Dodaj do ulubionych

Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku

IP: *.centrum.punkt.pl 24.01.07, 17:03
Znany opolski muzyk, barwna postać i powszechnie lubiana sympatyczna morda -
Tadeusz Pabisiak postanowił wejść na nową drogę życia.
W związku z tym zaprasza wszystkich znajomych z Opola i nie tylko na
spotkanie koncyljacyjne.
Ma być mega wrąbiście!
Free drinks for all. Bravo Taddeo fundattore!!!

Oto co napisał w swoim poście:

"Po długim namyśle,postanowiłem wycofać się z działalności
menadżerskiej,impresaryjnej i politycznej. Postanowiłem całkowicie oddać się
twórczości artystycznej.
Ponieważ chciałbym wkroczyć na "nową drogę życia" bez
balastu przeszłości,w jakiś symboliczny sposób rozliczyć się z moimi
dotychczasowymi dokonaniami i błędami,których ,muszę przyznać nie
brakowało.Może to zabrzmieć zbyt śmiało,ale chciałbym przeprosić
wszystkich,którzy mają do mnie jakiś uraz i zaprosić wszyskich uważajacych
się
za moich dotychczasowych wrogów ,na symboliczne piwko,które oczywiście
stawiam, do Klubu Artystycznego Dworek w Opolu na ul Studziennej w sobotę o
godz.19.00.Serdecznie zapraszam i proszę o to,aby ręka wyciągnięta w geście
pojednania,nie zawisła w próżni.Zapraszam,będzie sympatycznie."
Obserwuj wątek
    • kontrapianista Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku 24.01.07, 17:47
      A z jakiej to okazji?Czy to jakaś impreza?Może Koncert promocyjny płyty TP?
      Aha,czy mam wziąć kasę na piwo?
      • Gość: citizen Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.centrum.punkt.pl 24.01.07, 21:56
        Pan Tadeusz Pabisiak zaprasza zupełnie bezinteresownie i jak sam oznajmił:
        nieśmiało "stawia" :-)

A oto cytat z Jego wypowiedzi:
        "Może to zabrzmieć zbyt śmiało, ale chciałbym przeprosić
        wszystkich,którzy mają do mnie jakiś uraz i zaprosić wszystkich
        uważajacych
        się
        za moich dotychczasowych wrogów,
        na symboliczne piwko,
        które oczywiście stawiam,
        do Klubu Artystycznego Dworek w Opolu
        na ul Studziennej w sobotę
        o godz.19.00"

• Gość: pozy Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.chello.pl 24.01.07, 22:50
      To nie jest mozliwe,po prostu w to nie wierzę:Dlaczego sam osobiście tego nie
      napisał?Dlaczego Ty o tym piszesz?Tak ciepło i sympatycznie?Ciekawe.No i bardzo
      sprytne.Pytań jeszcze więcej,ale może to już jakaś schiza,że nigdy nie uwierzę w
      bezinteresowność tego człowieka.Pomyślcie sami,po tych wszystkich numerach!
      A i nawet to,że zaczął się nowy temat a w zasadzie ten sam... niezły ruch.No
      wystarczy.Olać to
      • Gość: citizen Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.centrum.punkt.pl 24.01.07, 22:57
        Pozy - nie olewaj tego, proszę. Przyjdź do Dworku. Będzie naprawde cudownie.
        Być może Tadeusz w przypływie dobrego humoru "poplumka nam na wiośle" - jak
        mawia Behemot.
    • Gość: No comments Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.chello.pl 24.01.07, 23:35
      W wątku "Tadeusz Pabisiak na Krakowskiej" Gość G dnia 26.12.06, o godz 17:32
      napisał: ..."Po festiwalu był bankiet, na który poszły między innymi również
      moje pieniądze! Jakież było moje i innych sponsorów zdziwienie, kiedy po
      bankiecie przyszedł kelner do każdego z osobna z rachunkiem! Pojebisiak
      oczywiście swoim starym zwyczajem ,zmył się po angielsku"...
      • Gość: citizen Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.centrum.punkt.pl 24.01.07, 23:42
        Tym razem istnieje ogromna szansa, że taka sytuacja jak opisana
        w poście "No Comments" się nie powtórzy. Głowy jednak nie dam.

Myślę, że warto zaryzykować i przyjść. To może być opolskie spotkanie roku!
        Miejscowa brać dziennikarska już sobie ostrzy zęby na to spotkanie.
        Ponać ma być nawet ktoś z... no mniejsza z tym. To niespodzianka :-)
        • Gość: $ Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.atol.com.pl 25.01.07, 00:29
          nie wierze ale przyjde
    • Gość: meloman Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 12:51
      Nie wierzę i nie przyjdę.
      • Gość: $ Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.atol.com.pl 25.01.07, 17:01
        przyjsc nie zaszkodzi
      • Gość: citizen Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.centrum.punkt.pl 25.01.07, 17:11
        Melomanie, przyjź , proszę. Bez Ciebie nie będzie tak fantastycznie. Ponadto
        masz okazję wziąć_udział w niespotykanym eksperymencie:
        - publiczna ekspiacja Tadeusza P. - rzecz bezprecedensowa w Polsce
        -spotkanie oko w oko z wirtualnymi bestiami - adrenalina na max

- prawda w realu
        • Gość: Dytylius Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 18:07
          Mitomanie zamów w browarze hektolitry bo wrogów masz od ch..ja!

ostatnio widziałem twarz tego gładysza w tv na opłatku u NOSSOLA
          TWARZ NIEPOKALANA MYSLENIEM...
          • Gość: G Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.atol.com.pl 25.01.07, 19:33
            Szok!Czy mam wierzyc w szczerośc intencji,czy raczej sprawdza się powiedzenie o
            tonącym,który chwyta się brzytwy?Przybędę,chociaż piwa nie piję.Poznacie mnie
            po czerwonej podwiązce.Do zobaczenia w sobotę!
            • Gość: Flic Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.centrum.punkt.pl 25.01.07, 23:47
              No i zapowiada się w Dworku opolskie spotkanie roku [offline of course:-]
              Ziomale przybywajcie - Tadeusz stawia! Wy płacicie....
              • Gość: G Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.atol.com.pl 26.01.07, 07:07
                Czy TP sam wpadł na ten pomysł,czy podsunął mu go wybitny specjalista od PR?
                (Citizen wie o jakiego wybitnego specjalistę chodzi,oj wie)
                • Gość: ByłyPismak Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.chello.pl 26.01.07, 09:57
                  Nie, nie i jeszcze raz nie. Jak to ma być spotkanie towarzyskie, to po cholerę
                  je tak nagłaśniać? Ani to persona ani wielkość ani autorytet... Raz byłem i
                  żałuję bliższego spotkania. Strata czasu i szarych komórek, które wolę wypalić w
                  innym gronie...
                  • Gość: G Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.atol.com.pl 26.01.07, 17:27
                    To już tylko 25.5 godziny do Wielkiego Spotkania.Trzeba przyznac,że TP nigdy
                    nie grzeszył odwagą,jednak teraz mi zaimponował.
                  • Gość: citizen Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.centrum.punkt.pl 26.01.07, 18:39
                    Były Pismaku piszesz jakbyś kreskę wciagał. Nie wiem co bierzesz, ale stanowczo
                    powinieneś zmniejszyć dawkę. To zdecydowanie nie wpływa korzystnie na zasoby.
                    Intelektualne.
                    Jak Pabisiak zapraszał, to znaczy masz przyjść, bo Pabisiak zaprasza rzadko
                    i nie wszystkich.
                    Tym razem zaproszenie dotyczy tych, których stuknął w poroże. Czyli Ciebie też.
                    Będę sprawdzał obecność!
                    • Gość: G Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.atol.com.pl 26.01.07, 19:43
                      W co by tu się ubrac...
                      • Gość: G Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.atol.com.pl 26.01.07, 21:24
                        Niechcy wpisałem się do starego pabisiakowego tematu,węc zadam pytanie jeszcze
                        raz.Czy szanowny Behemot zaszczyci nas swą obecnoscią?
                        • Gość: $ Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.atol.com.pl 28.01.07, 13:01
                          niestety sprawy zawodowe nie pozwolily mi przyjsc .jak bylo?
                          • Gość: citizen Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.centrum.punkt.pl 28.01.07, 13:07
                            Dollarze, szkoda, że Cię nie było w tą szaloną sobotę w opolskim Dworku.
                            Wygląda na to, że była niezła balanga!
                            Tadeusz Pabisiak zadał szyku
                            i postawił się, jak na szlachtę przystało! Bravo Taddeo fundattore!

Ponoć podwiązki i szczegóły garderoby fruwały w powietrzu...

Pikantne szczegóły w poniedziałkowej prasie lokalnej. Wkładka "Only for adults"

Behemot żałuj, że Cię nie było.
                            Clou programu było zdejmowanie czerwonej
                            podwiązki z uda pięknej dziewczyny (zębami:-)

--------------------------------------------------------------------------------
                            • Gość: $ Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.atol.com.pl 28.01.07, 13:45
                              ja pytam kogos kto byl a nie kogos kto pie.... na kazdy temat,byleby tylko
                              pie...,bo inaczej tego twojego sadomasochistycznego palowania sie nie mozna
                              nazwac.
                              • Gość: citizen Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.centrum.punkt.pl 28.01.07, 13:53
                                Dollarze [$], nie wiem co bierzesz, ale stanowczo powinieneś zmniejszyć dawkę.
                                Niepokoję się o Ciebie...
                                • Gość: $ Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.atol.com.pl 28.01.07, 14:13
                                  "Endemolu, sorki :-), ale jesteś przykładem i posiadaczem cech rasowego
                                  forumowicza, który:
                                  - najchętniej wypowiada się na tematy o których nie ma zielonego
                                  pojęcia" to sa twoje slowa citizenie.zadaje pytanie i
                                  oczekuje konkretnej odpowiedzi a nie twojego bezsensownego belkotu.nie byles,to
                                  morda w kubel
                                  • Gość: G Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.atol.com.pl 28.01.07, 18:28
                                    Nie było żadnej imprezy.Wszystko to ściema.Najprawdopodobniej pojebisiak
                                    podpuścił citizena,a ten dał się wrobic jak dziecko.Pogubiłem sie już trochę i
                                    nie wiem o co komu chodzi i po co ta cała heca z przeprosinową imprezą.Jedno
                                    jest pewne.Wróciła zakazana morda do gabloty,czyli wszystko po staremu.Zgadzam
                                    się z $ co do bełkotu citizena.Godac byla godac,jak mawiali starożytni ślązacy.
                                    • Gość: citizen Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.centrum.punkt.pl 28.01.07, 18:53
                                      Okazuje się, że nikt nie miał odwagi stanąć twarzą w twarz z Pabisiakiem.
                                      Biedny i sponiewierany na forum Tadeusz, miał takie dobre intencje...

W wirtualu na forum każdy odważny aż do szaleństwa, ale stanąć oko w oko z
                                      Pabisiakiem, to już nie ma komu.

Ja na ten przykład nie mogłem być w Dworku na Pabisiakówce, bo wolałem spędzić
                                      karnawałową sobotnią noc w jednym z opolskich klubów nocnych. Oczywiście
                                      w towarzystwie przepięknych dziewcząt. Nie wiem co te dziewczyny we mnie widzą.
                                      Szkoda, że nie mogę podać nazwy klubu.

Były niesamowite klimaty: House_Ambient_Dance_Tekkno_Trance & HiEnergy!
                                      Jazzzzzda była do samego rana. A o 5-tej oczywiście na after_party.
                                      Pozdro dla ziomali:-)
                                      • Gość: G Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.atol.com.pl 28.01.07, 18:59
                                        To chyba jeszcze Twoje neurony mają z lekka przetrącone kręgosłupki,bo bredzisz
                                        okrutnie.Poje nie było wczoraj w Dworku.Z tą imprezą to jedna wielka
                                        mistyfikacja.Po co poje to nakręcił,a Ty to nagłośniłeś ,to jeszcze nie
                                        wiem,ale się dowiem.W kazdym bądz razie jego wizerunek jeszcze bardziej się
                                        zeszmacił.
                                        • Gość: citizen Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.centrum.punkt.pl 28.01.07, 20:04
                                          No proszę! Cały Pabisiak! Znowu chciał wszystkich stuknąć w poroże, ale mu się
                                          nie udało...hehehhehehehe ;-), bo nikt nie przyszedł do Dworku.
                                          To fakt - P. sam ogłosił spotkanie, a ja je tylko rozpropagowałem.
                                          P. napluł sobie w życiorys.
                                          • Gość: jedi Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: 217.197.79.* 28.01.07, 20:16
                                            Citizen=obywatel to tylko szary członek PO i szary pracownik z Ratusza,
                                            Andrzej S. zwany Niezrównanym. Przez niektóre dziewczęta.
                                            I fakt, pie... byle pie...
                                            To tyle apropos niego!
                                            • Gość: citizen Re: Tadeusz Pabisiak zaprasza do Dworku IP: *.centrum.punkt.pl 28.01.07, 20:26
                                              No co Ty perhydrolisz Jedi??? Dzięks, że mnie nie zdekonspirowałeś :-)
    • Gość: Wielki Brat Dworek zaprasza!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 11:46
      Dworek zaprasza wszystkich chętnych do wystąpienia w opolskiej edycji Big
      Brothera. Ochotnicy mile widziani w każdą sobotę od godz. 19.
      • Gość: G Re: Dworek zaprasza!!! IP: *.atol.com.pl 29.01.07, 11:56
        Pojebisiak!Nie zgrywaj się na większego chama niż jesteś.
    • Gość: ZWK Pabisiak - oddaj najpierw pieniądze złodzieju IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.07, 01:19
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka