Dodaj do ulubionych

elektromechanik samochodowy.

IP: 217.197.68.* 18.08.07, 10:24
Bardzo proszę o adres dobrego i względnie taniego elektromechanika.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: elektromechanik samochodowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 23:35
      Kochani-czy naprawdę nikt w Opolu nie może mi polecić kompetentnego elektromechanika?Takiego od sercai z duszą?uczciwego,no i zarazem taniego?Czy o to proszę graniczy z cudem?
      • Gość: gość Re: elektromechanik samochodowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 00:15
        Chyba tak, to graniczy z cudem.Nikt mi nie chce pomóc!!!!!!!!!!!
    • Gość: : ) Re: elektromechanik samochodowy. IP: *.zwm.punkt.pl 19.08.07, 08:52
      To prawda - wymagania masz takie co mogą graniczyć z cudem Dobry i tani -
      zapominasz że dobrzy fachowcy ( nareszcie ) cenią swoją pracę i kompetentność.
      • Gość: AGG Re: elektromechanik samochodowy. IP: *.chello.pl 19.08.07, 16:13
        Co ci walnęło i w jakim aucie. Bez tego twoje pytanie jest bez sensu
        • Gość: gość Re: elektromechanik samochodowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 16:27
          Renaut laguna-do tej pory odpalał bez problemu.Natomiast 2 dni teum odmówił posłuszeństwa.Jest tylko delikatny stuk przy uruchamianiu i koniec.Nie można go uruchomić.Myśle że to coś z rozrusznikiem lub coś co go pobudza.
          • Gość: AGG Re: elektromechanik samochodowy. IP: *.chello.pl 19.08.07, 22:04
            To coś to sie nazywa Bendix?
            Doradzam przejechać się do Rostalskiego
            On naprawia wszystkie rozruszniki ew. doradzi Ci co to jest
            Warsztat jest zlokalizowany tak:
            Jedziesz z miasta na Strzelce mijasz wiadukt i jeszcze przed
            skrzyżowaniem ze światłami w uliczkę w lewo i jeszcze raz w lewo
            Naogół naprawa tego samego dnia, ale zgłoś sie rano 10 ta
            • Gość: gpść Re: elektromechanik samochodowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 07:58
              Ok. Dzięki.Jestem kobietą,więc mam prawo nie wiedzieć jak to coś się nazywa.Jeszcze raz dziękuję.
            • Gość: gość Re: elektromechanik samochodowy. IP: *.prolicht.pl 21.08.07, 12:20
              rostalski na pewno do tanich nie należy, żeby nie pisać, że jest
              drogi
              • Gość: gość Re: elektromechanik samochodowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 12:33
                Mam już autko naprawione-od "ręki"-wymiana automatu,szczotek i kabli.Odpala teraz cacy.
                • Gość: gość Re: elektromechanik samochodowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 13:39
                  Ale nie u Rostalskiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka