Dodaj do ulubionych

Jak wygląda Zbigniew Bereszyński

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 21:40
Szukam zdjęcia Zbigniewa Bereszyńskiego i jakoś nie mogę znaleźć. Chciałbym
zobaczyć jak wygląda. Pomóżcie słabo znającemu się na wyszukiwarkach internaucie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: Jak wygląda Zbigniew Bereszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 22:17
      A może być Jacek Bojakowski z Warszawy, bo akurat mam pod ręką?
      www.aplikant.org/index.php?option=com_content&task=view&id=395&Itemid=99
      Straż Miejska - GW: Na Smolnej w Warszawie sami zamalowali bazgroły
      Fotka też fajna, a i tekst ciekawy, inspirujący.
      Jeśli chodzi o Bereszyńskiego, to można go zobaczyć na niektórych zdjęciach na
      wystawie "Opolska droga do niepodległości", jaka od października br. jest
      prezentowana w gmachu Uniwersytetu Opolskiego przy ul. Oleskiej. Też polecam, bo
      może nie wszyscy wiedzą.
    • Gość: :) Re: Jak wygląda Zbigniew Bereszyński IP: 217.173.202.* 05.12.06, 23:44
      ciekawe po co ci to wiedzieć? pewnieś jakiś k... były esbek.
      • Gość: gość Re: Jak wygląda Zbigniew Bereszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 23:47
        może Kłosiński albo jakiś jego kolega, niekoniecznie z SB...
    • Gość: Adam Re: Jak wygląda Zbigniew Bereszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 14:55
      Po co mi zdj. Z. Bereszyńskiego
      *Mój nauczyciel z historii wpadł na genialny pomysł abym napisał referat na
      temat Partii Wolności. Ponadto mam opisać jednego z jej liderów. Osobą którą
      chce opisać w swojej pracy jest Z. Bereszyński. Opisuję tą postać dlatego
      ponieważ łatwo znaleźć można informacje na jego temat. W swoim referacie oprócz
      inf. zamieścić mam także zdjęcia i ilustrację.
      *Zaznaczam, że nie jestem z Opola i nie mam możliwości dojazdu. Jeszcze raz
      proszę pomóżcie.
      • Gość: Zyga Re: Jak wygląda Zbigniew Bereszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 15:04
        Po mojemu, to nie obejdzie się bez nawiązania bezpośredniego kontaktu z samym
        Bereszyńskim. Jak wyobrażasz sobie pisanie na jego temat bez nawiązania takiego
        kontaktu? Najlepiej podaj tutaj swój adres e-mailowy. Z tego co wiem, to
        Bereszyński i jego koledzy bywają na tym forum. Jest szansa, że ktoś prześle Ci
        potrzebne materiały, ale do tego potrzebny jest adres.
        • Gość: Adam Re: Jak wygląda Zbigniew Bereszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 15:19
          Materiały na temat Z.B już wprawdzie zgromadziłem: z różnych gazet (nawet z
          forum). Jednak nie pogardzę nowymi. Mój adres to AdamKolman@interia.pl Z góry
          dziękuje.
          • Gość: Adam Re: Jak wygląda Zbigniew Bereszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 18:24
            Pragnę serdecznie podziękować Panu Zbigniewowi Bereszyńskiemu za materiały jakie
            wysłał mi na moją pocztę.

Pozdrawiam serdecznie

Adam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka