Dodaj do ulubionych

ulia 1 maja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 07:03
TYLKO ŚLĄSK I ZIEMIE ZACHODNIE ZOSTAWIŁY SOBIE TĄ ULICĘ , TĘSKNOTA ZA
KOMIUNĄ ZA CZERWONYMI PAROBKAMI , A ULICA ICH SYMBOLEM. WIEM ,ZE 1 MAJA
NIE OD KOMUNY POCHODZI , ZE Z AMERYKI ITD...ALE U NAS TO SYMBOL CZERWONEYCH.
A TYM CO TU MIESZKAJĄ NA TEJ ULICY WSPÓŁCZUJĘ ....NAJBRZYDSZA NAZWA ,
NAJBRZYDSZA ULICA. JKA ZWYKLE OPOLE WOŁA ....KOMUNO WRÓĆ
Obserwuj wątek
    • Gość: Mieszkaniec Re: ulia 1 maja IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.07, 07:37
      Zrób sobie melisę w duuużym kubeczku i przestać się martwić o mieszkańców tej
      ulicy. Jakoś żyją. I nie przesadzaj z tym jednoznacznym przypisaniem 1 maja
      komunistom. Wszak wszyscy wielbiciele Józefa Piłsudskiego pamiętają, że był on
      aktywnym działaczem Polskiej Partii Socjalistycznej Frakcja Rewolucyjna, która
      także obchodziła to święto i nikt o nim jako o komuniście nie mówi.
      • Gość: a niech se bedzie Re: ulia 1 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 07:44
        1 maja czy 3 maja.Niewyobrazam sobie jakby nagle mieli zmienic ta ulicę, jak
        również inną. Zyję tyle lat i by mi się myliło.Wystarczy ze Sawickiej hanki
        zmienili na piłsudskiego i juz mi sie myli.
    • Gość: bozia Re: ulia 1 maja IP: *.chello.pl 02.08.07, 08:00
      Nie gadaj glupot i od 1 Maja won.Wierz ile to przystworzyłoby problemów.A niech
      sobie jest.A tak szczerze to się do tego przyzwyczaiłam.Awpływu na wizerunek
      miasta żaden.Bozia
      • Gość: boggie Re: ulia 1 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 12:50
        zgadza sie bozia. no no.. ty calkiem rozsądna kobitka jestes..
        • Gość: juhas Skąd jest to 'karamba' IP: 77.252.18.* 02.08.07, 15:34
          Może to wielbiciel specjalistów od zmian ulic ze Stop Korupcji ?
          • Gość: fff Re: Skąd jest to 'karamba' IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.07, 18:48
            No tak, wszak to aktualni przyjaciele Wiceedukatora, łaskawie panującego
            opolskim pipipi itp. Czego innego niż zamieszania można się po takich spodziewać?
    • Gość: tao szatanski Re: ulia 1 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 21:45
      mieszkalem przy tej ulicy 29 lat i nigdy nie kojarzyla mi sie ona z
      bolszewizmem tylko z policyjnym morderstwem demonstrantow na poczatki XX wieku
      w chicago.
      debile do ksiazek!
      tao szatanski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka