Dodaj do ulubionych

Dietetyk w Opolu

IP: 80.50.233.* 10.09.07, 16:28
witam. Czy zna ktoś dobrego dietetyka w Opolu lub jakąś poradnie
dietetyczną.Proszę o jakieś informacje
Pozdrawiam Joanna
Obserwuj wątek
    • Gość: Dietetyk Re: Dietetyk w Opolu IP: *.zwm.punkt.pl 10.09.07, 19:01
      W czym mogę pomóc????
      • Gość: Joanna Re: Dietetyk w Opolu IP: 80.50.233.* 10.09.07, 19:44
        Ponieważ stosuję od dawna jakieś diety 9żadna tak naprawdę nie pomogła mi
        ostatecznie) chciałabym zdecydować sie na jedną, nie za bardzo drastyczna by
        naprawdę mogła trwać dłużej niż 2 tygodnie - nie była dietą cud i pozwoliła na
        stałe zrzucić zbędne kg.
        • Gość: Dietetyk Re: Dietetyk w Opolu IP: *.zwm.punkt.pl 10.09.07, 21:41
          Joanno nie stosuj jakieś... diety. Nie ma diety cud. Na form trudno jest
          przekazać informacje - jeśli jesteś gotowa aby zmienić nawyki żywieniowe i
          sposób bycia to odezwij się. Mogę Ci pomóc. Tylko nie licz na dietę cud.:) :)
          :). Powodzenia i pozdrawiam
          • Gość: Joanna Re: Dietetyk w Opolu IP: 80.50.233.* 11.09.07, 10:24
            Tak wiem, ze na diety cud nie ma co liczyć ale jakoś ostatnio miałam taki okres
            że co chwile jakaś okazja i chciało się w błyskawicznym tempie poprawić swoją
            sylwetkę. W roku studenckim chodzę na siłownię i już się nie mogę doczekać
            października, nie chodzę w wakacje bo w mojej małej miejscowości nie ma siłowni,
            a w Opolu mieszkam tylko w roku studenckim. Tak więc... gdzie mam sie zgłosić w
            październiku???
            • Gość: Joanna Re: Dietetyk w Opolu IP: 80.50.233.* 12.09.07, 10:37
              No to jak z ta wizytą?
          • Gość: Jola Re: Dietetyk w Opolu IP: *.po.opole.pl 15.07.08, 13:58
            Ja również poszukuję kontaktu z dietetykiem w Opolu. Proszę o
            namiary. Pzdr
          • Gość: Jola Re: Dietetyk w Opolu IP: *.po.opole.pl 15.07.08, 14:00
            Chyba zapomniałam podać do siebie kontaktu:
            jolaizbyszek@interia.pl Pzdr
      • Gość: Anna Re: Dietetyk w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 22:33
        Potrzebuje pomocy, od 6 miesiecy chodze 3 razy w tyg. na aerobik najczesciej jest tak ze 2 spotkania sa intensywne a to 3 jest takie spokojne bez wiekszego wysilku.Na pocztaku schudlam a teraz cos sie stalo i zaczelam przybierac na wadze.Moja waga jeszcze nigdy tyle nie pokazywala. Wiem o tym ze miesnie wiecej waza od tkanki tluszczowej, tylko ze to powinno wystapic na poczatku jak zaczelam wyrabiac miesnie a nie po takim okresie.Ograniczam sie z jedzeniem nie jem kolacji, codziennie jeszcze jezdze na rowerze ok. 30 min w ciagu dnia. Mam slaba przemiane materii ale tak zawsze bylo, nie jem slodyczy, herbaty z cukrem juz nie pamietam kiedy pilam i napewno nie jest to genetyczne. Juz naprwade nie wiem co mam jeszcze wymyslec zeby obnizyc poziom wagi, dlatego potrzebuje jakies namiary na dobrego dietetyka, niech ona powie co robie zle.
        • Gość: lukasz Re: Dietetyk w Opolu IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.13, 16:39
          polecam poradnia dietetyczna lekka linia.
          www.lekkalinia.pl

przyjmują
          wrocław, olesno, prudnik, Krapkowice.
    • Gość: bozia Re: Dietetyk w Opolu IP: *.chello.pl 11.09.07, 04:56
      W lecie nie mam z kim biegać.!!!!
      • Gość: zośka Re: Dietetyk w Opolu IP: 217.197.79.* 12.09.07, 11:34
        zgłoś się na aerobik na CHABRY do studia ruchu JUSTYNA.
        i nie edz tyle
        • Gość: joanna Re: Dietetyk w Opolu IP: 80.50.233.* 12.09.07, 12:10
          to nie chodzi jedz czy nie jedz ale o ustalenie diety. Nie jem aż tak dużo ale
          nie zadowalają mnie efekty na 3 tygodnie, chciałabym mieć dietę bez efektu
          jo-jo. a na siłownie już chodzę.
          • Gość: ibiza Re: Dietetyk w Opolu IP: *.zwm.punkt.pl 12.09.07, 16:26
            no tak... wredne jo jo. jak będziesz już w Opolu odezwij się na forum - porozmawiamy
            • Gość: Joanna Re: Dietetyk w Opolu IP: 217.197.70.* 03.10.07, 12:50
              Witam, jestem już w Opolu i potrzebuję jak najszybciej dietetyka w tym mieście
              .Pomóżcie!!!!
              • anilo Re: Dietetyk w Opolu 11.10.07, 09:07
                mój mąż jest dietetykiem, więc jesli jesteś zaintersowana to odpisz.
                Nie ma jeszcze gabinetu, jesteśmy w trakcie poszukiwań. pozdrawiam
                • Gość: Cosmo Re: Dietetyk w Opolu IP: *.punkt.pl 31.12.07, 14:32
                  to macie juz gabinet ???? :D
    • Gość: kinga Re: Dietetyk w Opolu IP: *.gprs.plus.pl 24.04.08, 09:13
      prosze o adres lub kontakt do dietetyka w opolu moj mail
      kingaszmigiel@op.pl dziekuje
    • Gość: gość Re: Dietetyk w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 10:30
      Polecam Iwonę Wierzbicką-Makułę - przyjmuje w fitness clubie
      dynamika, tel. 0 502 214 828
      • eftera Re: Dietetyk w Opolu 29.10.08, 16:38
        Żeby osiągnąć sukces w odchudzaniu, oprócz diety ważne jest również
        nasze nastawienie. Pomocne mogą w tym być Techniki Emocjonalnej
        Wolności, które pozwalają uwolnić się od ograniczających przekonań i
        negatywnych emocji. Nawet tych, które blokują kuracje odchudzające.
        Jeśli utrzymanie diety sprawia problem – wypróbuj EFT. Praca tą
        metodą polega na delikatnym opukiwaniu zakończeń meridianów przy
        jednoczesnym skupieniu się na problemie, który chcemy rozwiązać :-)
        EFT nazywane jest psychologiczną akupresurą, ponieważ przywraca
        ciało do naturalnego stanu harmonii. Cała procedura opisana jest w
        DARMOWYM podręczniku „Wprowadzenie do EFT” dostępnym na stronie
        www.eftera.pl/literatura.html – polecam.
    • Gość: kasia Re: Dietetyk w Opolu IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.14, 12:57
      moja dietetyczka, mi bardzo pomogła:
      Jola Gębczak: j.gebczak@wp.pl
    • blinkak85 Re: Dietetyk w Opolu 14.11.18, 12:28
      Ja z całego serca polecam jeżdziź do Kraśnika do Naturhouse do Pani Dominiki, opłacało mi się jezdzić na wizycty , bo mam za sobą zgubione kg , łatwo smacznie i skutecznie. Czasem pojawi się kilogram w jedną drugą stronę ale to wszystko po 2 latach kuracji już. Teraz systemtycznie co jakiś czas chodzę tylko na wizyty sprawdzające wągę itp. Kontakt : 787 244 577
    • Gość: hub.sochaczewski@g Re: Dietetyk w Opolu IP: *.instalnet.com.pl 20.11.18, 16:49
      polecam w Kraśniku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka