Dodaj do ulubionych

Złote spinki 2007

IP: *.chello.pl 19.02.07, 09:37
Brawo, Panie Marianie Siwoń, prezesie firmy R&M Industrial Services!
Ma pan rację w swoim komentarzu dot.przyznania nagrody , to Pana osobisty
wkład , jako wrazliwego społecznika , powoduje, ze region rozwita!
Oby inni poszli w ślad za Panem.
Obserwuj wątek
    • Gość: jasdi Re: Złote spinki 2007 IP: 212.160.188.* 19.02.07, 10:43
      no tak!
      • Gość: inwitacja Re: Złote spinki 2007 IP: *.chello.pl 19.02.07, 11:10
        W latach 90-tych wspołpracowałam z panem Siwoniem , jeszcze w firmie "Willich"
        Jego wizje przyszłości w branży izolacyjnej i orędownika promocji Opolszczyzny
        w Polsce i na swiecie, sprawdziły się w 100%.
        To ciekawe, jeden człowiek potrafił tak bardzo wnieść się na wyzyny odnosząc
        sukcesy, a nasz były gigant izolacyjny "Instal" mimo, wydawałoby się,sztabu
        tęgich głów w temacie izolacji i ekonomii padł.
        To nawet nie jest śmiechu warte, to jest żałosne!
        • sharleena Re: Złote spinki 2007 19.02.07, 11:31
          to mówiłam ja, Inwitacja, pracownik 3 klasy....
          czyście poszaleli?
          • Gość: inwitacja Re: Złote spinki 2007 IP: *.chello.pl 19.02.07, 11:34
            sharleena, masz cos do mnie, to wal wprost!
            • sharleena Re: Złote spinki 2007 19.02.07, 11:48
              no chyba bardziej wprost nie mozna walnąć...?
              wypisywanie takich peanów pod adresem Twojego Ulubionego Kandydata (dalej TUK)
              przynosi efekt odwrotny od zamierzonego a kojarzy się jednoznacznie z
              zachowaniem trenara Jarząbka z polskiej komedii pt. "Miś'.
              Tyle mam do Ciebie, Inwitacjo - jesteś albo 'niekumata' (dalej NK) albo
              uprawiasz głęboko zamaskowaną 'ironiczną komentatorkę rzeczywistości' (dalej
              IKR) co, jeżeli to prawda, w co wątpię, to chwalebne i podoba mi się.
              okiej?
              • Gość: inwitacja Re: Złote spinki 2007 IP: *.chello.pl 19.02.07, 12:04
                skróty myslowe i to w dodatku pisane duzymi literami?
                jakiez to pomysłowe, aż zwala z nóg!
                nie uprawiam niczego w sposób zamaskowany
                to Ty pełna jadowitej przebieglości dopatrujesz się czegoś
                ,czego nie ma
                prawdziwe natomiast, jest to co napisałam o prezesie w/w firmy
                • sharleena Re: Złote spinki 2007 19.02.07, 12:11
                  no to jeszcze jadowicie zauważę, że tekst poniższy:

Brawo, Panie Marianie Siwoń, prezesie firmy R&M Industrial Services!
                  Ma pan rację w swoim komentarzu dot.przyznania nagrody , to Pana osobisty
                  wkład , jako wrazliwego społecznika , powoduje, ze region rozwita!
                  Oby inni poszli w ślad za Panem.

---
                  to klasyczny przykład psedohagiograficznego bełkotu, który ani TUK-owi ani Tobie
                  nie przynosi chwały.
                  To bardzo interesujące skojarzenie - Kim Dzoing Il - niedawno miał 65. urodziny
                  i podobne laurki mu pisali. Czy wiesz, że kiedy On zbliża się do kwiatów to one
                  nagle zakwitają?
                  Czy Pan Marian ma tak samo?
                  Żyj nam Panie Prezesie Marianie I 100o lat i prowadź nas do dalszych sukcesów.
                  Niech Ci Inwitacja służy dalej, bo dobrze się stara.
                  Całuję nóżki.
                  • Gość: inwitacja Re: Złote spinki 2007 IP: *.chello.pl 19.02.07, 12:18
                    Twoja szeroka wiedza o wybitnych postaciach jest porazająca
                    w żadnym razie nie chciałam przysłużyc się szefowi R&M, bo
                    juz został wyróżniony, a swoim działaniem w regionie pomaga innym
                    zatem, moja wypowiedź była własnie o tym

czy nie brakuje Ci faceta ? - Twoja jadowitość jest podejrzana
                    • sharleena Re: Złote spinki 2007 19.02.07, 12:27
                      już drugi raz Inwitacjo, stosujesz argument ad personam (sprawdź w słowniczku).
                      oznacza to, że brak Ci rzeczowych argumentów na uzasadnienie pierdół, które tu
                      wpisujesz.
                      Jeżeli PT Marian został już wyróżniony, to po co uzasadniasz tu jego
                      wyróżnienie? Ma Śpinkę, dostał kwiatki - a może prosił jeszcze o pozytywne wpisy
                      na FO, bo wicie rozumicie 'odzewu społecznego ' mu potrzeba?
                      chyba jednak powinnać poczytać tu:
                      www.krld.pl/
                      może kiedyś zakumkasz...
                      • Gość: inwitacja Re: Złote spinki 2007 IP: *.chello.pl 19.02.07, 12:33
                        ha, ha, ha
                        własnie poznałas ,mimo oporu, osobę, która w pełni zasłuzyła na Spinkę
                        no i inwitację, która mu schlebia w sposób niezmiernie Cię irytujący!
                        miłego dnia życzę i mniej jadu
                        • Gość: behemot Re: Złote spinki 2007 IP: 217.197.79.* 19.02.07, 13:27
                          Tak na marginesie, patrzę na statuetkę (nie mnie przyznaną by była jasność) i za
                          cholery nie mogę się w niej dopatrzeć spinki. Za każdym razem wychodzi mi
                          łyżeczka do kawy czy herbaty.
                          • Gość: kris Re: Złote spinki 2007 IP: *.chello.pl 19.02.07, 13:40
                            A może by tak do ad remu...
                            • Gość: inwitacja Re: Złote spinki 2007 IP: *.chello.pl 19.02.07, 14:16
                              dobra myśl :D:D
                          • Gość: śpik Re: Złote spinki 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 14:48
                            ...albo maly falllusik :)))
                            • Gość: desdemona Re: Złote spinki 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 21:44
                              Przykro tylko że na scenie widziałem tylu tow. PZPR a może to znak czasu?

pisząc to nie deprecjonuje talantu nagrodzonych !
                              • Gość: Pakosz Re: Złote spinki 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 04:05
                                a mnie sie to podoba, ze oni sie tak swietnie trzymaja, maja jaja po prostu,
                                brawo Pani z Muzeum ( nazwiska ja juz nie wspomne )
                                Malo 40 latkow z nowego miotu bylo, cienkie w uszach czy co ?
    • czarnarozpacz11 Re: Złote spinki 2007 20.02.07, 01:06
      Bo to q...a ikony Opola z czerwonego pola. Ta sama zaskorupiala komisja i te
      same zaskorupiale spinkowe red ryje. A wszyscy sie dziwia ze nic sie nie dzieje
      bo co sie ma dziac? Na froncie bez zmian.
      • Gość: inwitacja Re: Złote spinki 2007 IP: *.chello.pl 20.02.07, 18:41
        mozesz uscislić , kto jest czerwoną zarazą?
        • Gość: W Re: Złote spinki 2007 IP: *.chello.pl 20.02.07, 22:32
          Właśnie, kto? Bo ja tam byłem, nominowany zostałem, nagrody nie akurat, ale mi
          zwisa... Ale kogo masz na myśli rozpacz.
          • Gość: inwitacja Re: Złote spinki 2007 IP: *.chello.pl 21.02.07, 21:29
            zostało tylko echo z wypowiedzi o czerwonej zarazie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka