ruda_szkolna 25.02.07, 15:35 mam pytanko, jaestem z Poznania, i własnie moja kamienica została oddana pod zarząd opolskiej firmie Feroma. Czy ktos moze mi cos o niej powiedziec?? Slyszalam o niej niezbyyt pochlebne opinie... z gory dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tggg Re: Feroma, pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.07, 16:04 Oni do nas przyjechali jako firma z Wrocławia. Zacznij się bać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Feroma, pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.07, 16:52 W Poznaniu też już są. I możesz sie bać tylko bezduszności i niekompetencji. A tak to na ulicy nie biją :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Feroma, pytanie IP: *.atol.com.pl 25.02.07, 16:51 Wyrazy współczucia, nomenklaturowa spółka z iście PRL-owskim sposobem traktowania klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: Feroma, pytanie IP: *.chello.pl 25.02.07, 18:25 Jest fatalna-trzeba im patrzeć na ręce.Niechętnie przeprowadzają remontu,konserwacje itp rzeczy.Nie odprowadzają kasy do wodociągów. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szkolna Re: Feroma, pytanie 26.02.07, 16:48 O kuzwa... no dzieki... bede sie pilnowac!!! Pozdrowienia z Pyrlandii! Odpowiedz Link Zgłoś