jest problem juz dzis lepiej tam zarabiaja, chyba,że złapiemy ich na
        przysięge....hipo costam
    • Gość: Ja Re: Strajk lekarzy coraz szerszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 09:46
      Strajkujcie dalej ale poparcia społeczeństwa już nie macie, wasze protesty
      dokuczaja tylko podkreślam tylko zwykłum ludziom i ostatno nawet dzieciom.

WSTYDŹCIE SIĘ
    • Gość: ninalopo Re: Strajk lekarzy coraz szerszy IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 12:11
      Dlaczego q.wa lekarze nie strajkujecie u VIP-ów,
      w tych ich po.@banych rządowych lecznicach.
      Chyba tam zarabia się nie najgorzej?
      • Gość: aterix Re: Strajk lekarzy coraz szerszy IP: 217.197.78.* 23.05.06, 16:15
        Jak to jest ? Tu strajkują a jednocześnie w tym samym szpitalu można sie z
        Panią i Panem lekarzem umówić prywatnie - NA BADANIE W SZPITALU
    • Gość: elzbieta Re: nie na temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 14:21
      czy ktos moglby mi odpowiedziec na pytanie; czy ZUS Opole wydaje wreszcie nowe
      legitymacje rencisty/emeryta?
      • Gość: ja Re: nie na temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 15:58
        Wydaje plastikowe karty moja mamuśka dostała
        • Gość: elzbieta Re: nie na temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 17:36
          dziekuje za odzew, dosc dlugo juz czekam w Sz-cinie juz wydane, ale ja
          jestem "OPOLANKA".Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka