Dodaj do ulubionych

Posłanka Sandra gwiazdą brukowców

• misiek.s Sandra? A co to za imię? 21.04.07, 13:57
      Klasa i intelekt zapewne adekwatny do imienia. Ciekawym jakim sposobem dostała
      się ta Pani do Sejmu... A uroda rodem z zakładu fryzjerskiego.
      • Gość: QtasemPoPysku Re: Sandra? A co to za imię? IP: 80.54.67.* 21.04.07, 15:50
        Nie Sandra tylko CaSandra...to ta z Decamerone Boccacio .... "za jednego Scuda
        daje d...py Ruda :) "
    • Gość: ShockAbsorber Artykuł jest niepełny - gdzie informacja o IP: *.crowley.pl 21.04.07, 14:13
      kosztach utrzymania pani posłanki Lewandowskiej? Artykuł wóczas miałby sens,
      gdyby "osiągnięcia" pani poseł Lewandowskiej skonfrontować z wydatkami, które
      musi ponosić budżet państwa na jej utrzymywanie... DZIENNIKARZE!!!!! KTO WAS
      UCZYŁ FACHU?????????
      • Gość: thelia A co na to JOLA Z DYWIT? IP: *.aster.pl 21.04.07, 15:08
        ? Jolu gdzie jesteś?
      • Gość: puch4cz Re: Artykuł jest niepełny - gdzie informacja o IP: *.dslextreme.com 21.04.07, 18:56
        To niepotrzebne. Ta pani nie ma ŻADNYCH 'osiągnięć' tak czy siak, więc koszty
        utrzymania w ogóle nie są istotne.
    • nizo Posłanka Sandra gwiazdą brukowców 21.04.07, 14:16
      Ciakaś niezbyt żeby była " Ładna "
    • Gość: emigrant Sejm ludzi ładnych IP: *.cable.ubr05.pres.blueyonder.co.uk 21.04.07, 14:21
      Powtórze za Wielkim Polskim Bardem - Maciejem Maleńczukiem, jeżeli nie potrafią
      w Polsce mądrze rządzić, to niech chociaż będą tam ładni ludzie aby było na co
      popatrzeć w TV.
      Pani Lewandowska na premiara YUUUUPIIII!!! Niech żyje !!!!!
    • Gość: mastaha Posłanka Sandra gwiazdą brukowców IP: *.autocom.pl 21.04.07, 14:23
      z tematu tego newsa i z tego ze jest to najbardziej wyrozniona wiadomosc
      wnioskuje ze Gazeta.pl to brukowiec
    • korwina Re: Posłanka Sandra gwiazdą brukowców 21.04.07, 14:34
      A ja uwielbiam to zdjęcie! Cudownie leczy z kompleksów:-)Jestem starsza, a
      wyglądam lepiej:-)mądrzejsza też:-)no i mój facet nie jest obleśnym starcem:-)
      lepiej wygląda, nieźle zarabia i sam płaci swoje rachunki:-)komornik mi nie
      straszny:-)
      • Gość: titta Re: Posłanka Sandra gwiazdą brukowców IP: *.botany.gu.se 21.04.07, 18:03
        Zaczywiscie, zestawienia zdjec tej pani z komentarzami o tym, ze " ladna",
        naprawde poprawiaja humor...:) boli mnie tylko, ze ta pani zajmuje sie ochrana
        srodowiska...
    • Gość: kika Posłanka Sandra gwiazdą brukowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 14:50
      Ta panienka jest zwykłą karierowiczką co widać po zachowaniu,sprzeda się nawet
      tak ohydnemu facetowi jak pan Maksymiuk,wstyd!!!!Co z niej za poseł...?Na czym
      ta panienka się zna...?W jakim my żyjemy kraju,kto na nia głosował...?
      • kartoflisko GW dolaczylo do brukowcow 21.04.07, 14:55
        "Wreszcie 14 kwietnia br. dwa czołowe polskie brukowce opublikowały zdjęcia
        posłanki, która podczas wakacji w Egipcie opalała się topless w towarzystwie
        Janusza Maksymiuka."
        Gość portalu: kika napisał(a):
        > ta panienka
        Panienka??? Brzydkie k...sko.
    • Gość: andrew Posłanka Sandra gwiazdą brukowców IP: *.watf.cable.ntl.com 21.04.07, 14:54
      dajcie spokój dziewczynie ma tak samo prawo do prywatności jak każdy inny a do
      żadnych skandali na terenie sejmu nie dopuściła sie w przeciwieństwie do wielu
      innych poslów .Pozatym jednak cos robi w tym sejmie awielu poslów o byczych
      karkach i grubych paluchach nic .
    • Gość: QtasemPoPysku Z fejsa to fajna doopa :) IP: 80.54.67.* 21.04.07, 15:00
      Ale takie głupoty sie z niej wylewają że wstyd pomyślec że urodziła się
      dokładnie w tym samym dniu co moja "stara" a ta takich głupot nie gada i na
      szczęście, nie naciera starych pierdołów olejkiem po zasierścionych plecach.
      Ehh ka-Sandra, miałaś takie ładne posłanie w przybutku uciech (SLD) a teraz
      nosisz brzemię Lepperobrony...
    • Gość: ob. Posłanka Sandra gwiazdą bajora IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.07, 15:01
      pani poseł ze swoim szefem w Egipcie...hm, teraz wiadomo przynajmniej, dlaczego
      dostała wysokie miejsce na liście i w konsekwencji została posłem RP,
      świetnie też wpasowała się w ten śmierdzący gnojem moralnym Samoobronowy rynsztok
    • Gość: dośc Re: Posłanka Sandra gwiazdą brukowców IP: *.199.62.128.tesatnet.pl 21.04.07, 15:06
      przesada z ta uroda tej Sandry ale jak panowie sobei chca na ładnie laski
      popatrzeć to sobei neich kupią gazete dla mężczyzn to kosztuje 10 zl a nie
      okolo 6000 zl miesiecznie .... ogoleni wstyd takich ludzi do sejmu wybierac
    • Gość: rolnik Wyobrazam sobie ten moment poczatku kariery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 15:30
      Cos mi sie wydaje, ze toples to zbyt wiele bylo w tamtej chwili, hehehe
      • Gość: niemota Re: Wyobrazam sobie ten moment poczatku kariery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 22:27
        Jak ja wciagali na czlonka?
    • Gość: gość portalu Posłanka Sandra gwiazdą brukowców IP: *.prz.edu.pl 21.04.07, 15:54
      cytat:
      ... a na innym drapała w pośladek (posłanka twierdziła wówczas, że zdjęcie z
      mężczyzną to fotomontaż).

To już się w tyłek nie można podrapać na plaży? O_o Ludzie znajdzie sobie lepsze
      tematy do opisywania.
    • Gość: szybki lopez Re: Gdybym był głupią a ładną też zarabiałbym dup IP: *.bulldogdsl.com 21.04.07, 15:59
      Tylko ta pani... nie jest nawet ładna... jakaś wytapetowana zgroza z dwoma
      warstwami pudru na pomarańczowej solarkowej opaleniźnie, w pyskiem jakby się
      dopiero od pługa oderwała:/
      • Gość: iza Re: Gdybym był głupią a ładną też zarabiałbym dup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 17:35
        wiesz, ładna to może ona jest ale tylko na tle innych kobiet z sejmu. tylko, że
        one są z reguły wiele lat starsze od niej więc nie ma się co dziwić.
        w porównaniu do swojej grupy wiekowej wypadłaby przeciętnie.
        ot, cały fenomen "urody" sandry...
      • andrzej9927 Re: Gdybym był głupią a ładną też zarabiałbym dup 21.04.07, 20:42
        Ależ się naród popisuje. Temat rewelacyjny do półgłupich aluzji. Brawo.... Że
        ktoś podstępnie został sfotografowany na plaży. A nikt nie ma gwarancji, że
        niebawem nie zostanie wplątany w jakąś podejrzaną aferę. Pamiętacie państwo... ?
        Nosił wilk razy kilka.... Trochę rozsądku. Spójrzcie na siebie... do lustra.
        Katolicy, chrześcijanie. Kochaj bliźniego... Przecież zachowujecie się jak sfora
        psów myśliwskich, która bez pomyślunku, wiedziona krwiożerczym instynktem
        dopadnie kogokolwiek, kto popełni błąd i wystawi się przed oblicze opinii
        publicznej. Ciężki wstyd.
    • Gość: Franz Maurer [...] IP: *.range81-154.btcentralplus.com 21.04.07, 16:06
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • rok3 Posłanka Sandra gwiazdą brukowców 21.04.07, 16:27
      sprytna jest...potrafi wejsc wiecie gdzie.....nawet sie nir krepuje ze ja
      pokazuja.
    • Gość: politolog Posłanka Sandra gwiazdą brukowców IP: 212.2.100.* 21.04.07, 16:34
      te słowa kieruję do pani ,pani poseł...
      pochodzę z nysy,przyjeżdżam tu czasem do rodziców...widzę ,jak to miasto
      umarło, to jest koniec świata...kocham to miasto,moje rodzinne miasto.co ty
      kotku dla niego zrobiłaś...?co chcesz zrobić...?zakładam ,że zaistnienie na
      politycznej scenie ,które wiąże się niewątpliwie z pieniędzmi jest dla ciebie
      wystarczające.wyjechałem z tego miasta,dorobiłem się majątku,zobaczyłem świat
      i....mam czyste sumienie.(?) tak,tak, bo pani powinna się wstydzić bycia w
      jednej stajni z takimi degeneratami politycznymi co lepper,czy maksymiuk.
      jak można (to przy okazji)pokazywać się z kimś takim w toplesie...?!przecież
      to obleśny staruch...gratuluję przemyślanych posunięć...blado widzę pani
      szczęście osobiste.ja jużbym takiego towaru niedotknął...
      • polonus3 Re: Posłanka Sandra gwiazdą brukowców 21.04.07, 17:06
        W Egipcie mozna "przywrocic dziewictwo" za $ 1500. Tyle kosztuje tam ten zabieg
        u ginekologa i tam jezdza z calego swiata kandydatki po "przywroceniu miesiaczki"
        u siebie w kraju. W Ameryce "przywrocenie dziewictwa" kosztuje $ 4000 i zadne
        ubezpieczenie zdrowotne nie pokrywa tego chirurgicznego zabiegu. Ale bedzie Wam
        glupio jak Sandra blysnie Wam przed oczami zaswiadczeniem od ginekologa ze jest
        niepokalana a wyscie z niej zrobili taka k...e.
    • piotr.miesnik UWAGA !!! WAŹNE!!! 21.04.07, 16:55
      CZY KTOŚ KTO ZNA P> LEWANDOWSKA MA WIEDZĘ CZY KIEDYKOLWIEK MIAŁA CIEMNE WŁOSY?
      MOŹE KTOŚ MA JEJ ZDJĘCIA Z 2000 r? JESTEM W STANIE ZA NIE
      ZAPŁACIĆ!!!!!!!!!!!!kontakt: venceremos@wp.pl
      • polonus3 Re: UWAGA !!! WAŹNE!!! 21.04.07, 17:12
        "piotr miesnik" czy tobie chodzi o wlosy na glowie?
    • Gość: raudi [...] IP: *.tktelekom.pl 21.04.07, 17:02
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: hm Posłanka Sandra gwiazdą brukowców IP: *.eranet.pl 21.04.07, 17:30
      "- Kiedy pani Lewandowska została wybrana do Sejmu, to przyszła się przedstawić
      - mówi ks. Mikołaj Mróz, proboszcz nyskiej katedry. - Potem już nic. Tyle o niej
      wiem, ile z mediów... - dodaje z lekkim przekąsem."

Jak Lewandowska śmie nie konsultować głosowań z księdzem! Jak smie nie oddawać
      mu 3/4 diety! Na kolana bezwstydna!!!
    • adam81w Co za piersi :D 21.04.07, 17:32
      jaaa supppeeerrr
    • kaczynski.jarek Posłanka Sandra gwiazdą brukowców 21.04.07, 17:44
      - Lewandowska cycki masz?
      - Mam
      - To dlaczego nie nosisz?

Ale za to brzuszysko pani Sandra to ma niezłe, wielkie i sflaczałe.
    • Gość: sik Czyli gwiazdą Gazety Wyborczej:) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 21.04.07, 17:46
      .
    • Gość: ard Piękna kobieta a GW to szmata ponizej bruku kanało IP: 81.219.218.* 21.04.07, 17:53
      Piękna kobieta a GW to szmata ponizej bruku kanałowa.
      • Gość: puch4cz Re: Piękna kobieta a GW to szmata ponizej bruku k IP: *.dslextreme.com 21.04.07, 18:58
        Chociaż przyznałe(a)ś się do swoich upodobań.
    • zeno50 Posłanka Sandra gwiazdą brukowców 21.04.07, 17:53
      Tak jak Toruń przeprasza za Radio Maryja,tak Nysa przeprasza za Sandrę
      Lewandowską.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka