Gość: gość IP: 217.197.68.* 18.08.07, 10:24 Bardzo proszę o adres dobrego i względnie taniego elektromechanika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: elektromechanik samochodowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 23:35 Kochani-czy naprawdę nikt w Opolu nie może mi polecić kompetentnego elektromechanika?Takiego od sercai z duszą?uczciwego,no i zarazem taniego?Czy o to proszę graniczy z cudem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: elektromechanik samochodowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 00:15 Chyba tak, to graniczy z cudem.Nikt mi nie chce pomóc!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : ) Re: elektromechanik samochodowy. IP: *.zwm.punkt.pl 19.08.07, 08:52 To prawda - wymagania masz takie co mogą graniczyć z cudem Dobry i tani - zapominasz że dobrzy fachowcy ( nareszcie ) cenią swoją pracę i kompetentność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGG Re: elektromechanik samochodowy. IP: *.chello.pl 19.08.07, 16:13 Co ci walnęło i w jakim aucie. Bez tego twoje pytanie jest bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: elektromechanik samochodowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 16:27 Renaut laguna-do tej pory odpalał bez problemu.Natomiast 2 dni teum odmówił posłuszeństwa.Jest tylko delikatny stuk przy uruchamianiu i koniec.Nie można go uruchomić.Myśle że to coś z rozrusznikiem lub coś co go pobudza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGG Re: elektromechanik samochodowy. IP: *.chello.pl 19.08.07, 22:04 To coś to sie nazywa Bendix? Doradzam przejechać się do Rostalskiego On naprawia wszystkie rozruszniki ew. doradzi Ci co to jest Warsztat jest zlokalizowany tak: Jedziesz z miasta na Strzelce mijasz wiadukt i jeszcze przed skrzyżowaniem ze światłami w uliczkę w lewo i jeszcze raz w lewo Naogół naprawa tego samego dnia, ale zgłoś sie rano 10 ta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gpść Re: elektromechanik samochodowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 07:58 Ok. Dzięki.Jestem kobietą,więc mam prawo nie wiedzieć jak to coś się nazywa.Jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: elektromechanik samochodowy. IP: *.prolicht.pl 21.08.07, 12:20 rostalski na pewno do tanich nie należy, żeby nie pisać, że jest drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: elektromechanik samochodowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 12:33 Mam już autko naprawione-od "ręki"-wymiana automatu,szczotek i kabli.Odpala teraz cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: elektromechanik samochodowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 13:39 Ale nie u Rostalskiego Odpowiedz Link Zgłoś