Dodaj do ulubionych

Najazd motocyklistów na Opole

IP: *.chello.pl 25.03.07, 14:49
Ehhhhhh.... i kto teraz zapłaci za zniszczoną barierkę na moście? Myślenie nie
boli!
Obserwuj wątek
    • wildstar16 Najazd motocyklistów na Opole 25.03.07, 20:46
      Może trochę racji z tym przypaleniem barierki. W swoim i nie tylko myślę
      imieniu przepraszam.
      Ale i tak jak na tak wielką imprezę to straty żadne a radość na niektórych
      oczywiście twarzach Opolan warta była tego grzechu.
      • Gość: antyRED wildstar16 - szacunek za przeprosiny IP: *.atol.com.pl 25.03.07, 22:22
        Jestem pelen podziwu z postawe. A co do barierki mysle ze jakos rozwiazecie te
        sprawe ;)
    • Gość: bozia Re: Najazd motocyklistów na Opole IP: *.chello.pl 25.03.07, 22:30
      Ja tam lubię motory-a jazda na nich to rewelacja.Myślę,że w Opolu jest więcej
      rzeczy zdewastowanych.Szkoda,że zniszczeniu uległa barierka.Pozdrawiam.
    • Gość: Michal Re: Najazd motocyklistów na Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 07:08
      Oto nowa swiecka tradycja , palenie marzanny . A może to nie była Marzanna
      tylko Marzena ? Mogli ją posadzić , na którymś z motorów i podpalić . To by
      dopiero była frajda , a ile śmiechu ...
    • Gość: jaro Re: Najazd motocyklistów na Opole IP: 195.205.245.* 26.03.07, 10:01
      Heh są zdjęcia niszczenia mienia z wyraźnymi twarzami złoczyńców ;)
      Czekamy na info czy dobrowolnie zapłacili za naprawę barierki.

Btw jaki jest dopuszczalny poziom hałasu takich jednośladów?
      • Gość: Rzyt Re: Najazd motocyklistów na Opole IP: *.atol.com.pl 26.03.07, 12:00
        Skąd ta pobłażliwośc?Na niszczenie mienia jest odpowiedni paragraf i samo
        pokrycie kosztów naprawy ,to za mało.Dewastacja infrastruktury drogowej,to
        bardzo poważne przestępstwo.
      • deviant.rr Re: Najazd motocyklistów na Opole 26.03.07, 12:49
        98Db
    • Gość: Kali Re: Najazd motocyklistów na Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:39
      Jakto, kto zapłaci ? Ci Państwo :))
      • Gość: &&& Re: Najazd motocyklistów na Opole IP: 125.245.210.* 26.03.07, 16:30
        Mam nadzieje, ze policja szybko zajmie się dewastacją mienia publicznego przez
        tych motocyklistów. Zreszta jacy to motocyklisci - ZWYKLY TO WANDALIZM! Kibic
        demolujący stadion to pseudokibic, analogia jest jasna. Mam nadzieję, że kara
        będzie surowa. Najlepiej odebranie prawa jazdy.

Zdjęcia tych osób są w internecie,trzeba kogoś za to rozliczyć.
        • Gość: anty kibel Re: Najazd motocyklistów na Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 19:15
          Jak na razie to głupawy stadion dla wyjców chcą budować. Jak wyjące bandy ida
          prze opole to jest klasa co rzygowiacy Zapluci pijani i śmierdzący. W życiu
          żednej pasji oprócz wycia. Prze tysiąc lat mozna barirke malować zamiast dla
          obrzygańców coś budować.
    • Gość: aaaaaaa Re: Najazd motocyklistów na Opole IP: 195.245.213.* 26.03.07, 19:32
      aaaaaaaaaaaaaaaaaa
    • Gość: motocyklista Re: Najazd motocyklistów na Opole IP: *.centrum.punkt.pl 26.03.07, 22:16
      tego kto napisało tej barierce chyba coś w dupie piecze albo nie wiem gdzie
      niech się lepiej nie wypowiada
      • Gość: odra Re: Najazd motocyklistów na Opole IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.07, 22:24
        tego co zrobił zdjęcia też?
        • Gość: oliwka Re: Najazd motocyklistów na Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 17:35
          Ci, którzy tak nieprzyjaźnie wypowiadaja się na temat motocyklistów zapewne
          mają jakiś kompleksy albo poprostu zazdrość przez nich przemawia... Czyż nie
          tak ? Barierka barierką - strata mała. Cieszcie się, że nie było większych
          strat przy tak dużej ilości "ZŁYCH" motocyklistów... Ale jak widać na
          załączonym obrazku chłopaki wcale nie są tacy źli jak się o nich mówi, a taką
          ekipą mogli narobić więcej szkód... i kto by później za to odpowiedział ? Kogo
          byście wskazali ? A zdjęcia w tym momencie mogły być fotomontarzem i co wtedy ?
          Ciekawa jestem, czy Ci przeciwnicy i oskarżający tych miłośników jednośladów,
          sami nie mają brudu za uszami... ? To takie moje spostrzeżenia dotyczące tematu.
          • phillipis Re: Najazd motocyklistów na Opole 27.03.07, 20:20
            Taaaak, na komentarz do udokumentowanego niszczenia mienia
            odpowiadasz, że piszą to osoby z kompleksami. Porażająca logika.

Pozatym to "mała strata". No jasne, phi, kto by się przejmował.
            No cóż nie przejmują się ludzie, którzy niszczą cudzą
            własność lub ludzie głupi. Do wyboru.

I co miało znaczyć to "cieszcie się, że nie było większysz strat"?
            Groźby? Uważaj, bo pokancerować wychuchane motorynki jest łatwiej
            niż podpalić kukłe na moście.

Na pocieszenie dodam, że zdjęcia z palenia "marzanny"
            (i barierki mostu przy okazji) są już w archiwum Policji.
            Słodkich snów. Cmok!
            • Gość: MOTOCYKLISTA Re: Najazd motocyklistów na Opole IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.03.07, 22:54
              Witam
              musze dodac ze "opalenie tej barierki" niebylo zbyt inteligetnym posunieciem
              przez organizatorow tj. "pole zone" , bo wiadomo jest ze wizerunek motocyklisty
              w naszym pieknym kraju nie jest zbyt dobry , a ten incydent (ze to tak nazwe)
              wcale go nie poleprza a wrecz przeciwnie , ale z drugiej strony , niejest to
              znow taka wielka tragedia (poprostu najpierw zrobili potem pomysleli) wnioski na
              przyszly rok napewno zostana wyciagniete i chlopaki postaraja sie o jakis np.
              PATYK -co by nie opalic barierki.
              Kazdy motocyklista z krwi i kosci ma swoj chonor , i jezeli wy chlopaki go macie
              to powinniscie kupic pol litra niebieskiej farby w OBI i pomalowac ten most ,
              zeby ludzie widzieli ze motocyklisci to nie tylko wandale , bo jezeli tego nie
              zrobicie to bedziecie zauwazani jak ci kibole na stadionie , ktorzy ida nie na
              mecz tylko sie potluc , i do napisu opole zone na bluzkach dopisac "KIBOL
              MOTOCYKLOWY"
              pozdrowionka

PS : no ale zeby zeby przyznac sie do bledu i go naprawic trzeba miec poprostu JAJA
            • Gość: MOTOCYKLISTA Re: Najazd motocyklistów na Opole IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.03.07, 12:42
              WITAM PONOWNIE
              do mojego wczorajszego listu chcialbyl dodac cos jeszcze dla autora "PHILLIPIS"
              ktory nieumie rozroznic "MOTORYNKI" od motocykla , bardzo wspolczuje tej osobie
              i ostroznie z tym karcerowaniem bo mozna sie przy tym skaleczyc .
              A pozatym (nie broniac tego co zaistnialo)chcialbym jeszcze dodac ze jezeli
              jestes kolego czy kolezanko z jakiegos wydzialu prawa to radzil bym sie
              bardziej zainteresowac ludzmi ktorzy robia grafiti na wspanialych opolskich
              kamienicach bo to dopiero ch..owo wyglada
              no to by bylo na tyle
              pozdrowionka
              • Gość: oliwka Re: Najazd motocyklistów na Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 21:51
                Myślałam, że pisząc mój poprzedni tekst nie muszę już wspominać o tym o czym
                wspomniał kolega powyżej, czyli o tych grafiti na ścianach, popalonych koszach
                na mieście, zdewastowanych przystankach, śmieciach na ulicach... itp. Ale
                widze, że coniektórych bardzo boli to, że barierka jest troche opalona... Ja
                też nie uważam, żeby to było godne pochwały, ale zdrapać farbe i rzeczywiście
                ją pomalować to żaden problem i myśle, że Ci motocykliści wzięli to pod uwagę.
                Poza tym po co straszyć ich tu policją ? Chcecie wygarnąć im ich błąd i
                wyrzucić z siebie co Was boli to znajdzie ich i zróbcie to oko w oko...
                Pozdrawiam miłośników i przeciwników motocykli.
            • Gość: oliwka Re: Najazd motocyklistów na Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 22:07
              A nawiązując do tekstu "phillips-a" ... Nie wiem kto tu komu grozi... ? Ja
              pisałam o swoich spostrzeżeniach, a Ty chcesz kancerować motocykle... Ja nie
              posiadam takiego jednośladu, jeśli mnie chciałeś nastraszyć i w ogóle mnie to
              nie rusza, a taki Twój tekst też może być dowodem... Oj przepraszam - poza
              tekstem nie ma Twojego zdjęcia więc nie masz czego się bać. Policja przecież
              Cie nie znajdzie, nawet jeśli jakiś motocykl po Twoim tekście
              zostanie "pokancerowany"...
              • Gość: MOTOCYKLISTA Re: Najazd motocyklistów na Opole IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.03.07, 10:02
                No kolego PHILLIPIS niedaj Boze moj motocykl by zostal pokancerowany , to Cie
                znajde nawet na MARSIE i Cie tak pokanceruje ze do konca zycia bedzie Ci sie
                odbijac komunijna oranzada
                pozdrowionka
                • phillipis Re: Najazd motocyklistów na Opole 29.03.07, 11:34
                  Heh chojrak z ciebie, nie bądź taki pewny siebie, motor i kurteczka siły ci nie
                  dodadzą jak-by-co ;) Generalnie to odwaga motorynkowców polega na liczebności,
                  która jeśli jest za mała przechodzi w szybkość.
                  Co tu dużo gadać. Źle zrobili na tym moście, nie przysporzyli sobie przyjaciół.
                  • Gość: MOTOCYKLISTA Re: Najazd motocyklistów na Opole IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.03.07, 12:49
                    po pierwsze-niepowiedzialem ze to co sie stalo jest dobre
                    po drugie -gdyby co , zawsze mozna sprawdzic komu zdiecie kurtki odejmnie sily
                    po trzecie -ta motorynka to chyba Twoje niespelnione marzenie do dzis , skoro
                    tak o niej piszesz
                    a po czwarte -Ty chba jestes z tych typow ktorzy od tatusia dostaja na
                    osiemnaste urodziny pontiaca rocznik 82 i zadzieraja nos do samego nieba, bo ta
                    Twoja zarozumialosc to az mnie przez monitor po oczach gilgocze
                    CIAO
                    • deviant.rr Ciśnienie... 29.03.07, 20:00
                      Trwa to i trwać będzie zazdrość jednych do drugich - przedmiotem są motocykle,
                      kobiety, pieniądze - cokolwiek czego nie mamy a mieć chcemy.
                      Akurat motocykle powodują ciśnienie u niektórych, bo jak już jeden z drugim
                      nazbierał na golfa czy bejce i jeszcze na wydech a'la wieś tuning to jakim
                      prawem coś może być szybsze/mocniejsze od jego wychuchanej fury.

Dobra nie chce mi się tego ciągnąć - wolę pogonić w Czechy...
              • Gość: oliwka Re: Najazd motocyklistów na Opole IP: *.chello.pl 30.03.07, 11:54
                "Phillips" nie chciałabym Cie tu obrazić, ale Ty masz chyba jakiś problem...
                Czepiłeś się tej barierki jakby to było największe zło świata i to tylko
                dlatego, że zobaczyłeś zdjęcia... A może w dobrej wierze ponaprawiasz popalone
                kosze na śmieci i poobracasz znaki tak, żeby były widoczne z tej strony z
                której powinny być... ? A jeśli tak właśnie postępujesz, a ja spotkam Cie w
                akcji to uścisne Ci dłoń i obdarze dużym szacunkiem. Podejrzewam jednak, że
                wcale nie jesteś taki uczynny, żeby sprzątać po kimś mimo, że Ci to
                przeszkadza, bo nikt tego wtedy nie uwieczni na fotografii... A może właśnie od
                tego trzeba zacząć naprawianie świata ? I popieram "Devianta" , dlatego jestem
                tu ostatni raz, bo to koło ciągle będzie się toczyć bez żadnego celu ani
                efektu... Pozdrawiam
                • Gość: zaloo Re: Najazd motocyklistów na Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 11:05
                  co za dramat...
                  pozdrawiam wszystkich NIEmotocyklistów i obrońców biednej, podziwianej i
                  docenianej każdego dnia barierki na moście...
                  dobrze że jest internet... mase ludzi ma gdzie rozładować swoje emocje...
                  gratuluje zorganizowania imprezy i wszystkim zaintersowanym życzę ostrych winkli
                  i gumowych BARIEREK (broń Boże nieprzypalonych) a Deviantowi pograbionych i
                  zawsze czystych przydrożnych rowów... tak na wszelki :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka