Dodaj do ulubionych

Kłosowski - człowiek z przerostem ambicji

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 01:39
dziwi mnie postawa radnego Kłosowskiego. najperw obiecał pracę ludziom w
ratuszu (m.in. mnie) a potem odwrócił sie od ratusza, i krytykuje
zembaczynskiego. glosuje razem z sld i mysli ze dzieki temu prezydent
przyjdzie na kolnach i zacznie go prosic o wspolprace. dziwny ten Klosowski.
zawsze byl miernota ale teraz jes mierny i glupi. szkoda mi pisu w opolu.
partia w polsce ma 17 procent poparcia a w opolu takie badziewie, klosowski
gudaniec i dabrowska. troje radnych i kazdy z nich do niczego.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: Kłosowski - człowiek z przerostem ambicji IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 12:48
      Gość portalu: wicek napisał(a):

> dziwi mnie postawa radnego Kłosowskiego. najperw obiecał pracę ludziom w
      > ratuszu (m.in. mnie) a potem odwrócił sie od ratusza, i krytykuje
      > zembaczynskiego. glosuje razem z sld i mysli ze dzieki temu prezydent
      > przyjdzie na kolnach i zacznie go prosic o wspolprace. dziwny ten Klosowski.
      > zawsze byl miernota ale teraz jes mierny i glupi. szkoda mi pisu w opolu.
      > partia w polsce ma 17 procent poparcia a w opolu takie badziewie, klosowski
      > gudaniec i dabrowska. troje radnych i kazdy z nich do niczego.

kto jest jest ten klosowski?jakis sbek?
      • Gość: piter Re: Kłosowski - człowiek z przerostem ambicji IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 15:03
        Gość portalu: tomek napisał(a):

> Gość portalu: wicek napisał(a):
        >
        > > dziwi mnie postawa radnego Kłosowskiego. najperw obiecał pracę ludziom w
        > > ratuszu (m.in. mnie) a potem odwrócił sie od ratusza, i krytykuje
        > > zembaczynskiego. glosuje razem z sld i mysli ze dzieki temu prezydent
        > > przyjdzie na kolnach i zacznie go prosic o wspolprace. dziwny ten Klosowsk
        > i.
        > > zawsze byl miernota ale teraz jes mierny i glupi. szkoda mi pisu w opolu.
        > > partia w polsce ma 17 procent poparcia a w opolu takie badziewie, klosowsk
        > i
        > > gudaniec i dabrowska. troje radnych i kazdy z nich do niczego.
        >
        >
        > kto jest jest ten klosowski?jakis sbek?

KŁOSOWSKI TO TAKI MAŁY ZAKOMPLEKSIONY ROBAL KTORY PODGRYZA
        ZEMBACZYŃSKIEGO.CHCIAL BYĆ WICEPREZYDENTEM NIE WYSZLO.ZA GŁUPI JEST.
    • Gość: zawiedziony Re: Kłosowski - człowiek z przerostem ambicji IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 14:59
      Popieram. Mnie też Kowalski złote góry obiecywał i co? Teraz "nie ma
      czasu".Wszyscy oni tacy sami.
      • Gość: kumys Moralnosc Kalego IP: *.gigasoft.pl 23.03.03, 21:39
        dziwne, ze jak komus nie zalatwil to zkle, jakby zalatwil dla tych co pisza, ze
        im nie zalatwil, to byloby wtedy cacy?
        Zastanowcie sie
        toz to moralnosc Kalego!
        A co Ty zrobiles dla Polski i swojego miasta?
        zastanow sie, co robisz! I mowisz.
        Bo z tych wypowioedzi wynika, ze jestescie po jednych pieniadzach.
        • Gość: finito Re: Moralnosc Kalego IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 07:10
          Gość portalu: kumys napisał(a):

> dziwne, ze jak komus nie zalatwil to zkle, jakby zalatwil dla tych co pisza,
          ze
          >
          > im nie zalatwil, to byloby wtedy cacy?
          > Zastanowcie sie
          > toz to moralnosc Kalego!
          > A co Ty zrobiles dla Polski i swojego miasta?
          > zastanow sie, co robisz! I mowisz.
          > Bo z tych wypowioedzi wynika, ze jestescie po jednych pieniadzach.

pełna zgoda.Tacy Klosowski to najgorszy typ polityka.Nic nie zbuduje tylko
          rozwala.AWSiarz
    • Gość: kumys PIASEK w TRYBY- Kto rozdaje karty? IP: *.gigasoft.pl 25.03.03, 00:02
      Nie chodzilo mi o to, ze Klosowski to AWSiarz jak piszesz. Nawet nie wiedzialem
      o tym.
      Generalnie o to, ze kazda, powtarzam kazda "nowa" ekipa zaczyna ustawiac klocki
      na swoja modle. Oczywiscie ma do tego prawo prezydent czy wojewoda, bo MUSI
      polegac na swoich wspolpracownikach, i nie znioslby, gdyby ktos z innej opcji
      sypal mu piasek w tryby. Musi na nich polegac i ponosi za nich
      odpowiedzialnosc. Jezeli Olszewska narozrabiala i prokuratura to udowodni, to
      powinni poleciec takze jej wspolpracownicy, czy wspolharcownicy. Niewierze, ze
      dzialala w pojedynke. Kazdemu spadl jakis ochlap z panskiego stolu. Po
      Zembaczynskim przyjdzie nowa ekipa i wymiecie tych starych i wprowadzi nowych.
      C'est la vie.
      System partyjny do tego prowadzi. Leninowska struktura kazdej partii -
      przywodca, aktyw scisly czyli komitet centralny i szare masy, maszynka do
      glosowania.

Jedynyum wyjsciem z tego obledu jest zmiana ordynacji wyborczej na
      jednomandatowe okrego wyborcze JOW, wiekszosciowa a nie pseudo-propoprcjonalna.
      zauwaz, ze od okraglego stolu 11 lat i chyba tyle samo rzadow juz bylo. srednio
      co rok jeden. Kazdy koalicyjny. To samo jest w samorzadach. Klosowski jest
      tylko pionkiem w grze. Tu kto inny rozdaje karty.
    • Gość: DIL Re: Kłosowski - człowiek z przerostem ambicji IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 21:45
      Gość portalu: wicek napisał(a):

> dziwi mnie postawa radnego Kłosowskiego. najperw obiecał pracę ludziom w
      > ratuszu (m.in. mnie) a potem odwrócił sie od ratusza, i krytykuje
      > zembaczynskiego. glosuje razem z sld i mysli ze dzieki temu prezydent
      > przyjdzie na kolnach i zacznie go prosic o wspolprace. dziwny ten Klosowski.
      > zawsze byl miernota ale teraz jes mierny i glupi. szkoda mi pisu w opolu.
      > partia w polsce ma 17 procent poparcia a w opolu takie badziewie, klosowski
      > gudaniec i dabrowska. troje radnych i kazdy z nich do niczego.

zwykła polityczna miernota podwiszona u boku komucha Diakonowa
      miernoty siebie warci
      • Gość: kostuś Re: Kłosowski - człowiek z przerostem ambicji IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 22:28
        O! Kowalski na forum! Pozdrowionka.
        • Gość: Borito Re: Kłosowski - człowiek z przerostem ambicji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.03, 23:39
          Kowalski zajmij się załatwianiem posadek dla swoich kumpli (Karbowiak, Poliwoda
          i inni). To są prawdziwe miernoty dla których polityka opolska stanowi jedyną
          życową szansą. Atak na PiS ma na celu odwrócenie uwagi od prawdziwych machlojek
          towarzystwa spod zanku St(r)op Ko(rupcj)(walsk)i. Szkoda gadać.
    • Gość: Kiełek Re: Kłosowski - człowiek z przerostem ambicji IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.20.* 19.04.03, 18:34
      Radny Kłosowski wiele obiecuwał kiedy był kuratorem i tak mu zostało do dziś
      ale to nic za 3 lata nowe wybory.!!!!
      • Gość: kris Re: Kłosowski - człowiek z przerostem ambicji IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 09:26
        mi tez obiecał pracę dzielił stołki a dziś g...dlatego odeszli od niego
        najwierniejsi
    • Gość: Janek Re: Kłosowski - człowiek z PiS IP: *.strzelce-opolskie.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 09:34
      Ej glupcy, prosze panowie spotkajcie sie po sesji i powiedzcie to Klosowskiemu
      w twarz, a nie piszcie takich glupot na formu, przecierz kazdy kto zna sie choc
      troche na polityce opolskiej to wie jak jest. A napewno nie tak jak Jasiu tu
      wypisujesz. prawda jest ze Klosowski nie moze zalatwic pracy w UM, ale Ty to
      robisz swietnie, wyciagasz wszystkich nieudacznikow z jakis melin akademickich
      czy nawet knajpianych a potem z nich robisz "ludzi" nawet sie ciesze ze ja nie
      mam pracy w UM bo pewnie bys zaraz pisal ze Klosowski zalatwil posade takiemu a
      takiemu , na pierwszej stronie w NTO. Wiec zastanow sie nad soba Jasiu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka