IP: *.atol.com.pl 04.06.07, 13:39
Dlaczego w tym roku na Off Opole grają same nieznane zespoly?Nie ma ani
jednej gwiazdy!Sama amatorszczyzna!Organizator schodzi na psy.
Obserwuj wątek
    • grubyfacio Re: Off Opole 09.06.07, 14:11
      Jak to nie ma gwiazd?Gwiazdą koncertu będzie Leszek Jakubowski vel
      Duce,wyrzucony przed laty (bez przyczyny) z Piersi.Gra z młodym(52l.)i
      utalentowanym wokalistą.Glównym zajęciem tego znakomitego
      wokalisty,gitarzysty,kompozytora,aranżera,lidera zespołu i autora tekstów jest
      opróżnianie koszy na smieci w K-K.Swej muzycznej pasji oddaje się w wolnym
      czsie.Bez reszty zresztą.Czekamy na debiut płytowy.
      • Gość: 40% Re: Off Opole IP: *.atol.com.pl 12.06.07, 07:40
        grają same amatorskie kapele bo tylko takie zgodzily sie grac za darmo
    • Gość: gulczi Re: Off Opole IP: *.centrum.punkt.pl 12.06.07, 16:35
      A widział kto jakie plakaty na mieście bo nie wiadomo co gdzie i kiedy.
      Szukałem na stronie TVP ale jest tylko szczegółowy opis imprezy z przed trzech
      lat ;(
      • grubyfacio Re: Off Opole 12.06.07, 16:46
        Faktycznie na stronach tvp3 Opole jeszcze zima.Jakieś programy z grudnia i
        stycznia.Podobno te patafiany są głównym organizatorem .Jeszcze koncert się nie
        odbyl,a już pachnie porażką.Szkoda bo dwa poprzednie Off-y byly super.
      • Gość: INFOrmator Re: Off Opole IP: *.chello.pl 12.06.07, 19:40
      • Gość: INFOrmator Re: Off Opole IP: *.chello.pl 12.06.07, 19:41
        www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070529/FESTIWAL/70529029

hehe nto lepiej się postarało i podało szczegóły koncertu TVP
        • Gość: jako Re: Off Opole IP: 82.160.19.* 12.06.07, 20:07
          Jakie amatorskie przecież Bahshish to król regaae ze stolicą kluczborkiem.
          Wokalista dawny prezenter radia Ole oraz dyr. Mok. Szacunek dla nich .
          • Gość: Uff Opole Re: Off Opole IP: *.atol.com.pl 12.06.07, 20:57
            Jesteś tak zorientowany,że nie potrafisz nawet poprawnie napisac nazwy
            zespołu,ktorego chciałbys byc adwokatem.Bakshish (dawniej Bakszysz) funkcjonuje
            od dwudziestu pięciu lat.Jest mało znany w Polsce i wręcz nie istnieje w
            mediach pomimo swojego cwierczwiecza istnienia z conajmniej czterech
            powodow: 1.Są słabi technicznie i muzycznie,2.Zespolem targają wewnętrzne
            konflikty,3.Graja muzyke niszową,4.Propagują palenie,a to nie bylo i nadal nie
            jest dobrze widziane wśród ludzi decydujących o rynku. Doda-m rownież
            tak dla zaspokojenia ciekawości,że oni rownież graja za darmo jak wszyscy ,a
            więc defakto grają jako amatorzy.
            • Gość: Uff Opole Re: Off Opole IP: *.atol.com.pl 12.06.07, 21:14
              I powiem Wam jeszcze jedno.Jestem dobrze zorientowany,bo byłem jednym z
              kilkudziesięciu ludzi ktorzy przewineli sie przez ten zespol.Dopiero gdy
              prawdziwie uwierzyłem w Boga przyszlo opamiętanie i moglem popatrzec na siebie
              i to co sie wokól mnie dzieje z dystansem.teraz widzę wszystko inaczej.
              • Gość: jan Re: Off Opole IP: *.centrum.punkt.pl 13.06.07, 14:44
                bakshish nie gra za darmo
                piszecie
                • Gość: Fan Dody Re: Off Opole IP: *.atol.com.pl 14.06.07, 22:31
                  Jak wrażenia?
                  • Gość: citizen Re: Off Opole IP: *.centrum.punkt.pl 14.06.07, 23:51
                    Byłem na bardzo udanym występie zespołu Bakshish przy samej scenie, ale
                    nie "pogowałem", jak moi kumple. Mój "english teacher" też nie.

Teraz przy klawie, wciąż jeszcze bujam się do reggowego rytmu.

Super zabawa - tańczył cały opolski rynek. Bardzo udany występ.
                    Podczas koncertu, młody, 52 - letni wokalista ogłosił 25-lecie zespołu.
                    Szczerym oklaskom nie było końca,
                    a publiczność odśpiewała na całe gardło "sto lat".

Więcej takich imprez w Opolu.
                    • Gość: pozy Re: Off Opole IP: *.chello.pl 14.06.07, 23:55
                      Niedługo JazzRock Meeting,także będzie też świetna zabawa.
                      • Gość: citizen Re: Off Opole IP: *.centrum.punkt.pl 15.06.07, 00:36
                        Jazz_Rock Meeting? Uczęszczam również. Do zoo :-)
                    • Gość: naiwny Re: Off Opole IP: *.chello.pl 15.06.07, 10:26
                      taka świetna zabawa?to zapyta kogoś z tv jak się GWIAZDA zachowała...i dlaczego
                      nie było transmisji w iTVP!!!
                      • Gość: V.P. Bo tutaj jest jak jest i =====((()- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 11:04
                        Pink Floydów czy Genesis się spodziewali?
                        Wieś Zembopole i tak powinna się cieszyć, że TVPiS jeszcze nie przeniosła
                        festiwalu do np. Torunia.
                        Radyjo-dyrektor ma tyle szmalu, że postawić w piernikolandzie amfik to dla
                        niego betka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka