Dodaj do ulubionych

Pocałujcie misia w dupę

IP: *.crowley.pl 18.07.06, 11:09
Pocałujcie misia w dupę. I mnie. Jak to dobrze, że wam kiedyś dowalałem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bomba Re: Pocałujcie misia w dupę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:43
      Robotycki, to ty??? Gnoju, zdrajco!
      • Gość: miki Re: Pocałujcie misia w dupę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 17:38
        Golden, nie daj się!
        • Gość: Eleonor Re: Pocałujcie misia w dupę IP: *.crowley.pl 18.07.06, 19:57
          Kto to jest Golden?
          • Gość: Golden Re: Pocałujcie misia w dupę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 10:15
            jak to ? nie znasz mnie ?, jestem misio Nieremberg !!! :)))
            • Gość: Babcia Teresa A kim jest ten Elegeant? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:02
              A kim jest ten Elegeant? O co chodzi na tym forum? Co rusz jakieś spacerki w
              stronę Eleganta... Czy to jakiś gej?
              • Gość: Ciotka Wiesława Re: A kim jest ten Elegeant? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 17:56
                Co za brak klasy! A fe! Niegrzeczny człowiek. Dajcie spokój...
                • Gość: Gość Elegant w kraju jest!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:05
                  Wczoraj wieczorem (23.07.06) widziałem Eleganta w Opolu!!!
                  • Gość: Gość Re: Elegant w kraju jest!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 14:07
                    i znowu go widziałem .... on często bywa.
    • Gość: misio Re: Pocałujcie misia w dupę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 16:23
      głupol z ciebie
      • Gość: Wawa Re: Pocałujcie misia w dupę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 11:48
        Z kogo głupol?
        • Gość: robert Robotycki Re: Pocałujcie misia w dupę IP: 165.72.200.* 11.09.06, 13:44
          ;)) pozdrawiam wszystkich ubeków i osłów z tego forum
          • Gość: Magda Re: Pocałujcie misia w dupę IP: 165.72.200.* 11.09.06, 13:45
            Hmmm ciekawe o co w tym wszystkim chodzi?
            • Gość: Golden Re: Pocałujcie misia w dupę IP: 165.72.200.* 11.09.06, 13:47
              a o co może chodzć? Pozdrawiam Roberta !!! aleśmy wyruchali wszystkich. Jak Ci
              jest w Niemczech? i kiedy jesteś w Opolu może jakieś piwko? na
              ogródeczkach ;))) byśmy powspominali a mamy co he he.
              • Gość: szmatan Re: Pocałujcie misia w dupę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 01:58
                Jakiś jełop gada sam ze sobą.
                • Gość: KMaleszka 1 Re: Pocałujcie misia w dupę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 03:06
                  Ubeczek Robotycki odezwal sie z Czech... Sprawdziłem. Thx GW.
                  Pozdrowienia od Cezarego K.

P.S.
                  Popijawa na działce była przednia, ale dlaczego te łzy? Że mama się dowie?
                  Pierdziel to eleganciku, popersie.
                  Ja pamietam... I dorwe cie.
                  • Gość: zorientowany Re: Pocałujcie misia w dupę IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.06, 21:17
                    Elegant mieszka w Opolu. Na ul. ,,,, numer,,,, a pracuje w Niemczech.
                    • Gość: gość Re: Pocałujcie misia w dupę IP: *.centrum.punkt.pl 20.09.06, 14:09
                      zorientowany ma rację Robotycki siedzi w Niemczech i od czasu do czasu gości w
                      Opolu. Widziałem go parę razy na mieście. Chciałem podejść i dać w mordę ale
                      ludzi dużo i bym kłopotów więcej miał niż to warte a szkoda bo mu sie należy
                      gnojkowi jednemu a nawet więcej niż w mordę dać........ może następnym
                      razem...
                      • Gość: metys Re: Pocałujcie misia w dupę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:23
                        pocalujcie misia mocno, mocno, mocno w dupe ! Ha !
                        • Gość: robotycki Re: Pocałujcie misia w dupę IP: *.centrum.punkt.pl 19.10.06, 13:08
                          Robcio pozdrawia wszystkich buraków
                          • Gość: vox populi Re: Pocałujcie misia w dupę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 17:28
                            Przepraszam, o co chodzi z tym elegantem? Kto to taki?
                            • Gość: HCi W D Elegant Opole ulica Domańskiego 46 IP: *.centrum.punkt.pl 07.12.06, 13:18
                              Domańskiego 46 Opole . Zapraszam
                      • Gość: gość Re: Pocałujcie misia w dupę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:17
                        cos się uspokoiło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka