Dodaj do ulubionych

zaginął kot - prośba o pomoc

IP: *.chello.pl 13.08.07, 00:56
12 sierpnia z mieszkania w bloku przy ul. Wojska Polskiego 9-11 w
Opolu uciekł kot: czarny, zadbany, z białym pyszczkiem, czarną
bródką i białymi "skarpetkami". wabi się Gryzek i jest dość nieufny.
tęskni za nim wieloletni właściciel...
będę bardzo wdzięczny za pomoc w znalezieniu kota! 0-607 86 44 85
Obserwuj wątek
    • Gość: kotolub Re: zaginął kot - prośba o pomoc IP: *.chello.pl 13.08.07, 12:19
      moge tylko podbic watek i miec nadzieje, ze sie znajdzie...
      • Gość: ? Re: zaginął kot - prośba o pomoc IP: 195.175.37.* 13.08.07, 12:26
        trzeba było go pilnować!
        pewnie kotka zjadł już jakiś pies, pytanie tylko czy mu smakował
        • Gość: Miki Re: zaginął kot - prośba o pomoc IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.07, 14:25
          Jesteś głupszy niż ustawa przewiduje.
    • citizen_opole Re: zaginął kot - prośba o pomoc 13.08.07, 15:29
      Andrzeju, rozumiem, że właściciel kotka Gryzka tęskni za
      zwierzakiem.
      Proponuję, abyś zadzwonił na dyżurkę do Straży Miejskiej
      pod nr 402 51 00. Posterunek Zaodrze ruszy do akcji.

Straż Miejska nigdy nie odmawia pomocy, a miała już sukcesy
      w takich akcjach. Jestem przekonany, że kotek się znajdzie.
      Prasa będzie miała co pisać:-)
      Powodzenia
      • Gość: zośka Re: zaginął kot - prośba o pomoc IP: 217.197.79.* 13.08.07, 16:04
        ty się nie ogłaszaj w internecie, tylko biegiem po sąsiadach na
        osiedlu. Ogłoszenia, zdjęcia kota itd.
        Ja mieszkam na innym osiedlu, dziś widziałam kota, ale pręgowatego,
        tak, że to nie wasz.
        Rusz się, bo kot też tęskni.
    • Gość: yyyyy Re: zaginął kot - prośba o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 16:09
      łe...myślałem,że kot Kaczynskiego, łe...
      • Gość: Andrzej Re: zaginął kot - prośba o pomoc IP: *.chello.pl 13.08.07, 20:33
        Szukam go kilka razy dziennie (i w nocy), nie tylko po całym
        osiedlu, pytam wszystkich napotkanych, powiesiłem ogłoszenia,
        informacja poszła w radiu itd. Tak więc nie siedzę z założonymi
        rękami. Piszę na forum, bo to jeszcze jedna możliwość dotarcia do
        ewentualnego znalazcy albo do kogoś, kto go widział...
        Będę zobowiązany za wszelkie informacje. Z góry dziękuję!
        • Gość: zośka Re: zaginął kot - prośba o pomoc IP: 217.197.79.* 13.08.07, 23:22
          nie widziałam twojego kota, ale jak mój zniknął, to się okazało, że
          wyszedł na korytarz na okoliczność otwrzenia drzwi z powodu
          wyrzucenia śmieci. Jak się okazało, że go nie ma użyłam
          wypróbowanego sposobu- ostrzyłam nóz- on wtedy myśli, że będzie
          krojenie mięsa i biegnie na złamanie karku. Oczywiście, tym razem
          nie zadziałało.
          Biegaliśmy po ulicy i po bloku. Znalazł się wprzy wejściu do
          piwnicy. Skulony i ogłupiały. Przesiedział tam pół nocy i dało mu to
          w kość. Normalnie jest nieufny i nawet na ręce-niekoniecznie.
          Raz wlazł do szafy , jak wyciągałam z niej pudła, potem wsunęłąm
          spowrotem, kot nie mógł wyjść, ale skrobał, to po jakimś czasie
          usłyszałam.A może towarzystwo Opieki nad Zwierzętami ma swoje
          sposoby znalezienia kota.
          Powodzenia.
          • Gość: Andrzej Re: zaginął kot - prośba o pomoc IP: *.chello.pl 14.08.07, 01:52
            dzięki za miłe słowa!

więc jeszcze raz: 12 sierpnia z mieszkania w bloku przy ul. Wojska
            Polskiego 9-11 w Opolu uciekł kot: czarny, zadbany, z białym
            pyszczkiem, czarną bródką i białymi "skarpetkami". wabi się Gryzek i
            jest dość nieufny. aha, jest wykastrowany.
            mój telefon: 0-607 86 44 85
            • Gość: agata Re: zaginął kot - prośba o pomoc IP: *.tktelekom.pl 14.08.07, 07:45
              Witam, Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale koty często się znajdują.
              Jeden z moich - wtedy jeszcze przed kastracją - brat bliźniak
              Twojego Gryzka - zwiał na trzy dni. Znalazł się w piwnicy mojego
              bloku, w mojej klatce, ale od sąsiadów wiem że latał też po innych
              klatkach. Pół roku później drugiego swojego kota-uciekiniera
              szukałam prawie tydzień. Prawie straciłam nadzieję. Znalazłam go
              brudnego, głodnego, z 30 kleszczami w futrze - ale też blisko domu.
              Szukaj, pytaj sąsiadów, dzieci. Głowa do góry, Gryzek się znajdzie.
              Pozdrawiam,
              Agata
              • Gość: wilczur smaczne IP: *.zwm.punkt.pl 14.08.07, 07:49
                mniam mniam
                • Gość: agata Re: smaczne IP: *.tktelekom.pl 14.08.07, 07:53
                  wilczurze - DEBIL-u
                  Ktoś tęskni za ukochanym zwierzakiem, martwi się a tu jakiś wilczur -
                  debil wchodzi na forum żeby się pastwić. Cóż za wysublimowane
                  poczucie humoru. Głupich nie sieją!!!
                  • fernando_hidalgo Re: smaczne 14.08.07, 09:43
                    powinien go pilnować, a co jak ten kot kogoś ugryzie? pewnie jest na coś chory,
                    może przenosić zarazki, bakterie i inne syfy

trzymanie zwierzat w miastach powinno byc zabronione, jak ktoś chce sie bawic w
                    chodowce to niech sie wyprowadzi na wies
                    • Gość: Doberman Re: smaczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 10:22
                      Proponuję powiadomić ABW i ogłosić ogólnokrajowe poszukiwania.
                      Rozstawić blokady na drogach wylotowych wszystkich miast i rewidować
                      każde przejeżdżające auto!!! Człowieku idź po rozum do głowy! Trzeba
                      było pilnować sierściucha a nie teraz płakać! Bądź facetem! Koty są
                      fałszywe. Dasz takiemu żreć a wdzięcznośc taka, że sobie idzie gdzie
                      chce i ma Cie w dupie. Kup sobie psa przynajmniej wierny będzie
                      • fernando_hidalgo Re: smaczne 14.08.07, 10:37
                        pewnie jakiś pies zrobił sobie już z tego sierściucha pasztet
                        • Gość: agata Re: smaczne IP: *.tktelekom.pl 14.08.07, 10:43
                          Pewnie już ten kocik wydrapał ślepia jakiemuś psu, który ewentualnie
                          próbowałby się do niego zbliżyć!
                      • Gość: Mik Re: smaczne IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.07, 12:31
                        Idioto! Miałęś kiedyś kota? Pewnie nie tylko głupoty na psim poziomie
                        powtarzasz. Kup se dobermana i niechaj ci j****ja odgryzie.
                        • Gość: Doberman Re: smaczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 13:05
                          Mik tym się różnimy, że mi miałby co odgryźć a Tobie nie
                          kastracie...Wszystkie koty powinno sie wystrzelać i przerobić na
                          karmę dla psów w schroniskach!
                          • Gość: ! Re: smaczne IP: *.zwm.punkt.pl 14.08.07, 13:13
                            miasto to nie jest miejsce na trzymanie kotów ani psów!
                            • Gość: zenek Re: smaczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 13:32
                              Gość portalu: ! napisał(a):

> miasto to nie jest miejsce na trzymanie kotów ani psów!

powiadasz? Ale wtedy szczury Cię zeżrą
                              • fernando_hidalgo Re: smaczne 14.08.07, 13:42
                                SZCZURY żYWIą SIę tym co stare babcie zostawiają pod blokami i kamienicami niby
                                dla kotów

nie będzie kotów nie bedzie szczurow
                                • Gość: Jan Re: smaczne IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.07, 13:54
                                  Nie będzie fernando_hidalgo- nie będzie więcej takich idiotyzmów.
                              • Gość: xxl Re: smaczne IP: *.pools.arcor-ip.net 15.08.07, 11:29
                                Miastowe koty myszy nie złapią, a Wy tu mówicie o szczurach.
                          • Gość: Mik Re: smaczne IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.07, 13:51
                            Doberman, może i masz ale pewnie nigdy ci już nie ... Sam wiesz co! Psy należy
                            przerobić na nawóz bo na karmę się nawet nie nadają.
                            • Gość: Andrzej już się znalazł! IP: *.chello.pl 15.08.07, 23:40
                              już się znalazł! dziękuję!
                              • Gość: zośka Re: już się znalazł! IP: 217.197.79.* 16.08.07, 14:55
                                no to cieszę się bardzo. Napisz, gdzie się podziewał, żeby ktoś, kto
                                będzie w podobnej sytuacji ułożył strategię poszukiwań.
                                Jaką miał minę, jak go znalazłeś?i czy sie teraz bardziej łasi.
                                Pozdr.
                                • Gość: ? Re: już się znalazł! IP: *.zwm.punkt.pl 16.08.07, 15:33
                                  martwy czy padły?
                                  • Gość: zośka Re: już się znalazł! IP: 217.197.79.* 16.08.07, 19:26
                                    ja nie wiem, czy ? jest martwy, czy padły, ale jak napisał, znaczy-
                                    żyje.
                                    Ale Gryzek zrobił zamieszanie -29 postów. no no no.
                                    • Gość: Andrzej Re: już się znalazł! IP: *.chello.pl 16.08.07, 22:06
                                      znalazl sie po 3 dniach w piwnicy (w ktorej szukalem go kilka razy
                                      dziennie, oczywiscie), ale mam pewne podstawy, by przypuszczac, ze
                                      przez ten czas przetrzymywala go pewna osoba...
                                      byl przestraszony i brudny, ale wazne, ze sie znalazl! :))
                                      pozdrawiam!
                                      • Gość: Rzyt Re: już się znalazł! IP: *.atol.com.pl 16.08.07, 23:57
                                        Uffff!Kamień spadł mi z serca,bo wczoraj jadłem obiad u Chinczyka.
                                        • Gość: Mik Re: już się znalazł! IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.07, 07:51
                                          Głupoty nie sieją- sama wschodzi.
                                          • Gość: zośka Re: już się znalazł! IP: 217.197.79.* 17.08.07, 15:35
                                            Rzyt- jak Gryzek w domu, to może Ty szczura jadłeś
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka