Gość: art IP: 195.116.246.* 17.04.03, 13:14 Od dawna wiadomo, że "opolanie" to sprzedawczyki które gotowe są sprzedać Polskę. Wogóle ten cały walnięty śląsk jest jakiś podejrzany. Oj przydał by się Stalin, który by wam do dupy zajrzał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ninalopo To Stalin był lekarzem - proktologiem? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 08:28 Opolanie to Best-Ludek. Chociaż jest tu (nawet na tym forum) paru pacjentów, którym czas zatrzymał się 70 lat temu. Tym ludziom już nic nie stoi oprócz zegarków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oppelner Re: OPPELN? IP: 168.143.123.* 18.04.03, 21:58 Nie rozumiem, co tu jest do sprzedanie? Przeciez Slask jest Slaskiem, a Polaka pozostanie Polaka! Sadzisz, ze Wladze tego kraju sie keidykolwiek o ten region martwily, albo teraz ich obchodzi, czy Opole Oppeln bedzie sie nazywalo? Nie mart sie - twojego polskiego nazwiska i imienia nikt nie zmieni! A w sumie - to co ciebie to obchodzi, jak sie jakies miasto nazywa - szczegolnie tu na Slasku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oppelner Re: OPPELN? IP: 130.94.106.* 18.04.03, 22:00 Nie rozumiem, co tu jest do sprzedanie? Przeciez Slask jest Slaskiem, a Polaka pozostanie Polaka! Sadzisz, ze Wladze tego kraju sie keidykolwiek o ten region martwily, albo teraz ich obchodzi, czy Opole Oppeln bedzie sie nazywalo? Nie mart sie - twojego polskiego nazwiska i imienia nikt nie zmieni! A w sumie - to co ciebie to obchodzi, jak sie jakies miasto nazywa - szczegolnie tu na Slasku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzedawczyk Re: OPPELN? IP: *.ozimek.net.pl 19.04.03, 23:06 A skąd to jesteś mądralo.Trąci to warszawką albo innym równie czysto polskim miastem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teufel Re: OPPELN? IP: *.pppool.de 20.04.03, 07:36 Tak nie jest ten Slask walniety ale wy bo ciagle macie problemy z Slazakami czy Niemcami ja bym proponowal jak wam sie nie podoba to won ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppppppp Re: OPPELN? IP: *.ozimek.net.pl 20.04.03, 11:16 Mieszkam tu już dwanaście lat a w rodzinie nie mam nawet owczarka niemieckiego i nigdy przez te lata nie miałem problemów narodowościowych ani ze Ślązakami ani z Niemcami.No chyba że zacząłem czytać prasę centralną Odpowiedz Link Zgłoś