Gość: Adam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 21:40 Szukam zdjęcia Zbigniewa Bereszyńskiego i jakoś nie mogę znaleźć. Chciałbym zobaczyć jak wygląda. Pomóżcie słabo znającemu się na wyszukiwarkach internaucie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: Jak wygląda Zbigniew Bereszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 22:17 A może być Jacek Bojakowski z Warszawy, bo akurat mam pod ręką? www.aplikant.org/index.php?option=com_content&task=view&id=395&Itemid=99 Straż Miejska - GW: Na Smolnej w Warszawie sami zamalowali bazgroły Fotka też fajna, a i tekst ciekawy, inspirujący. Jeśli chodzi o Bereszyńskiego, to można go zobaczyć na niektórych zdjęciach na wystawie "Opolska droga do niepodległości", jaka od października br. jest prezentowana w gmachu Uniwersytetu Opolskiego przy ul. Oleskiej. Też polecam, bo może nie wszyscy wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jak wygląda Zbigniew Bereszyński IP: 217.173.202.* 05.12.06, 23:44 ciekawe po co ci to wiedzieć? pewnieś jakiś k... były esbek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jak wygląda Zbigniew Bereszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 23:47 może Kłosiński albo jakiś jego kolega, niekoniecznie z SB... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jak wygląda Zbigniew Bereszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 14:55 Po co mi zdj. Z. Bereszyńskiego *Mój nauczyciel z historii wpadł na genialny pomysł abym napisał referat na temat Partii Wolności. Ponadto mam opisać jednego z jej liderów. Osobą którą chce opisać w swojej pracy jest Z. Bereszyński. Opisuję tą postać dlatego ponieważ łatwo znaleźć można informacje na jego temat. W swoim referacie oprócz inf. zamieścić mam także zdjęcia i ilustrację. *Zaznaczam, że nie jestem z Opola i nie mam możliwości dojazdu. Jeszcze raz proszę pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyga Re: Jak wygląda Zbigniew Bereszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 15:04 Po mojemu, to nie obejdzie się bez nawiązania bezpośredniego kontaktu z samym Bereszyńskim. Jak wyobrażasz sobie pisanie na jego temat bez nawiązania takiego kontaktu? Najlepiej podaj tutaj swój adres e-mailowy. Z tego co wiem, to Bereszyński i jego koledzy bywają na tym forum. Jest szansa, że ktoś prześle Ci potrzebne materiały, ale do tego potrzebny jest adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jak wygląda Zbigniew Bereszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 15:19 Materiały na temat Z.B już wprawdzie zgromadziłem: z różnych gazet (nawet z forum). Jednak nie pogardzę nowymi. Mój adres to AdamKolman@interia.pl Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jak wygląda Zbigniew Bereszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 18:24 Pragnę serdecznie podziękować Panu Zbigniewowi Bereszyńskiemu za materiały jakie wysłał mi na moją pocztę. Pozdrawiam serdecznie Adam Odpowiedz Link Zgłoś