Dodaj do ulubionych

Senyszyn przekroczyla granice przyzwoitosci

12.06.06, 19:50
serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3411826.html
Poslanka lsd parafrazujac homilie wielkiego Polaka Jana Pawal II w tak
plugawej paradzie gejow i lesbijek obrazila godnosc narodowa Polakow.
Obserwuj wątek
    • Gość: rtv Re: Senyszyn przekroczyla granice przyzwoitosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:05
      ten babsztyl nie wie co to znaczy przyzwoitość .
      • Gość: olo Re: Szczyt obłudy! IP: *.chello.pl 12.06.06, 22:09
        W czym problem? Czy tylko namaszczeni i z certyfikatem dobrego chrześcijanina
        mogą oglądać i słuchać wypowiedzi JPII? Przecież TV nie daje wyboru - to samo
        jest na wszystkich kanałach. Gdyby tak było misje nie maiłyby sensu. Obejmijcie
        wszystkie wypowiedzi ze strony kościoła prawem autorskim - będzie o nich mozna
        mówić po 70 latach od śmierci hierarchy. Myślicie że geje nie chodza do
        kościoła, nie wierzą w Boga. Szczyt zakłamania i ciemnoty. W dzienniku dzis
        pokazali jak ksiądz walczy z figurami Boruty w Łęczycy. Zamiast zamknąć księdza
        w wariatkowie usuwa się posągi POLSKIEGO diabła!
        W Poznaniu jest biskup Petz jak wiadomo homo. Jak myslicie całując Benedykta w
        rękę całował go zwyczajowo, z szcunku czy jak pedał faceta? To was nie razi?
        • 666moherowychberetow do k100 13.06.06, 00:08
          kolego, jestes niepowazny.
          gej jest dzieckiem tego samego boga, ktorego dzieckiem jestes Ty. nie Tobie
          oceniac, czy cos jest plugawe, czy nie.
          w mysl chcrzescijanskiej wiary Wasz bog ma jakis cel w tym, zeby ktos byl
          gejem, a ktos hetero i nikomu nic do tego.
          jezeli jestes chrzescijaninem zaakceptuj wole boska.

snyszyn dobrze powiedziala. niech ta parada zmieni oblicze tej ziemi. niech
          zapanuje tolerancja i zrozumienie. szczegolnie wsrod tych idotow, ktorzy
          mianuja sie wielkimi krzewicielami wiary chrzescijanskiej a ociekaja kwasem i
          kipia nienawiscia wobec bliznich, ktorzy w jakims stopniu roznia sie od nich
          samych.

religia ma pozostac w Waszych glowach, w Waszej swiadomosci, a nie w sejmie, na
          wiejskiej. rzadzacy maja sie zajac sciaganiem do polski mlodych ludzi ktorzy
          stad uciekaja, a nie pie..niem o bogu. ku.., co za ciemnogrod
          • klinika_pediatryczna Re: do k100 13.06.06, 00:16
            ta idiotka, dziś u Olejnik w programie powiedziała, że to co powiedziało jest
            kontynuacją NAUKI JPII w zmianach następujących w Polsce. Litości, czy można
            wyobrazić sobie większy absurd, a przede wszystkim profanację i pogwałcenie
            granic dobrego smaku? Ta kobieta jest chyba niepoważna, nawet geje odcinają się
            od tej jej wypowiedzi. Przecież ona tym jeszcze bardziej zaszkodziła temu
            środowisku. Ta cała sytuacja jest żenująca, a senyszynka powinna za to
            przeprosić. tym czasem myśli, że jej a la buńczuczna natura będzie głównym
            fetyszem nowoczesnej lewicy. Może szuka wyznawców i naśladowców, którzy to
            przejmą? Einstein miał rację pisząc, że dwie rzeczy nie mają granic-wszechświat
            i ludzka głupota. WSTYD!
            • 666moherowychberetow Re: do k100 13.06.06, 00:21
              nie ma za co przepraszac.
              gdzie masz tu pogwalcenie dobrego smaku? gdzie masz profanacje? profanacje
              czego?

MYSL!

klinika pediatryczna, czy psychiatryczna? a moze czas na "klinika"?
              • klinika_pediatryczna Re: do k100 13.06.06, 00:33
                zarówno senyszyn jak i jej zwolennicy są tak wielkimi hipokrytami czy tylko
                udają? obrażając uczucia religijne katolików zbyt daleko nie zajedzie.
                spychając do rynsztoka nienaturalnych i nieakceptowalnych zachowań słowa
                papieża wykazała się zupełyn brakiem taktu. a dobre rady może zachowaj dla
                siebie, bo jak na manierę mentora trzeba sobie zasłużyć. machanie tęczą i
                krzyczenie hasełek nijak mających się do rzeczywistości, to puste gesty, na
                dobrą sprawę śmieszne, a na dodatek sponsorowane z podatków. a swoje prostackie
                odzywki ad persona zostaw dla siebie, chyba że na nic wiecej cie nie stać.
                przejmowanie aroganckiej postawy od tych środowisk, to już standard. no cóż,
                ale nic innego od nich przejąc się nie da.
                • 666moherowychberetow Re: do k100 13.06.06, 01:38
                  jakie to sa naturalne zachowania?
                  piszesz o nienaturalnych zachowaniach. homoseksualizm jest naturalnym
                  zjawiskiem, co nie znaczy ze jest akceptowany.
                  homoseksualizm wystepuje normalnie wsrod zwierzat. badania w holenderskim zoo
                  pokazaly, ze homoseksualne bociany tak samo opiekuja sie mlodymi, jak bocianie
                  pary mieszane (naturalne?)...

wszystko jest naturalne, co nie znaczy, ze powszechnie akceptowalne i nie
                  stojace w sprzecznosci z pewnym "zdroworozsadkowym" rozumowaniem obecnym u
                  wiekszosci ludzkiej populacji.

mylisz sie, piszac ze machanie tecza i krzyczenie haselek nie ma nic do
                  rzeczywistosci. przeczytaj projekt ustawy o legalizacji zwiazkow partnerskich.
                  o to chodzi srodowiskom gejowskim.
                  osobiscie mi ten postulat nie przeszkadza, dziwie sie, ze ta sprawa nie jest
                  jeszcze zalatwiona.

nie wiem, czy manifestacje te sa w jakikolwiek sposob sponsorowane z podatkow.
                  jezeli tak, to nie mam nic przeciwko temu. przeznaczobo x dziesiat milionow na
                  swiatynie opatrznosci bozej, to mozna i na gejow.

nie zgadzams sie z Twoim ostatnim zdaniem. gej jest takim samym czlowiekiem jak
                  Ty. moze byc czlowiekiem wielkiego serca, lub kompletnym sku..synem. ilu znasz
                  gejow? jestes 100% pewny/pewna, ze w Twoim najblizszym otocznieu wszyscy sa
                  heteroseksualni?
          • Gość: chrześcijanin Re: do k100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 00:18
            Mnie osobiście pani posłanka Senyszyn nie uraziła. Papież Jan Paweł II od
            poczatku mej świadomości, dojrzałości emocjonalnej był dla mnie autorytetem.
            Pomimo tego, że w niektórych kwestiach nasze opinie były rozbieżne. Co do
            gejów, to nie znam osobiście żadnego, lub przynajmniej nie wiem o tym. Ale
            uważam, że każdy ma prawo być traktowanym na równi. Gwarantuje mu to
            Konstytucja RP, oraz prawa Unijne. I dla mnie taka manifestacja, parada jest
            właśnie po to, żeby zawalczyć o równe traktowanie, a nie żeby manifestować
            swoją inność.
            Przeraża mnie przekaz Waszych postów... Nienawiść, agresja, złość...
            Mylicie wiarę z ideologią szerzoną przez LPR i RM.
            • klinika_pediatryczna Re: do k100 13.06.06, 00:19
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=43428342
          • Gość: agnieszka Re: do k100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 02:11
            racja, racja...i co z tego skoro ciemny (broń marsjaninie), matoł nie pojmie...
            Duch zstąpił lecz ciemności nie rozświetlił:(((
          • k100 Re: do k100 13.06.06, 08:35
            666moherowychberetow napisał:

nie Tobie
            > oceniac, czy cos jest plugawe, czy nie.
            > w mysl chcrzescijanskiej wiary Wasz bog ma jakis cel w tym, zeby ktos byl
            > gejem, a ktos hetero i nikomu nic do tego.
            > jezeli jestes chrzescijaninem zaakceptuj wole boska.

Dawno nie czytalem takich bzdur. Ale zaczne po kolei.
            - myslisz sie plugastwo zawsze bede nazywal plugastwem a ocena plugastwa zawsze
            bedzie nalezala wlasnie do mnie
            - jestem ateista i nie pisz moj Bog. Szanuje jednak nauki chrzescijanskie bo
            sam wyroslem z niej.
            - gejostwo to nie wymysl Boga a takich durni jak ty. Jezeli piszesz ze te
            plugastwa sa z woli boskiej to twoj mozg juz nie jest reformowalny.
            - nie kipie nienawiscia do blizniego chce tylko zeby czlowieczenswo
            odzwierzecic traktowac je jako najwyzsza forma zycia na ziemi.
            • Gość: zuzia Re: do k100 IP: 62.233.144.* 14.06.06, 11:00
              a ja dawno nie czytałam TAKICH bzdur. człowiek mój drogi JEST zwierzęciem - na
              dodatek najgorszym z mozliwych, i porównanie go do jakiegokolwiek zwierzęcia to
              jest duzy komplement.
              Pani Senyszyn powiedziała dobrze, słusznie i na temat.
              • Gość: to normalka Re: do k100 IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 14.06.06, 13:52
                Gość portalu: zuzia napisał(a):

Czyli potwierdzila ze czlowiek jest najgorszym ze zwierzat. Czy widzial ktos
                zeby byk z bykiem albo pies z psem kopulowal? U czlowieka samca to zdarza sie.
                Czy to jest normalne? Tyle ludzkich samic prosi sie...
                • Gość: Het Eryk Wzrost uczulenia na tyłki kwiatów-dziewuch IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 14:06
                  A mi jest na rękę wzrost pedalstwa w kraju.
                  Tym sposobem więcej towarów zostanie na rynku do koszenia.
                  Ale tylko żeby nie nastąpił jednoczesny wzrost lesbiarstwa!
        • Gość: agnieszka Re: Szczyt obłudy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 02:24
          Przecież wszem wobec wiadomo, iż klerycy swe upodobania mają.... Jak całują nie
          poznasz i nie pojmiesz, boś ...niegodzien... Swe usta i łona dla swych trzudek
          skrywają i pod ciemno - brunatną sutanną w wieczory homo - pedofilne zapędy
          odkrywają. Nikt ich nie gani, bo jakże, to nasi pasterze wszakże...
      • Gość: agnieszka Re: Senyszyn przekroczyla granice przyzwoitosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 02:01
        a wiesz co to tolerancja pseudokatoliku?
      • Gość: beata Re: Senyszyn przekroczyla granice przyzwoitosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 02:06
        a co nieprzyzwoitego jest w paradzie równości? Czyż nie tolerancja, miłosierdzie
        i zrozumienie powinno nami "katolitami"...z bożej łaski, kierować?
      • Gość: agnieszka Re: Senyszyn przekroczyla granice przyzwoitosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 02:12
        brak słów na ciemnogrodzianina!!!!!!!!!
    • xs550 Re: Senyszyn dobrze zrobila 13.06.06, 01:37
      Ja ja popieram.
      • 666moherowychberetow Re: Senyszyn dobrze zrobila 13.06.06, 01:38
        ja tez
      • Gość: agnieszka Re: Senyszyn dobrze zrobila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 02:26
        ja też!
        • Gość: olo Re: Senyszyn dobrze zrobila IP: *.chello.pl 13.06.06, 09:55
          A co do obrazy uczuć to moją religią jest racjonalizm. Od 1989 roku moja
          religia jest tu permanentnie obrażana. Jak można ciemniaka Giertycha zrobić
          ministrem oswiaty? Czy Radziwiłłowicz nadal siedzi w Mninisterstwie? To nawet
          Orwelowi się nie sniło!
          • Gość: fan posłanki Re: Senyszyn bardzo dobrze zrobila IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 14.06.06, 11:12
            są jeszcze w IV RP osoby które nie boją się i mają odwagę publicznie głosić własne przekonania i wyrażać je odpowiednio wg woli.i za tą cywilną odwagę do manifestowania poglądów (kontrowersyjnych co dla niektórych) należą się brawa.
    • Gość: J23-P6-JP2 Senyszyn to małe piwo z dużą pianką... IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 11:44
      ...nie wolno mówić też:
      - nie lękajcie się...
      - tam za rogiem była cukiernia...
      - jakby się kto pytał to... np. Ozimska 19
      - idźcie, idźcie spać...
      - tutaj wszystko się zacżęło itd. itp.
      • Gość: olo Re: Senyszyn to małe piwo z dużą pianką... IP: *.chello.pl 14.06.06, 12:05
        To ja już rozumiem dlaczego kaczorów tak mało się cytuje.Głupie teksty a
        jeszcze można ponieść poważne konsekwencje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka