Gość: Hadziaj IP: 62.67.6.* 03.05.01, 22:19 Przeciez on z waszych stron pochodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Jestescie dumni z M.Klosego IP: *.zak.com.pl 21.03.02, 11:14 A kto to jest ? i czemu mam byc dumny ? Nie tylko on stad pochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Jestescie dumni z M.Klosego IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.03.02, 11:02 Miroslav Klose jest niemieckim reprezentantem , jego ojciec pochodzi ze Slawiencic a gral w Chemiku i Odrze Opole. W tej chwili chyba najlepszy niemiecki zawodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holmes Re: Jestescie dumni z M.Klosego IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 15:28 weź się osiołku za coś innego i nie mieszaj sie tu hadziaju, uwielbiam Bundesligę bo coś tam się dzieje a nie tak jak w skorumpowanej i ciąglę nienormalnej polskiej lidze bo tam każdy się miesza takie jakieś bońki, tomaszewskie, i ten starszy co to piłke ma w grzeeeeeeee........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holmes Re: Jestescie dumni z M.Klosego IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 15:29 to powyższe to tego małego "ja" z azot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Jestescie dumni z M.Klosego IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.04.02, 21:41 Bo jou juz myslou, ze do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Jestescie dumni z M.Klosego IP: *.weia.po.opole.pl 16.05.02, 14:22 auf jedem fall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginter Re: Jestescie dumni IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 07:26 Momy tam jeszcze wiynci chopcow z naszich stron. Jest tyż Schindzielorz z Walec groł teraz w Bochum. W Budneslidze jest połno Ślonzoukow (pierońsko uzdolnioni narod). Jak by tak zrobić reprezentacjia Slonzokow to by polokom fest wklepali. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Jestescie dumni 19.05.02, 20:23 Wczoraj Klose trzy strzelou, a wiec robi sie z niego wielki. Choc Engelsowi odmowiol, ale napewnow miou powody;-)))* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzoR Re: Jestescie dumni z M.Klosego IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 14:25 Gość portalu: Hadziaj napisał(a): > Przeciez on z waszych stron pochodzi Bardzo jestem dumny z tego piłkarza, właśnie strzelił 2 pierwsze bramki dla zespołu Niemiec na mistrzostwach, huraaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Jestescie dumni z M.Klosego 02.06.02, 00:12 Trzeciou tysz strzelou, szkoda, ze go Rudi wymieniou !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzoR Re: Jestescie dumni z M.Klosego IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 09:05 ballest napisał(a): > Trzeciou tysz strzelou, szkoda, ze go Rudi wymieniou !!! wjysz joł to pisoł jak były yno 2 bramki na jego koncie, an koniec dlo niymcow było ojziym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcyjan Klosego IP: 157.158.68.* 12.06.02, 11:55 czytalem, ze jest z Opola. jego ojciec gral przez wiele lat w pierwszoligowej wowczas Odrze Opole (rowniez pod wodzą A.Piechniczka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzoR Re: Klosego IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 21:35 Gość portalu: marcyjan napisał(a): > czytalem, ze jest z Opola. jego ojciec gral przez wiele > lat w pierwszoligowej wowczas Odrze Opole (rowniez pod > wodzą A.Piechniczka) ja pierd.le skad sie urwałes, przeciez o tym wiedza wszystkie wroble, zajrzyj na forum sport z poczatku mistrzostw albo na strone klosego w niemczech, jesli oczywiscie umiesz czytac Odpowiedz Link Zgłoś