IP: *.chello.pl 24.02.07, 16:18
Jakie szkoły tańca towarzyskiego polecacie??? Czy ktoś z Was uczęszcza na
takie zajęcia w Opolu???
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzyb Re: Taniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 16:45
      A co ? Naoglądało się TVNu i teraz człowiek na starość głupieje !
      • Gość: Zorina Re: Taniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 17:14
        Dlaczego na starość?? :)

A taniec jest przyjemny i owszem. Ruch to zdrowie. Czasem przyda się coś więcej
        niż ćwiczenie palców na pilocie, klawiaturze czy kierownicy samochodu ;)
        • Gość: Grzyb Re: Taniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 17:33
          A do garów lepiej ! Dzieci nakarmić, męża obsłużyć i do kościoła zdrowaśkę zmówić ! Durackie pomysły w tej telewizji wymyślą, a potem babom we łbach się przewraca !
          • zorina Re: Taniec 24.02.07, 21:38
            hahahahaha
            "do garów!!" - jakbym swojego męża słyszała :D:D:D

Jak ktoś lubi gotować, to niech stoi przy garach, czemu by nie. Ja też lubię
            dobrze zjeść. ;)
          • Gość: perełka Re: Taniec IP: *.atol.com.pl 24.02.07, 23:16
            Nie przewraca....nie przewraca.Mamy prawo do czynnego odpoczynku i swobody.Nie
            jestem niczyja własnościa!!!
            P.S....a moze to męzczyzna powinien nakarmic dzieci,obsłuzyc
            zonę,posprzatac,zrobic zakupy, pomoc dzieciom w odrabianiu lekcji,
            ugotować,wyprac rzeczy i zmówić zdrowaski!Po tym wszystkim mieć ochote na
            taniec...ha,ha. Grzyb???!!! - dasz radę?!:)
          • Gość: kociak Re: Taniec IP: *.chello.pl 25.02.07, 10:51
            > A do garów lepiej ! Dzieci nakarmić, męża obsłużyć i do kościoła zdrowaśkę
            zmów
            > ić ! Durackie pomysły w tej telewizji wymyślą, a potem babom we łbach się
            przew
            > raca !
            Bardzo fajne podejście do życia... Baba ma zapierniczać a czas na relaks jej
            się poprostu nie należy. Skąd odrazu założenie że jestem stara i że jak ktoś
            chce tańczyć to za dużo telewizji się naoglądał i mu się w głowie
            poprzewracało!!! Bez komentarza

• Gość: Grzyb Re: Taniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 14:04
              No ładnie, ładnie. Mojej świętej pamięci babka w grobie pewnie się przewraca jak to widzi !! Latawice z was nic więcej !! Ja bym wam dał, 30 batów na goły tyłek i zakaz z domu wychodzić przez cały miesiąc !!
    • Gość: Bozia Re: Taniec IP: *.chello.pl 25.02.07, 17:35
      No Grzybku, a Ciebie to do marynaty.Twojej partnerce współczuję-poluzuj jej
      łańcuch ,bo jak się zerwie to ucieknie od Ciebie.Taniec to naprawdę fajna
      rzecz.Ja też chętnie wziełabym parę lekcji.Pozdrowionka.
      • Gość: Grzyb Re: Taniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 18:41
        Od moja Zochy wara ! To porządna kobita. Taką to ze świecą po całej wsi i mieście szukać. Taniec z gwiazdami to ona ma jak zupy na czas nie uwarzy.
    • Gość: bozia Re: Taniec IP: *.chello.pl 25.02.07, 18:50
      My tam Twoją Zochę zapraszamy do kompa<wtedy to ona nam napisze jaki z Ciebie
      facet> Dla nas to jest niewolnica Isaura no i rzeczywiście takiej to ze święcą
      szukać. Dobrze, że transmisja Tańca z gwiazdami jest po 20 już pewnie zdąży
      naważyć tej zupy. serdeczne pozdrowienia dla Twojej Zochy :)
      Baba jak każda inna <np.rzecz> może się zużyc i wtedy będziesz miał duży
      problem.
      • Gość: Grzyb Re: Taniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 19:00
        A po co jej internet ? Ona nie naukowa i nic z tego i tak nie zrozumie. Zocha nie taka licha jak wy wszystkie miastowe. W podorywce w polu to ze ćwierć morgi sama przekopie. A i obrządek w chlewie zrobi. Zuch dziewczyna. Uczta się od niej !
        • Gość: bozia Re: Taniec IP: *.chello.pl 25.02.07, 19:28
          Grzybku nie rób wiochy na necie, raz w roku mógbyś przywieść kobietę do miasta
          a nie cały czas w polu robi. Może by się nauczyła czegoś od tych miastowych,
          jak się z takim chłopem postępuje. Współczuje tej Zosi, biedna kobieta, że na
          takiego trafiła. Może Zosie do miasta na kurs tańca, to by dała czadu na
          wiejskiej zabawie. Grzybu idźta wy spać, bo głupoty piszecie. Karaluchy pod
          poduchy!!!
          • Gość: Grzyb Re: Taniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 19:57
            Cha, cha znalazła się miastowa co myśli, że wszystkie rozumy pozjadała. Przyjedź panienko do mnie to inaczej będziesz gadała. A moja Zocha ci nie pomoże. Jakżeś taka wyszczekana to powiedz ile morg może przeorać miastowa kobita ? No ile ? Tylko mi tu nie łgaj tylko prawdę mów !!
            • Gość: bozia Re: Taniec IP: *.chello.pl 25.02.07, 20:31
              A mówili my spać bo jutro do krów trzeba wstać - a przecież zapomniałam Zocha
              pewnie chodzi do obory. A po co mi w mieści w morgi, tu są działki. Nie martw
              się Grzybku też mam. Fakt my miastowe smrodu nie znamy, jak u Was zawieje to
              strach się bać. Kończ już pisać bo tam Zosia w łóżeczku ładnie pachnie.
            • Gość: Grzyb Re: Taniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 00:09
              Smrodu boją się tylko takie które nigdy w życiu z gabinetu piękności nie wychodziły. Czy wiesz jak pachnie na rosie o zorzy wiejski obornik ? Dlaczego czosnek działa jak afrodyzjak ? Jak po św. Józefie wieczorem czerwcowego popołudnia Zocha wróciła z pola, taka zmęczona, rozgrzana od słońca, w soplach na czole, wściekle pachnąca, to ja niczym lew, jak juchas z podchala, takim nagle pięknym i młodym się zrobił, że ... wstyd godać co było potem.
    • Gość: halina Re: Taniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 07:52
      A miało być o tańcu... i co, jak zwykle temat zboczył na inne tory.
      Taniec to cudowna sprawa...
    • Gość: kursantka Re: Taniec IP: 195.245.213.* 26.02.07, 08:31
      może ktos ma czas i ochote potanczyc w poniedzialki i srody o 21.00? zajecia w
      przedszkolu przy ul. jodlowej
      • Gość: zorina Re: Taniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 14:14
        a jaki to rodzaj tańca? co to za kurs?
        • Gość: kursantka Re: Taniec IP: 195.245.213.* 26.02.07, 14:45
          intensywny (bo 2 razy w tygodniu) kurs tanca towarzyskiego

tel. do prowadzacej 606356110
          • Gość: kociak Re: Taniec IP: *.chello.pl 27.02.07, 12:25
            Mogłabyś napisać coś więcej o tym kursie tańca??? serdecznie pozdrawiam
            • Gość: kursantka Re: Taniec IP: 195.245.213.* 27.02.07, 16:17
              zadzwon na nr ktory podalam - dowiesz sie wszystkiego
              • Gość: Grzyb Re: Taniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 18:09
                Powiem zwyczajnie, po chłopsku. U mnie stodoła luzem stoi. Jak chceta potańcować to ja oponował nie będę. Krzychu ze Zdzichem grać umieją to samograja nie trza. A i powie się Heńkowi to jakiś zacier przyniesie. Moje baby też coś uwarzą. I jak, zgoda ?
    • Gość: Muśka Re: Taniec IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.16, 09:47
      Ja włąsnie czegoś szukam po forach, nie ma tego za wiele, niestety, ale dla szukających w przyszłości: chyba najczęściej dobrze mówią o Royal dance Center, tak mi się przynajmniej wydaje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka