Dodaj do ulubionych

112 nieczynne

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 21:30
co jest grane?
Obserwuj wątek
    • Gość: ob. Re: 112 nieczynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 22:13
      hehe. Jakieś nowe procesy się kroją? Może Donat P. za chamskie teksty pozwał?
      Trochę się nazbierało :-))
    • Gość: cav Re: 112 nieczynne IP: 213.17.145.* 11.09.06, 23:28
      jacek c. idzie siedzieć i bardzo dobrze :):):): ) przyszla kryska na
      matyska..tyle zlego dla innych ludzi zrobił !!!!!
    • Gość: widz Re: 112 nieczynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 00:12
      Ale jaja. Dziś opolska TV publiczna pokazała materiał o łamaniu praw dziennikarza Jarosława C. przez prokuraturę. Czy wyście się tam w tym ośrodku z pimpkami na głowy pozamieniali? Żeby z laweciarza robić uciskanego przez prokuraturę dziennikarza... Pół miasta wie, że nie ma takiego wypadku, na którym by policja czy straż była przed laweciarzem. C. nie ma skrupułów, jeśli ceną jest fotografia trupa. Raz ktoś z elektrowni powiedział mu basta i już opolska TV robi z niego bohatera.
      Kochani, mówię to z całą sympatią, opamiętajcie się. Wiem, że C. jest dla was wygodny, bo przynosi na tacy mięso. Ale czy dla tych ochłapów warto się tak wygłupiać i robić jaja ze słowa "misja"?
      PS. Te słowa dotyczą też JUKI z wyborczej, choć tutaj nie mam złudzeń, bo ona ostatnio dość oszczędnie gospodaruje głową podczas pisania swoich kawałków.
      • Gość: dinek Re: 112 nieczynne IP: 217.197.79.* 12.09.06, 18:37
        Kto to jest JUKA bo nie kojarze?
      • juki Re: 112 nieczynne 26.09.06, 13:57
        Gość portalu: widz napisał(a):

> PS. Te słowa dotyczą też JUKI z wyborczej, choć tutaj nie mam złudzeń, bo ona
        o
        > statnio dość oszczędnie gospodaruje głową podczas pisania swoich kawałków.

ufff... w pierwszym momencie mysłałEM że to do mnie...:-) ale nawet jeśli, to
        widzu miły, który mój post na tym forum skłonił cię do napisania tego co
        napisałeś..? wiesz, nie chce mi się szukać i czytać wszystkiego co napisałem,
        więc bądź tak miły i oświeć czytelników w czym żem ci zawinił... będę
        wdzięczny... bardzo... może jak będziesz miał rację to nawet się poprawię...
        aczkolwiek niekoniecznie... ale kto wie... ?
        • juki P.S. 26.09.06, 14:00
          jakoś nie przypominam sobie żebym się wypowiadał na temat 112.opole.pl ale może
          się mylę... a może jednak ty rzeczywiście piszesz o "Juce"... gubię się..
          • juki widzu... 26.09.06, 14:17
            przepraszam..:-)) przeszukałem całe forum, znalazłem...:-)) nie pomyliłeś się,
            JUKA (red. GW) eeeeehhh, szkoda, moje ego ucierpiało...:-))) jeszcze raz sorry
            za zamieszanie...
    • Gość: Aldik Re: 112 nieczynne IP: *.wcm.opole.pl 12.09.06, 18:33
      A i na dokładkę (cytując za NTO) kroi mu się wyrok za przekręcanie liczników
      samochodów sprzedawanych w jego komisie.
      Chyba chłopak przegapił ostatnią kampanię wyborczą, bo mógł zostać posłem np. z
      Samoobrony, mieć immunitet i pić i ... z Sylwią L.
      • Gość: deng Re: 112 nieczynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 20:18
        Pan C. się obraził na Opole i zamknął stronę. A co, nie wolno mu ?
    • Gość: telewidz Re: 112 nieczynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 23:11
      a ja uwazam, ze nto msci sie na C. Kiedys za wandrasza robil brudna
      robote, "dawal mu na tacy mieso". gdy tylko otworzyl 112 zaczal byc zly, bo
      leniowi nie chcialo sie pisac tylko z policjantami wodke pic.C. zamknal strone
      pewnie ma dosc rozglosu, bo on lebski facet musi byc. a opolska telewizja ma
      odwage nagalsniac kuriozlane sprawy. brawo. a to, ze elektrownia opole zajela
      sie wytaczaniem procesu to wstyd. czemu bramy lepiej nie pilnowali?
      • Gość: czytelnik Re: 112 nieczynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 10:33
        nto się mści bo C. robił takie zdjęcia jakich nikt w Opolu nie robił. Każde
        zdjęcie C. w Wyborczej to policzek dla nto.
        Z moich informacji wynika, że C. dostał ultimatum z policji. Że albo zamknie
        strone, albo oni jego. Podobno opublikował zdjęcia niewygodne dla policji
        • Gość: monika Re: 112 nieczynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 12:03
          Nikt w opolu nie robił ??? Bo sa jakies granice dobrego smaku.Dla tego sępa
          liczyl sie tylko rozgłos i kasa
          • Gość: mapigerman Re: 112 nieczynne IP: *.centrum.punkt.pl 25.09.06, 11:24
            Wy chyba nie wiecie o kim piszecie... Jaka kasa??? zastanowcie sie zanim
            bezmyslnie bedziecie pieprzyc piec po piec...
            • Gość: RIP Re: 112 nieczynne IP: *.icm.edu.pl 25.09.06, 22:03
              Szkoda, RIP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka