Dodaj do ulubionych

Bojkot Lady Pank

IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.06.07, 19:29
Kochani byłem fanem Lady Pank od kiedy pamiętam, od "Małej Lady
Pank"...pokażmy tym bubkom ,że nie tolerujemy takich zachowań jak to sprzed
kilku dni (Panasewicz rzucił butelką w kobietę na widowni). Olejmy ich i
odwróćmy się od sceny w trakcie ich koncertu na opolskim festiwalu.
Przekażcie tą wiadomość znajomym.
Obserwuj wątek
    • Gość: tori Re: Bojkot Lady Pank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 20:12
      Wygwizdajcie chama!!!!
      • Gość: AGG Re: Bojkot Lady Pank IP: *.chello.pl 15.06.07, 21:19
        Jestem za. Słyszałem na próbie jak kombinował jak się z tego wyłgać przed
        publicznością. Jedyny jego ruch sceniczny to przykucanie. Ciekawe gdzie tym
        razem wsadzi se mikrofon. Stetryczały spijaczony pierdziel
        • Gość: maksiu Re: Bojkot Lady Pank IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.07, 22:11
          Teraz to musztarda.....
          trzeba było przed kocertem a nie teraz
          • Gość: aaa Re: Bojkot Andrzejewicz IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 15.06.07, 22:20
            ale wygwizdac mozna ta andrzejewicz jeszcze
            • Gość: SCMIRO Re: Bojkot Andrzejewicz IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.06.07, 23:23
              a co ona zrobila?
          • Gość: scmiro Re: Bojkot Lady Pank IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.06.07, 00:40
            Maksiu, ale ja dopiero dwie godziny przed koncertem dowiedziałem się, że gra
            Lady Pank. Z mojej wypowiedzi można było zrozumiec, że też będę na koncercie.
            Muszę sprostować - nie byłem. Nie chciałem nikogo wprowadzać w błąd.
            Przepraszam. A teraz do rzeczy: na jednym koncercie świat się nie kończy, można
            ich bojkotować na wiele sposbów. Co Wy na to? Przecież jeżeli przejdzie to bez
            echa, to wkrótce będą na nas pluć , lać i co tam jeszcze.... i nie chodzi tu
            tylko o jeden zespół. Tu chodzi o autentyczne zdziczenie obyczajów...
    • Gość: abcd Re: Bojkot Lady Pank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 22:30
      A jak ja bym rzucił w kogoś butelka to już bym siedział- prawo i sprawiedliwość
      • Gość: widz Re: Bojkot Lady Pank IP: 82.160.19.* 15.06.07, 23:13
        hahah ale się spocił widać ze od picia nie ma kondycji. a TVP podpisało ich LAdy
        Punk zamiast Pank ale szybko zmienili podpis. A to się pijaczek zgrzał mało to
        było medialne.
        • Gość: haha Re: Bojkot Lady Pank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 20:17
          smieszni ludzie z was. hahahaha. całe opole świętowało z LADY PANK. ich gwiazda
          świeciła najjasniej tego wieczora. bojkotowac to wy mozecie sobie w kapciach
          przed tv na kanapie. to był czad.
    • Gość: m Re: Bojkot Lady Pank IP: *.chello.pl 17.06.07, 12:22
      Mózg sobie zbojkotuj. Lady Pank to jedyny pozytywny akcent tego Festiwalu- i
      pokazali klasę! Jak chcesz się bojkotować to idź sobie na mecz, a nie na Festiwal...
      • Gość: mix Re: Bojkot Lady Pank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 14:00
        To posłuchaj jak on śpiewa. On już nie śpiewa on charczy, nie trzyma lini
        melodycznej i fałszuje. Jedynie zespół go trzym przy życiu. Pownien iść na
        odwyk i do psychiatry. Won z Opola !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: donpablo Re: Bojkot Lady Pank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 16:45
      haha chyba cos ci nie wyszło z tym bojkotem. amfiteatr szalał. totalny czad.
      ludzie ich kochaja. porwali publike jak niktt
      • Gość: Lady Niepank Re: Bojkot Lady Pank IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.06.07, 20:22
        Pamietam ten zespol z czasow PRL-u. Juz wtedy nie trawilam tego jazgotu; tej
        stylizacji na zachodni punk. To cud, ze tak dlugo przetrwali.
        Dosyc juz ludzi ogluszyli i chyba tylko dla muzycznie niegramotnych grywaja.
        Bojkot glupocie i zlemu gustowi. Nareszcie!
        • Gość: pablo Re: Bojkot Lady Pank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 14:59
          co nareszcie? bo jakos tego twojego bojkotu nie widze kosmito. plyta sie odbrze
          sprzedaje, na koncertach tlumy. wiec halo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka