Gość: Joanna IP: 80.50.233.* 10.09.07, 16:28 witam. Czy zna ktoś dobrego dietetyka w Opolu lub jakąś poradnie dietetyczną.Proszę o jakieś informacje Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dietetyk Re: Dietetyk w Opolu IP: *.zwm.punkt.pl 10.09.07, 19:01 W czym mogę pomóc???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Dietetyk w Opolu IP: 80.50.233.* 10.09.07, 19:44 Ponieważ stosuję od dawna jakieś diety 9żadna tak naprawdę nie pomogła mi ostatecznie) chciałabym zdecydować sie na jedną, nie za bardzo drastyczna by naprawdę mogła trwać dłużej niż 2 tygodnie - nie była dietą cud i pozwoliła na stałe zrzucić zbędne kg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dietetyk Re: Dietetyk w Opolu IP: *.zwm.punkt.pl 10.09.07, 21:41 Joanno nie stosuj jakieś... diety. Nie ma diety cud. Na form trudno jest przekazać informacje - jeśli jesteś gotowa aby zmienić nawyki żywieniowe i sposób bycia to odezwij się. Mogę Ci pomóc. Tylko nie licz na dietę cud.:) :) :). Powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Dietetyk w Opolu IP: 80.50.233.* 11.09.07, 10:24 Tak wiem, ze na diety cud nie ma co liczyć ale jakoś ostatnio miałam taki okres że co chwile jakaś okazja i chciało się w błyskawicznym tempie poprawić swoją sylwetkę. W roku studenckim chodzę na siłownię i już się nie mogę doczekać października, nie chodzę w wakacje bo w mojej małej miejscowości nie ma siłowni, a w Opolu mieszkam tylko w roku studenckim. Tak więc... gdzie mam sie zgłosić w październiku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Dietetyk w Opolu IP: 80.50.233.* 12.09.07, 10:37 No to jak z ta wizytą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Dietetyk w Opolu IP: *.po.opole.pl 15.07.08, 13:58 Ja również poszukuję kontaktu z dietetykiem w Opolu. Proszę o namiary. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Dietetyk w Opolu IP: *.po.opole.pl 15.07.08, 14:00 Chyba zapomniałam podać do siebie kontaktu: jolaizbyszek@interia.pl Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Dietetyk w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 22:33 Potrzebuje pomocy, od 6 miesiecy chodze 3 razy w tyg. na aerobik najczesciej jest tak ze 2 spotkania sa intensywne a to 3 jest takie spokojne bez wiekszego wysilku.Na pocztaku schudlam a teraz cos sie stalo i zaczelam przybierac na wadze.Moja waga jeszcze nigdy tyle nie pokazywala. Wiem o tym ze miesnie wiecej waza od tkanki tluszczowej, tylko ze to powinno wystapic na poczatku jak zaczelam wyrabiac miesnie a nie po takim okresie.Ograniczam sie z jedzeniem nie jem kolacji, codziennie jeszcze jezdze na rowerze ok. 30 min w ciagu dnia. Mam slaba przemiane materii ale tak zawsze bylo, nie jem slodyczy, herbaty z cukrem juz nie pamietam kiedy pilam i napewno nie jest to genetyczne. Juz naprwade nie wiem co mam jeszcze wymyslec zeby obnizyc poziom wagi, dlatego potrzebuje jakies namiary na dobrego dietetyka, niech ona powie co robie zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Dietetyk w Opolu IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.13, 16:39 polecam poradnia dietetyczna lekka linia. www.lekkalinia.pl przyjmują wrocław, olesno, prudnik, Krapkowice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: Dietetyk w Opolu IP: *.chello.pl 11.09.07, 04:56 W lecie nie mam z kim biegać.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Dietetyk w Opolu IP: 217.197.79.* 12.09.07, 11:34 zgłoś się na aerobik na CHABRY do studia ruchu JUSTYNA. i nie edz tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Dietetyk w Opolu IP: 80.50.233.* 12.09.07, 12:10 to nie chodzi jedz czy nie jedz ale o ustalenie diety. Nie jem aż tak dużo ale nie zadowalają mnie efekty na 3 tygodnie, chciałabym mieć dietę bez efektu jo-jo. a na siłownie już chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibiza Re: Dietetyk w Opolu IP: *.zwm.punkt.pl 12.09.07, 16:26 no tak... wredne jo jo. jak będziesz już w Opolu odezwij się na forum - porozmawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Dietetyk w Opolu IP: 217.197.70.* 03.10.07, 12:50 Witam, jestem już w Opolu i potrzebuję jak najszybciej dietetyka w tym mieście .Pomóżcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anilo Re: Dietetyk w Opolu 11.10.07, 09:07 mój mąż jest dietetykiem, więc jesli jesteś zaintersowana to odpisz. Nie ma jeszcze gabinetu, jesteśmy w trakcie poszukiwań. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cosmo Re: Dietetyk w Opolu IP: *.punkt.pl 31.12.07, 14:32 to macie juz gabinet ???? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Dietetyk w Opolu IP: *.gprs.plus.pl 24.04.08, 09:13 prosze o adres lub kontakt do dietetyka w opolu moj mail kingaszmigiel@op.pl dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dietetyk w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 10:30 Polecam Iwonę Wierzbicką-Makułę - przyjmuje w fitness clubie dynamika, tel. 0 502 214 828 Odpowiedz Link Zgłoś
eftera Re: Dietetyk w Opolu 29.10.08, 16:38 Żeby osiągnąć sukces w odchudzaniu, oprócz diety ważne jest również nasze nastawienie. Pomocne mogą w tym być Techniki Emocjonalnej Wolności, które pozwalają uwolnić się od ograniczających przekonań i negatywnych emocji. Nawet tych, które blokują kuracje odchudzające. Jeśli utrzymanie diety sprawia problem – wypróbuj EFT. Praca tą metodą polega na delikatnym opukiwaniu zakończeń meridianów przy jednoczesnym skupieniu się na problemie, który chcemy rozwiązać :-) EFT nazywane jest psychologiczną akupresurą, ponieważ przywraca ciało do naturalnego stanu harmonii. Cała procedura opisana jest w DARMOWYM podręczniku „Wprowadzenie do EFT” dostępnym na stronie www.eftera.pl/literatura.html – polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dietetyk w Opolu IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.14, 12:57 moja dietetyczka, mi bardzo pomogła: Jola Gębczak: j.gebczak@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
blinkak85 Re: Dietetyk w Opolu 14.11.18, 12:28 Ja z całego serca polecam jeżdziź do Kraśnika do Naturhouse do Pani Dominiki, opłacało mi się jezdzić na wizycty , bo mam za sobą zgubione kg , łatwo smacznie i skutecznie. Czasem pojawi się kilogram w jedną drugą stronę ale to wszystko po 2 latach kuracji już. Teraz systemtycznie co jakiś czas chodzę tylko na wizyty sprawdzające wągę itp. Kontakt : 787 244 577 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hub.sochaczewski@g Re: Dietetyk w Opolu IP: *.instalnet.com.pl 20.11.18, 16:49 polecam w Kraśniku Odpowiedz Link Zgłoś