Dodaj do ulubionych

Zabili pod dyskoteką

12.08.06, 10:04
Po co lapac jak ich i tak wypuszcza (tak jak tego jednego)
Obserwuj wątek
    • as75 Po co lapac jak ich i tak wypuszcza (tak jak tego 12.08.06, 10:05
      • Gość: gała Re: Po co lapac jak ich i tak wypuszcza (tak jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 11:34
        wykastrowac ich!!!
    • Gość: Grzesiek Re: Zabili pod dyskoteką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 12:22
      Jeszcze troche to strach będzie wyjść na impreze
    • Gość: GalAnonim Re: Zabili pod dyskoteką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 13:48
      ja tego kuwa mac nie rozumiem.Jak mash dragi przy sobie to lapia Cie odrazu i w
      ciagu 24h dostajesh wyrok a jak kogos zabijesh to przesluchaja Cie i
      puszcza;/Jaka ta polska policja jest huowa ;/ BRAK SLOOW!!To prwo chroni
      winnych a nie poszkodowanych

N.C.
      • Gość: Dred Re: Zabili pod dyskoteką IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 12.08.06, 14:25
        O wypuszczeniu nie decyduje policja tylko Sad oszołomie.
    • Gość: haker Re: Zabili pod dyskoteką IP: *.chello.pl 12.08.06, 16:43
      powinni tych leszczy co w dwóch na jednego to ja bym ich okaleczył cwaniaczków
      do konca życia to jest moja opinia onich
    • Gość: jaco Re: Zabili pod dyskoteką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 20:44
      kostką brukową.... nie mam słów, dożywocie to chyba za mało dla takich
      złamasow!!
      • Gość: permanent_black Re: Zabili pod dyskoteką IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 14.08.06, 11:19
        jakie dożywocie!!!!???? Cioto! Tu się należy ewidentna czapa!!!
        Chyba nie sądziśz, że będę utrzymywał morderców do końca życia ze swoich
        podatków.
        • Gość: BODZIO SZAJS Re: Zabili pod dyskoteką IP: 217.197.68.* 14.08.06, 17:48
          KARA:
          Wieszak druciany w cewe a potem siekierą między łopaty i kilofem w czerep.
          Niech cierpią debile skoro to im radość przynosi.
          Kto jest przeciw?
          Nie widzę. Dziękuję.
    • Gość: Ron Jeremy Paweł idź się leczyć bo z głową coś masz nie tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 21:48
      Zmienił nudziarz nicka żeby dalej pisać te bździny
    • Gość: Dyskotekowiec Re: Zabili pod dyskoteką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 22:07
      mówią ze samo sądy nie są dobre, bo po co nic im prawo nie zrobi. Najlepiej
      namierzyć tkaiego i mu dom podpalić i prześladowąc az do upadłego, jak ktoś nei
      zadba o sprawiedliwość to musimy to sami zrobić
    • Gość: JK /ofiara bandy/ Re: Zabili pod dyskoteką IP: *.chello.pl 13.08.06, 20:27

Przecież wielokrotnie opisywane przypadki morderstw, wyrażnie wskazują
      na potrzebę stosowania najsurowszych kar,w tym także kary śmierci.
      Bez tych surowych srodków zapobiegawczych,absolutnie nie uda się poprawa
      stanu bezpieczeństwa w kraju,ani też likwidacja przerażającego bandytyzmu!
      Rodacy -rozważcie grożna sytuację i apelujcie o zmianę przepisów prawnych!
      • Gość: LEGALIZATOR Re: Zabili pod dyskoteką IP: 217.197.68.* 14.08.06, 17:51
        Jestem ZA!
        Posiadanie oraz handel Marihuaną - DOZWOLONE OD LAT 21
        Strzał "ostrzegawczy" w tył głowy dla debili odbierających cudze życie.
        Więcej grzechów nie pamiętam.
    • Gość: Łukasz Re: Zabili pod dyskoteką IP: 82.160.19.* 14.08.06, 09:55
      Dyskoteka w której nie ma ochrony przy wejściu to melina a nie klub.
      Może właściciele poczuliby się do obowiązku dbania o swoich klientów...
      ale po co niech przed drzwiami robią co chcą byle szyby nie wybili
      przykre to ale prawdziwe
    • Gość: Prudniczanin Rog.... i cala rodzina jego mają przechlapane IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.06, 10:25
      Nie wiem jak wytłumaczyć taką głupote,ale jedno co powinno się zrobić to
      pozamykać wszystkich uczestników tego zdarzenia-już dawno policja wiedziała o
      tym że te osoby nie są aniołkami.Łapali - wypuszczali - i tak w kółko.A skoro
      nasze prawo jest takie "Łagodne" to weźmy sprawy w swoje ręce i sami
      wymierzajmy sprawiedliwość-przecierz i tak nam nic nie zrobią.A Millenium już
      dawno powinni zamknąć,bo okolica aż się prosi żeby coś narozrabiać-ciemno-pełno
      zakamarków-park.Przestępcy czują się idealnie.
    • Gość: wsciekly Re: Zabili pod dyskoteką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 14:46
      zanim policja wysle list gonczy to oni juz dawno zwieja.powinni zrobic to od
      razu po tragedi.
      • Gość: Zaszczepiony Re: Zabili pod dyskoteką IP: *.dip.t-dialin.net 14.08.06, 21:41

Hallo wsciekly !!!!!

Policja chciala natychmiast wyslac ten list gonczy , ale ktos podpier..lil
        jedyny znaczek, a goniec jest na urlopie.
    • Gość: aaa20 Re: Zabili pod dyskoteką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 15:09
      prędzej czy pużniej złapią gnoja jak nie policja to zajmom sie nim inne
      osoby.Jak mogli wypuścić podejżanego do domu idżcie sie ludzi leczyc..Taki
      cwaniak z rolnika teraz w pierdlu będzie stał jak widły w gnoju..
    • Gość: 15 Re: Zabili pod dyskoteką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 15:22
      Jak bym sku..ela dorwało to bym własnym rękami zabiła!! jak tak wogóle
      można??? przeciez stanął w obronie kobiet-których wogóle nie powinno się
      tykac!! a ci którzy to zrobili powinni ponieść taka samą karę jaka wyrządzili!!
      i nie miałabym dla nich żadnej litości!!
      • Gość: Prudniczanka! Rogal --- ty h...u! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 21:19
        Powienienes sie przyznac...Odpowiadaj za swoje czyny. Najpierw sie pewnie
        nap....es a teraz zwiewasz? Zreszta Twoj przyjaciel Chomiczek nie lepszy!
        Powienien dalej siedziec! Dozywocie dla calej 3!
    • Gość: Anonim Re: Zabili pod dyskoteką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 14:51
    • Gość: Anonim Re: Zabili pod dyskoteką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 14:55
      Dokonac takiego czynu moga tylko najgorsi zwyrodnialcy;/ I ty Rog...wlasnie
      takim sie teraz stales!!!Teraz jestes juz chyba nikim dla wszystkich...
    • Gość: Anonim Re: Zabili pod dyskoteką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 14:57
      Teraz powinienes gnic za kratkami..;/ az mi Ciebie szkoda...
    • Gość: xxx Zabili pod dyskoteką IP: 212.244.117.* 16.08.06, 13:13
      Jeśli za zabujstwo było by krzesło elektryczne to nie jeden CW.." by sie
      zastanowił nad postępowaniem, jak narazie to ich łapia i wypuszczają.
    • Gość: V No to co ... resocjalizować!!! IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:24
      Gościom grozi teraz 10 lat z naszych podatków i resocjalizacja ... -taka kara to
      okrócieństwo-
      • goszka16 Re: No to co ... resocjalizować!!! 16.08.06, 22:11
        juz podana jest do informacji publicznej osoba ktora jest w to zamieszana.. nie
        ma co ukrywac,, byla znana nie tylko w Prudniku.. nawet moim znajomym niezle
        porobila , gdy zglosili to na policje , policjant powiedzial ze to "posrana
        rodzina" i nikt nie chce z nimi zadzierac.. jak widać Kamil Rogowski nie jest
        jednak bezkarny
        • Gość: ????? Re: No to co ... resocjalizować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 22:18
          Ale posrany komentarz od Goszkiej16 hehehehe...parodia
          • Gość: krwawa merry Re: No to co ... resocjalizować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 09:44
            posrany? wez sie chlopie zastanow co mowisz? chyba ze jestes kims z jego
            rodziny to nie dziwie sie czemu tak reragujesz.. jezeli znasz tego chlopaka nie
            powinienes go bronic!!!
            • Gość: V Re: No to co ... resocjalizować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 10:44
              nie wyczułeś sarkazmu w mojej wypowiedzi...
            • Gość: ???? Re: No to co ... resocjalizować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 13:38
              Posrany posrany i to kompletnie posrany..;/hehehehe
      • Gość: O Re: No to co ... resocjalizować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 07:37
        jedyną odpowiednią karą dla tego co zabil jest krzeslo albo szubienica ... ale
        skąd ... to takie nieetyczne ... cofalibyśmy się w rozwoju cywilizacyjnym ...
        nie można reagować emocjonalnie ... przecież gość ma 18 lat, wkońcu cale życie
        przed nim i nie można mu go zabierać ... dajmy mu szanse - może już więcej nie
        zabije
        • Gość: Muniek podejrzany sam zgłosił się na policję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 11:17
          Podejrzany sam zgłosił się na policję. Na razie do winy sie nie przyznaje, ale
          minie trochę czasu i zacznie "współpracować" z prokuraturą, a potem "dobrowolnie
          podda się karze", której wysokość sam zaproponuje. Efekt - dostanie góra parę
          latek, a za roczek-półtora wypuszczą go za dobre sprawowanie. Dwaj pozostali
          bandyci dostaną najwyżej wyroki w zawiasach. Obym był złym prorokiem, ale takie
          mam przeczucie. Drżyjcie mieszkańcy Prudnika i okolic, bo po takim numerze
          rozzuchwalone bandziorstwo dopiero da sie wam we znaki, chyba, że weźmiecie
          sprawy we własne ręce. TYmczasem media, różne autorytety i tzw. oświeceni
          Europejczycy nie mają nic lepszego do roboty niż sr...ć do gniazda Kaczorom
          chcącym zaostrzenia przepisów prawa karnego i mieszają ludziom w głowach na
          temat grożącej nam rzekomo kaczej dyktatury. Dyktatury bandziorów oczywiście nie
          widzą, bo na dyskoteki pewnie nie chodzą, a z salonu ma sie inną perspektywę.
        • Gość: Lauretka Re: No to co ... resocjalizować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 13:30
          tak myslisz??powinien dostac surowa kare bo jak nie mozna sobie zadawac sprawy
          z tego ze rzucajac 6kg kostka brukowa w glowe bezbronnej osoby i to napewno z
          duza sila ze nie wyrzadzi sie krzywdy??przeciez rzucajac na nogi taka kostka
          to z nog by nic nie zostalo a co dopiero w glowe............dla obu rodzin ich
          dzieci umarly jedno naprawde a drugie bedzie umierac przez wiele lat w
          pudle.znam rogala osobiscie i nigdy nie przypuszczalabym ze bylby zdolny do
          takiego okrucienstwa.......zal mi tylko tego ze mial cale zycie przed soba tak
          jak pisales ale ja bym na jego miejscu nie potrafila juz zyc ze swiadomoscia ze
          ktos z powodu mojego debilizmu nie zyje!!!!OGROMNY MINUS DLA OCHRONY MILENIUM
    • Gość: rysiu Zabili pod dyskoteką IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 18.08.06, 00:33
      nie no szczyty co sie dzieje w tej polsce takich to powinno sie odrazu wiecie co na suchej gałezi wiesszac. no tragedia brak słów na to co sie dzieje w tej polsce.ja to juz mam tak dosyc tej polski ze tylko szkołe koncze i wyjezdzam za granice człowiekowi sie nie chce mieszkac w takim kraju gdzie prawo jest wiadomo jakie :)
      • Gość: zostający Re: Zabili pod dyskoteką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 00:55
        Wiem, że ręce same człowiekowi opadają w tej sytuacji, ale apeluję do tych, którzy
        coś pozytywnego sobą reprezentują: nie wyjeżdżajcie! Nie zostawiajcie tego kraju
        bandytom i politykierom! Próbujmy to wszystko jakoś zmienić!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka