jas.24 06.02.07, 13:05 Jakie wybrać przedszkole w Opolu ? Które wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miga Re: Przedszkole Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 21:12 dla mnie najlepsze te na Kośnego PP2, super atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Przedszkole Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 23:11 Przedszkole ,,Kubuś" ul.Targowa,fantastyczne pod każdym względem!Miła rodzinna atmosfera,mało dzieci więc nie chorują tak jak w dużych przedszkolach,dużo zajęć dodatkowych prowadzonych przez fachowców ,wszystko wliczone w cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Przedszkole Opole IP: *.chello.pl 07.02.07, 11:56 Ciężka sprawa-bo rodzice przeważnie chwalą przeszkole, do którego chodzi ich dziecko,nie mają przecież porównania z innymi. Ja na pewno nie polecam przeszkola na Ligonia, parę moich koleżanek bardzo chwali przeszkole na Hubala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Przedszkole Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 12:26 Jest spory problem z dostaniem sie do przedszkola np male przedszkole na goslawicach ma trzy osoby chetne na jedno miejsce wiec nie ma co przebierac szukaj takiego by bylo ci po drodze i byly miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przedszkole Opole IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.07, 00:19 Nie polecam przedszkola na Sienkiewicza. Dzieci nie mają tam zapewnionej właściwej opieki (np zostają same w sali), opiekunki są oschłe i niemiłe. Moje dziecko zaczęło się jąkać - winię za to przedszkole Odpowiedz Link Zgłoś
tomciola Polecam przedszkole w Biadaczu pod Opolem 150zł/mc 07.04.14, 16:53 Polecam nowo otwarte przedszkole w Biadaczu pod Opolem. Niepubliczne, super wyposażone i tanie -tylko 150 zł na miesiąc (od maja do września) a od września 200 zł. Oto kilka inf. KOLOROWA ZEBRA to przedszkole w Biadaczu k. Opola dla dzieci w wieku 2,5-5 lat Nowoczesne sale, w pełni wykwalifikowana i oddana kadra pedagogiczna, bogate wyposażenie- Przedszkole w ramach czesnego, które do sierpnia wynosi tylko 150 zł! oferuje zajęcia logopedyczne i naukę języków obcych (angielski i niemiecki), wycieczki a także wyżywienie. Od września czesne wyniesie 200zł. Przedszkole otwarte jest w godzinach 6.30 - 18.00 !!! nie ma żadnych dodatkowych opłat. Blisko Opola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyga33 Re: Przedszkole Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 09:24 Miałam dzieci w dwóch przedszkolach w 5 na Sienkiewicza i w 2 przy Grunwaldzkiej, to jak dwa światy. Na Sienkiewicza nic z dziećmi nie robili, żadnych zajęć jedzenie do d......., a w 2 dużo zajęc dodatkowych, uprzejma obsada, dziecko z chęcią szło do przedszkola, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOZIA Re: Przedszkole Opole IP: *.chello.pl 09.02.07, 17:15 moje chodziły na Targową.Może nie było najgorzej,ale napewno mało chorowały.NO i uwielbiały panią Halinkę.<traktuje dzieci jak swoje,jest miła ,ciepła- kiedyś prowadziła średniaki>.Nie wiem jednak ile przedszkole będzie istnieć.Jednak było to dosć dawno!!1 Odpowiedz Link Zgłoś