Dodaj do ulubionych

SPRZEDAM WÓZEK ROAN

21.05.03, 18:07
Sprzedam wOzek firmy Roan głęboko spacerowy.tzn:gondola z nosidełkiem +
spacerówka.Kolor granatowy w piękną kremową kratkę robiony na
zmówienie.Bardzo mało używany 4 miesiące ,bieżniki na kołach nie zjeżdżone.Do
kompletu torba i folia.Cena sugerowana 400 do negocjacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: ttpib Re: SPRZEDAM WÓZEK ROAN IP: *.ipt.aol.com 23.05.03, 17:41
      Czesc Szymonka,
      przede wszystkim wielkie dzieki za opinie na temat porodu. Co prawda Twoje
      spostrzezenia troche mnie przestraszyly ale bede rodzic z moim Krzysiem wiec
      moze nie bedzie tak zle. A ten wozek to jest spacerowka czy gleboki? i czy
      nadaje sie do wozenia dzidziusia zaraz po narodzinach czy jest przeznaczony na
      wieksze dziecko. A w ogole dlaczego tak krotko uzywalas ten wozek?

Margo i Bartus
      • szymonka2 Re: SPRZEDAM WÓZEK ROAN 26.05.03, 21:57
        Witam cię bardzo gorąco i przepraszam jeśli cię wystraszyłam.Absolutnie nie
        miałam takiego zamiaru chcę dobrze dla każdej przyszłej mamy i to miała być
        tylko rada.Co do wózka jeśli chcesz go obejrzeć z mężem to serdecznie zapraszam
        do mnie do domu.Przy okazji porozmawiamy i dokładnie ci opowiem jak to z tym
        szpitalem jest.Dlaczego tak mało używany?sama się dziwię i gdyby nie to,że
        drugie dziecko nie planujemy szybciej niż za 4 lata to bym go nigdy nie
        sprzedała bo jest super wygodny dla dziecka i bardzo funkcjonalny zwłaszcza dla
        mamy na zakupach.Mój syn urodził się w lutym i dgy miał 4 miesiące już siedział
        choć nie do końca samodzielnie.Płakał na spacerach i gdy kupiliśmy drugi wózek
        problem się skończył?dodam,że jest to tylko spacerówka.dziwne ale
        prawdziwe.Teraz chce w nim jeżdzić ale potrzebuję pieniążków na ubranka bo ze
        wszystkiego powyrastał.To jest gondola z nosidłem do roku i spacerówka do 3
        lat.Gondola jest duża i wygodna mój mały ostatnio nawet po południu w nim spał
        a dodam że do małych nie należy bo waży 13 kilo.Czekam na twoją decyzję z miła
        chęcią poznam cię i przekaże dobre rady.PA PA
        • Gość: ttpib Re: SPRZEDAM WÓZEK ROAN IP: *.ipt.aol.com 27.05.03, 13:32
          Czesc Szymonka,
          bardzo chetnie bym Cie odwiedzila ale obecnie przebywam w Niemczech i tak sie
          wszystko poukladalo, ze prawdopodobnie zostane tu az do porodu. Z jednej strony
          bardzo nad tym ubolewam bo chcialam rodzic w Opolu a z drugiej strony tu tez sa
          znakomite warunki- nawet jestem pewna, ze lepsze bo mialam okazje byc tu u gino
          i otoczyli mnie bardzo fachowa opieka, duzo czasu mi poswiecili czego niestety
          nie zaznalam w Polsce, a chodzilam prywatnie do Szlachty. Ale nie bede
          zachwalac szwabskiej sluzby zdrowia bo kocham Polske mimo, ze trudno sie tu
          zyje. Ale chetnie z Toba pomejluje i poznam Cie lepiej.
          Jesli masz ochote to pisz na fragola@go2.pl

Margo i Bartus(wrzesniowo-sierpniowy)
    • Gość: kupiec Re: SPRZEDAM WÓZEK ROAN IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 12:44
      Za drogo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka