Gość: Jajco Cyklopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 00:11 Uważam ,że tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bozia Re: Logować forum Opole? -opinie IP: *.chello.pl 03.03.07, 00:19 Nie lubię logowania. Odpowiedz Link Zgłoś
dodo_dodo Re: Logować forum Opole? -opinie 03.03.07, 02:22 ale mozna banowac autorow niektorych wpisow i zaprowadzic conieco ladu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Dody Re: Logować forum Opole? -opinie IP: *.atol.com.pl 03.03.07, 10:09 O już się znalazł Dodo,organizator.Wprowadz najpierw ład pod własną czupryną,a pózniej organizuj innym gry,rozrywki,fora itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Dody Re: Logować forum Opole? -opinie IP: *.atol.com.pl 03.03.07, 10:11 Aaaaaaa!Już wiem co Cię boli.Na tym forum jest większa swoboda,niż na Twoim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Logować forum Opole? -opinie IP: 83.238.214.* 03.03.07, 11:43 właśnie, celnie ujęte Odpowiedz Link Zgłoś
dodo_dodo Re: Logować forum Opole? -opinie 03.03.07, 16:01 heh, zdecydowanie mnie to "nie boli" i nie mam z tym problemu ;) tlumaczyc, po co jest logowanie i rejestracja, mi sie nie chce. jak sie nie potrafisz domyslic, to nie moj problem. "Na tym forum jest większa swoboda,niż na Twoim." no zajebiscie. i jest masa watkow w ktorych popie..ncy obrzucaja sie slasko - polsko - niemieckim gownem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Dody Re: Logować forum Opole? -opinie IP: *.atol.com.pl 05.03.07, 13:22 Chcesz powiedziec,że jeżeli forum "Imprezowe Opole"będzie dostępne bez logowania,to natychmiast pojawią się tam oppelener_os,Jasiu,Jan,Zwitter i reszta zakompleksionych narodokrzykaczy?Myślę,że boisz się innego rodzaju wpisów.Narazie jest tam totalna nuda!Dziwi mnie to,że każdy chce swobody,a jak dostanie odrobinę władzy,to zaczyna zmieniac poglądy i próbuje ograniczac wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
dodo_dodo Re: Logować forum Opole? -opinie 03.03.07, 16:06 wlasnie go wprowadzam, a organizowac czegokolwiek nie zamierzam. happy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zorina Re: Logować forum Opole? -opinie 05.03.07, 16:14 Mi tam logowanie nie przeszkadza, ale dla "nawiedzonych" to nie przeszkoda. Ot trochę więcej czasu na założenie innego nicka :P ale z tego co widac, czasu mają aż zanadto. Moim zdaniem, wystarczyłby aktywny moderator czy jak to sie zwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzyt Re: Logować forum Opole? -opinie IP: *.atol.com.pl 03.03.07, 12:15 w kwesti logowania,to wolę inne perwersje Odpowiedz Link Zgłoś
behemot999 Re: Logować forum Opole? -opinie 05.03.07, 13:33 No i zalogowali forum.Czy zniknie w związku z tym patriotyczno-nacjonalistyczna napie..nka? A gdzie tam.Upadło jedno z wolnych forów.A wystarczyło powycinać kilku krzykaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Dody Re: Logować forum Opole? -opinie IP: *.atol.com.pl 05.03.07, 13:39 i szatanistów behemocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Logować forum Opole? -opinie IP: 217.197.79.* 05.03.07, 13:43 Czemu chcesz mnie wyciąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Dody Re: Logować forum Opole? -opinie IP: *.atol.com.pl 05.03.07, 14:13 Ja napisałem "szatanistów" ,a nie Behemota.Uderz w stół....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: Logować forum Opole? -opinie IP: *.chello.pl 05.03.07, 18:03 Behemot Ty tu masz wielu fanów.Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Logować forum Opole? -opinie IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.18, 00:42 I forum zdechło jak gazeta, A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś