Gość: bowie IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 21:05 Czy ktoś wie jakie matactwa zrobiła w ostatnim czasie pani RURYNKIEWICZ w sejmiku???? Jestem jej fanem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr Re: RURYNKIEWICZ IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 21:27 Zrobiła ze swojej kolezanki halinki Żyły dyrektorkę pogotowia ratunkowego dlatego wszyscy dzwonią teraz do WCM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bowie Re: RURYNKIEWICZ IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 21:29 Gość portalu: dr napisał(a): > Zrobiła ze swojej kolezanki halinki Żyły dyrektorkę pogotowia ratunkowego > dlatego wszyscy dzwonią teraz do WCM To już słyszałem , ale od tego czasu na pewno jacyś kolesie dostali stołeczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizjer Re: RURYNKIEWICZ IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 22:32 Rurynkiewicz przez wiele lat była prezesem spółdzielni mieszkaniowej w Strzelcach Opolskich. Proponuję sprawdzić gdzie mieszkają jej krewni. Z tego co wiem spółdzielnia dzielnie wspomagała jej rodzinę. Wymiana okien, remont mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabian Re: RURYNKIEWICZ IP: 213.186.71.* 31.01.03, 14:39 Ponoć pani Rura wsadziła na stołek w ostatnim czasie niejakiego Tubka- gościa , który jako dyrektor rozpirzył ZOZ w Strzelcach Opolskich i potrzebował pilnie stołeczka!!! Odpowiedz Link Zgłoś