Dodaj do ulubionych

lekarze skarbonki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 17:10
dr nauk medycznych Marek Czerner - po przyjściu do gabinetu z bólem
kręgosłupa - przez pięć minut wizyty w prywatnym gabinecie na Małopolskiej
tłumaczył iż źle trafiłem - bo on tym się nie zajmuje - wypisał na kartce
znajomego rehabilitanta - do którego mogę się zgłosić - no i jeszcze
zainkasował za tą specjalistyczną usługę 70 zł oczywiście bez zadego
rachunku - przestrzegam przed tego typu specjalistami
Obserwuj wątek
    • Gość: behemot Re: lekarze skarbonki IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 03.06.06, 17:18
      No to po coś człowieku płacił? Mówi się dziękuje uprzejmie i wychodzi.
    • Gość: pacjent Re: lekarze skarbonki IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 04.06.06, 20:13
      Akurat jak idę prywatnie - nie mam problemu z "obsługą" . I tak powinno byc .
      Dużo gorzej jak płaci NFZ - to już tragedia.
      • Gość: mobber Re: lekarze skarbonki IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 04.06.06, 22:37
        bo NFZ nie płaci 70 tylko 7
    • czarna_rozpacz za gloopote sie placi.... 04.06.06, 23:06
      a qmaty wie co robic :)
    • Gość: ggosc Re: lekarze skarbonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 08:45
      to bylo przed podwyzkami plac mam pewnosc ze obecnie majac wieksze pobory nie
      bedzie joz lapowek a PIP zadba o czas pracy obowiazujacy w calej Polce. Mamy
      prawo zarzadac aby leczyl nas lekarz wypoczety i myslacy.Wkoncu o to
      walczyli.CZEkamy aby PIP instytucja do tego powolana ruszyla tylki iwziela sie
      za prace . 400 godz.miesiecznie -pojdzie do lamusa
      • Gość: cv Re: lekarze skarbonki IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 05.06.06, 16:15
        Ha! Ha! Ha! Aż kolki dostałem ze śmiechu !!! Ludzie trzymajcie mnie, bo się
        posikam !!! Nie będzie łapówek oj! oj! oj! Mamy prawo rządać zeby nie dorabiał
        na kilku etatach oj! oj! oj! PiP lekarzy sprawdzi i co dalej ? aj! aj! aj! Hi!
        Hi! Hi! Lekarzy jakieś prawa, przepisy i kodeks pracy dotyczy ? He! He! He!
        • Gość: mobber Re: lekarze skarbonki IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 06.06.06, 00:41
          NIe będzie łapówek?? Będzie podwyżka łapówek!!!
          • Gość: a co! dr Czerner jest całkowicie OK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 09:22
            1.tłumaczył iż źle trafiłem - bo on tym się nie zajmuje
            2.wypisał na kartce znajomego rehabilitanta

WIEDZA I INFORMACJE KOSZTUJĄ!!!

:-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka