Dodaj do ulubionych

KOrnaga KOmpromitacja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 20:33
"GaudeMAUS igitur" przeczytała dziś dwukrotnie Pani Kornaga w TVP3 Opole.
Długi czas byłem zwolennikiem tej prezenterki. Ostatnio coraz mniej, bo jej
czytanie stało sie niechlujne , popadła w jakąś transakcentacyjną manierę i w
ogóle. To co wykonała dziś powoduje ,że sie wypowiadam, choć nie mam takiego
zwyczaju. To po prostu skandal. Osoba z taka wiedzą jaką posiada (quod erat
demonstrandum) pani Kornaga nie powinna więcej dostać ani jednago słowa do
przeczytania. ba! Po tym występie powinna być z hukiem wyrzucona z TV Publicznej.
A prywatnie : Pani Małgorzato : "GaudeAMUS igitur , iuvenes dum sumus" znaczy:
"cieszmy sie więc, pókiśmy młodzi". Pani młodość ( czytaj: uroda) też się
skończy już niedługo a tu w głowie hula wiatr. Może warto by o to zadbać???
Obserwuj wątek
    • tewu1 Re: KOrnaga KOmpromitacja 01.10.07, 22:01
      Oj tam ,takie czepianie się drobiazgów.Że nie ma studiów to co?
      Buchowski ma średnie i w TVP1 program prowadzi.No ale on to co
      innego.Wazeliniarstwo wyssał z mlekiem ojca.
    • Gość: niko Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.chello.pl 02.10.07, 00:21
      No tak jak komuś się udało to go kopać.Padalce z telewizji Opole
      potrafią tylko szkalować tych co coś osiągnęli po wyrzuceniu z
      opolskiej tv..A ja w blokach,co!!!Do mety daleko,bardzo
      daleko.Kornaga faktycznie obnizyła loty i nie tylko ona.Dziennikarze
      w Opolu nie mają się od kogo uczyć.Wszyscy doświadczeni zostali
      zwolnieni i pracują dla kogoś innego.Brawo dyrektor!!!
    • Gość: widz-ka Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.chello.pl 02.10.07, 10:27
      dawno się tak nie uśmiałam - a to dobre - szkoda że nie mogłam tego zobaczyć na
      żywo:( relacja jest jednak wyjątkowo obrazowa więc musi mi wystarczyć:)

i ten wiatr:) uwielbiam kiedy sączy się jad:)
      • Gość: Rzyt Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: 77.223.226.* 02.10.07, 10:50
        Jad nie jest zły.Służy do produkcji wielu bardzo potrzebnych
        lekarstw.
        • Gość: weterynarz Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 14:32
          Zgadza się. Zwłaszcza szczepionki przeciwko opuchliźnie mózgowie będącego
          wynikiem uderzenia wody sodowej.
          • Gość: hehe Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.chello.pl 02.10.07, 15:01
            moze sie cos drogiej pani z telewizji z Mickey Mouse pomylilo?
            • tewu1 Re: KOrnaga KOmpromitacja 02.10.07, 15:22
              Może wreszcie nie będę musiał patrzec na te idiotycznie
              rozjaśniające soczewki kontaktowe.Wiocha pierwsza klasa.Nawet
              Kwaśniewski już od lat nie nosi.Kasia przynajmniej była urocza i
              szczera w swej naiwnosci.
              • Gość: Endemol Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 15:27
                Amatorskie matołki do domu! a co to praca w tv ? trzeba być kimś!
              • Gość: soczewki? Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.chello.pl 02.10.07, 16:17
                no no to pani małgorzata ma jednak kompleksy jeśli poprawia matkę naturę i to w
                tak idiotyczny sposób?!
                • Gość: ania Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.chello.pl 02.10.07, 18:06
                  dobrze ze nie powiedziala GAUDEMAUS GARNITUR! ;)
      • Gość: gościu Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.as.kn.pl 04.10.07, 00:08
        Ja tam tęsknię za Panią Kasia Dynowską. Dlaczego ona nie prowadzi
        już Kuriera? Było kogo posłuchać i na co popatrzeć:)
        • Gość: !!! Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.chello.pl 04.10.07, 18:05
          buhahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: ne vadi Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 18:35
      Nowe przyklady z dzisiejszego Kuriera Opolskiego:

"Jad Vashe" zamiast "Jad Vashem"
      "Hejdelberg Zement" zamiast "Hajdelberg Cement" (zapis
      fonetyczny)
      • Gość: tak Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.chello.pl 03.10.07, 01:14
        tak, i to ze zlym akcentem
        • Gość: jarek Sami idealni IP: *.punkt.pl 04.10.07, 22:27
          Trafiłem przypadkowo na to orum i ciesze sie.czytam bowiem
          ludzi,którzy nigdy nie pomylili się w niczym co robią.I miło być w
          takim gronie.Każdemu zdarzy się wpadka.Niedawno w TVN w głównym
          wydaniu zamieśćili podpis Świątynia Opaczności Bożej.I co? Ano
          nic.Zdarza się we wszystkich telewizjach.Tylko dlaczego od razu
          takie chamskie odzywki o wietrze w głowie.Czuję tu konkurencję lub
          ludzi wyrzuconych z TVP3.
          Uważam jednak,że ta telewizja nie ma konkurencji w Opolu bo przecież
          nie jest nią Telewizja Miejska.
          I powiem jeszcze zastrzegając ,że jest to kwestią gustu.Wole styl
          prezentacji Pani Kornagi od słodko lalkowatego Pani Dynowskiej i z
          góry przepraszam za to,jeśli Panią Katarzynę uraziłem.
          Tak więc myślę,że Pani Kornaga wyciągnie wnioski uwzględniając
          buractwo niektórych widzów i nie będzie juz wpadek.Czego życzę
          • Gość: gaude-MAUS Re: Sami idealni IP: *.punkt.pl 04.10.07, 23:13
            pocałujta mnie w d...pę i vice versa
          • Gość: :) do jarka! IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.07, 04:52
            słuchaj złamasie. Nie porónuj małej debilki z tv3 opole do ludzi
            wykształconych. O burakach mów w swojej rodzinie. Bo miano karetofli
            trzeba zachować kaczorom. A takie wieśniaki jak ty....
            • Gość: jarek do gościa IP: *.punkt.pl 05.10.07, 09:22
              No i widzisz.Pokazałeś jaki ty jesteś wykształcony.Inteligent z
              bimbrowni.Chcesz dupku czymś błysnąć a świecisz dupą i brakami w
              zębach.Typowy moher.I dziwić się że wyrzucili Cie z TV?
              Wykształcony.Marksista czy leninista?Nie gadałbym z Tobą pojebie
              gdybys nie wszedł na rodzinę.Spadaj więc przygłupie na drzewo.Tam
              czekają już wykształeceni bananowcy.Zasługujesz na działę w ryja
              gnoju.
            • Gość: Gość z highlandera Re: do jarka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 09:47
              Człowieku chyba od oglądania tego samego w TVP3 opole w głowie Ci sie
              wywróciło.Ja myśle ze powinieneś złozyć podanie o przyjecie do pracy w tv bo
              potrzeba obrońców koncepcji jedynych słusznych pana dyrektora i jego
              przydupasów- a wracając do zasadniczego tematu to jeśli ktoś nie umie przeczytać
              to powinien z pokorą przyjmować krytykę i nie mieć parcia na ekran
              • Gość: jarek do goscia z hghlandera IP: *.punkt.pl 05.10.07, 09:53
                Możesz mnie posadzać o wzystko tylko nie o parcie na ekran.Nie
                zabierałbym głosu gdyby nie wypowiedż profa zarzucająca człowiekowi
                pustkę w głowie po jednej pomyłce.To jest po prostu chamstwo.Pan
                prof nigdy się nie myli?Nie sciągał na klasówkach.Nie wiem co dzieje
                sie w TVP czytam jedynie buraczane odzywki.Macie pretensje to jest
                droga ustawowa tylko wtedy trzeba byłoby pokazać buzie prawda? Nie
                znam koncepcji dyrektora i jego wizji.Niewiele mnie
                obchodzą.Interesuje mnie to co widzę na ekranie.Może nie jetem
                smakoszem ale różnicy wielkiej nie widzę.
                Słuchałbyś takiej krytyki?Przecież to nie krytyka lecz obelgi.A jak
                ktoś ma inne zdanie to wejść mu na rodzine jak ten dupek powyżej.
                Nie bójcie sie.Podnieście przyłbice i walczcie z dyrektorem TVP3
                ktokolwiek by nim był.Anomowo owszem łątwiej ale
                nieskuteczniej.Pozdrawiam
                • Gość: jarek Re: i jeszcze do goscia z hghlandera IP: *.punkt.pl 05.10.07, 10:01
                  I wiesz co jeszcze mnie mierzi w takich dyskusjach?Nie pije do
                  Ciebie ale podejrzewam,żę większośc z tu piszących kiedy spotyka
                  tych ludzi których tu oblewa pomyjami to miło sie do nich uśmiecha i
                  pozdrawia.Ot nasze piekiełko lokalne
                • Gość: prof Re: do goscia z hghlandera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 13:12
                  Oczywiscie panie Jarku,że sie czasami mylę. Gdyby Pan jednak uwaznie przeczytał
                  to co napisałem, zamiast zacietrzewiac sie niepotrzebnie i nienajkulturalniej
                  zauwazyłby Pan zapewne, ze nie jest to krytyka po jednym błędzie - tylko po
                  prostu miarka sie przebrała. A ponadto "saper myli sie tylko raz"- taki błąd -
                  to błąd sapera. Pani Kornaga niesty udowodniła juz ponad wszelką watpliwość co
                  wie a czego nie wie NA PEWNO. - Pozdrawiam
                  • Gość: douczony niewydawc niedouczony wydawca IP: 66.90.73.* 05.10.07, 13:26
                    A ja sobie przejrzałem stronki TVP3 Opole nawiasem mówiąc chyba
                    najgorsze ze wszystkich oddziałów regionalnych i przeraziłem się.Ta
                    niedouczona "gwiazda"
                    • Gość: . Re: niedouczony wydawca IP: 66.90.73.* 05.10.07, 13:32
                      jest wydawcą!!!!Szok ! To że ta pani popełnia takie błędy świadczy o
                      tym,że nawet nie rozpoczęła studiów.Nie dziwi mnie tak żenujący
                      poziom Kuriera.
                      • Gość: jarek do Pana Profa IP: *.punkt.pl 05.10.07, 14:18
                        Proszę Pana.Nie wdawałbym się w merytoryczne dyskusje bo się na tym
                        nie znam.Jestem zwykłym widzem,Kowalskim i według mnie TVP3 nie
                        uległ takiej degradacji która usprawiedliwiałaby aż taki stek
                        pomyj.W Pana poście uraziła mnie jeynie uwaga o pustogłowiu.Dalej
                        twierdzę,że każdemu zdarzają się pomyłki.Czy Pan-bez urazy całe
                        życie spędził z raczkami na kołderce?Ale uważam,żę właśnie takim
                        zainicjowaniem dyskusji zamknął ją Pan otwierając kurek z pomyjami.I
                        jak tu dyskutowac o merytorycznych sprawach.Pracownicy tej stacji
                        mają przecież możliwości protestu.Tyle tylko że trzeba się
                        odważyc.Nie jest jak pan wie adną sztuka nawtykać w internecie
                        dyskutantom i ich rodzinom.Cóż to kosztuje.ja z doświadczenia
                        wiem,że im mniej odwgi w codziennej pracy tym więcej obelg
                        anonimowo.Idę o zakład,że większość tych uciśnionych kłania się w
                        pas Panu Dyrektorowi.Pora więc zmienić obyczaje.I dlatego tylko
                        zabrałem głoś.jeśliPana czymś uraziłem to przepraszam.
                        Panią o której mowa znam wyłącznie z okienka.Zrozumiałbym te
                        zarzuty tylko wtedy gdyby poniżała ludzi.Ale nie ma tu o tym
                        mowy.jest tylko mowa o jednej wpadce.i aż takie walenie? Czy nie
                        widzicie ile jest wpadek w ogólnopolskich stacjach? I co? Zwalniają?
                        Nie.Każą sięuczyć co może spotka tez i pracowników TVP3
                        Opole.Pozdrawiam
                        • Gość: też kowalski Re:! IP: 66.90.73.* 05.10.07, 14:37
                          Pani Jarku Kowalski.Wpadki wszędzie się zdarzają,ale w dyskusji nie
                          o to chodzi.Rozumiem,że jakoś musi się Pani bronic.Takie Pani
                          prawo,ale niech Pani nie odwraca kota ogonem.Ja nie znam Pani ale
                          błąd,który Pani popełniła zaświadcza,że ma Pani najwyżej średnie
                          wykształcenie.Pół biedy byłoby,gdyby Pani była jedynie spikerką.Z
                          tego co widzę ,jest Pani dziennikarką ,a nawet wydawcą!!!!!!Toż to
                          zgroza!!!!!!To jakie wykształcenie mają i jaki poziom reprezentują
                          Pani podlegli dziennikarze??????Wpadki da się przezyc ,ale takiego
                          żenującego poziomu i amatorszczyzny za publiczne pieniądze NIE!
                        • Gość: koza Re: do Pana Profa IP: *.chello.pl 05.10.07, 15:03
                          "Pracownicy tej stacji
                          > mają przecież możliwości protestu.Tyle tylko że trzeba się
                          > odważyc.Nie jest jak pan wie adną sztuka nawtykać w internecie
                          > dyskutantom i ich rodzinom.Cóż to kosztuje.ja z doświadczenia
                          > wiem,że im mniej odwgi w codziennej pracy tym więcej obelg
                          > anonimowo.Idę o zakład,że większość tych uciśnionych kłania się w
                          > pas Panu Dyrektorowi.Pora więc zmienić obyczaje."

Więc właśnie za odwagę cywilną kolejni pracownicy TVP3 Opole wylatują z pracy -
                          to info dla niewtajemniczonych! Tam nie można głośno mówić o błędach pań
                          wydawców i teatralnych decyzjach dyrektora-reżysera...
                          MOże więc stąd tak bogato komentowane choćby najmniejsze wpadki na forum
                          internetowym?

A swoją drogą - pani Małgorzata naprawdę może pochwalić się li tylko ukończonym
                          LO :)
                          • tewu1 Re: Glut 05.10.07, 15:30
                            No i ten obleśny glut na twarzy fuuuuj
                        • Gość: prof Re: do Kozy i Jarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 15:46
                          Kozuniu Miła! Na prawdę nie obchodzi mnie jakie wykształcenie ma Pani Kornaga. Z
                          doswiadczenia wiem, ze głąby zdarzaja sie także wśród najbardziej utytułowanych
                          profesorów - daruje sobie przytaczanie nazwisk "kolegów". Jednak jeżeli człowiek
                          znajduje sie w jakimś miejscu musi (powtarzam : musi) spełniac podstawowe
                          warunki przez to miejsce wymagane. Nikt nie jedzie na Antarktydę w bikini ani na
                          równik w kożuchu. Szczególnie dziennikarz i to ten pierwszego kontaktu.
                          Z Panem panie Jarku zgadzam sie co do jednego: uczyć sie! Ale Pani kornaga tego
                          nie robi co widac na pierwszy rzut oka. Pal diabli tych co sie nie uczą, choć są
                          społecznymi szkodnikami. Jednak jeśli sa to osoby, które za moje pieniądze ( bo
                          ja idiota, cały czas płace abonament)serwuja mi takie właśnie kawałki - sorry !
                          nie zgadzam sie!
                          Prosze wziac pod uwage fakt że Pani Kornaga zarabia spokojnie 5 tysiecy złotych
                          miesięcznie - to akurat wiem, bo choć nie jestem z CBA tez potrafie dotrzec do
                          takich informacji - a to juz zwykły skandal. Jeśli sie nie uczy - a nie robi
                          tego ,powtarzam bo widze, trudno przejść obok czegoś takiego obojetnie. Nie chcę
                          rezygnować z ogladania lokalnej TV bo mam prawo traktowac ja jaio opłacone
                          przeze mnie źródło podstawowych informacji, ale nie chcę się rumienić przed
                          samym soba słuvhajac podobnego jak wykonaniu Pani Kornagi bredzenia.
                          Pozdrawiam.
                          • Gość: jarek Do Pana Profa IP: *.punkt.pl 05.10.07, 15:52
                            No i widzi Pan.W taki sposób można dyskutować i przyznaję Panu rację
                            w kadym słowie bo i nie sposób nie przyznać.Co do wykształconych
                            półgłówków to zgadzam się z Panem podwójnie.Myslę też,że za takie
                            pieniądze-nawiasem mówiąc nie wiedziałem że to aż taka kasa-
                            spokojnie można się uczyc.Czego zresztą życzę tej Pani.Potwierdza
                            Pan teraz zasadę.Im mniej chamstwa tym więcej rzeczowości.Czego
                            życzę wszystkim dyskutantom.A czepianie sie defektów urody jest
                            cieniutkie.Gorąco pozdrawiam
                            • Gość: Belezebbup Re: Do Pana Profa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 15:59
                              Niestety pan profesor ma rację. A racja profesorska jaka jest każdy widzi. Pani
                              redaktor swoim zachowaniem on tv oraz off tv daje wyraz swojej niczym zresztą
                              nieuzasadnionej wyższości. Wszystko to niestety wynika z faktu obsadzania
                              właściwych miejsc niewłaściwymi ludzmi. Pani Małgorzata ma szanse, pod jednym
                              warunkiem, a mianowicie, że zbyt rozlegle nie zaczęła myśleć o swoich zaletach.
                              Bez podstaw nie wybudje się stabilnego wieżowca. Ot cała to prawda. A więc,
                              najpierw do książki, potem do odpowiedzialnej ciężkiej pracy. A 5 tysi, dlaczego
                              nie?! Przy spełnionym warunku...
                            • Gość: prof Re: Do Pana Jarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 17:12
                              No i cieszę się bardzo,że doszlismy do porozumienia o co na tym forum, przyzna
                              Pan, nie łatwo. Tylko jeszcze jedno - ja sie defektów urody nie czepiam. Zwracam
                              jedynie uwagę na fakt,ze choć w TV ważna (uroda) , to niestety przemija. Czego
                              zreszta serdecznie żałuję....
                              Pozdrawiam...
                              • Gość: jarek Re: Do Pana Profa IP: *.punkt.pl 05.10.07, 18:40
                                Ależ nie.ta uwaga nie była do Pana lecz do usera który zaczął od
                                czegoś tam na twarzy prezenterki.Każdemu można coś zarzucić więc ta
                                uwaga jest tak niska jak naigrywanie się z czyjegoś nazwiska.Sorry
                                za ten rym.jakoś się sam zrobił..A takiego dogadania się jak na tym
                                Forum życzę przede wszystkim naszym elitom politycznym.Może i
                                wszystkie telewizje wtedy podniosłyby swój poziom czeo wszystkim nam
                                życze.Pozdrawiam.
                                • tewu1 Re: Do Pana Profa 05.10.07, 18:46
                                  Jak ktoś pracuje twarzą,to nie może byc szpetna.To tak jakby lektor
                                  seplenił
                                  • Gość: fanka nareszcie nowy prezenter :) IP: *.chello.pl 05.10.07, 19:28
                                    uuuuuuuroczy ten nowy prezenter TVP3 OPOLE:)
                                    klasa sama w sobie - naturalny uśmiechnięty dobry wokal i dykcja :)
                                    oby więcej takich:)
    • Gość: prof Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 20:47
      Widzi Pan panie Jarku - pierwszy raz czyta i od razu ma fankę! Kolosalny błąd -
      tym bardziej,że ma normalna w TV tendencje akcentowania pierwszej sylaby - jakby
      to co mówi było wóczas WAżniejsze, PRAwdziwsze I MIAło WIĘcej SENsu. A guzik. To
      błąd popełniany także notorycznie przez Panią Kornage, ale nie tylko. Jak
      powiedziałem to bardzo popularna tendencja we wszystkich mediach, a NOWY sie jej
      nie ustrzegł - pewnie juz w jakiejś TV dorabiał. A mógłby byc dobry, bo miła
      buzia - moze ktoś mu o tym powie i sie poduczy...
      • Gość: szybki Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 21:34
        Te Benek odpuść sobie te mądrości. Tu trzeba mocnego autorytetu, a nie takiego
        znawcy mediów jak ty!
        • Gość: benek? Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.chello.pl 05.10.07, 21:43
          benek? kim do licha jest benek?
          • Gość: benek??? Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 22:14
            no właśnie???? Kim do diabła jest Benek?
            • Gość: jarek Do Pana Profa IP: *.punkt.pl 05.10.07, 23:55
              Powiem tak.Ja naprawdę nie jestem znawcą mediów.Jestem zwykłym
              widzem.Zastanawiam sie czy Was-znawców nie gubia czasem te
              roztrząsania akcentów ,te vocale i inne rzeczy.ja chcę by prezenter
              mówił po prostu normlnie.bez sztuczności.Bo ja przeciez nie oglądam
              telewizji dla prezentera tylko wazne jest to co ma mi
              przekazać.Gdybym był złośliwy to powiedziałbym,że gdybym zwracał
              uwagę na to jak mówi i wyglada rzecznik rządu to musiałbym myć ekran
              po każdym jego wejściu.nie o to chodzi.jeżeli ten nowy prezenter nie
              nabierze wody sodowej do głowy to coś będzie dobrego.I dlatego
              zabierając głos o Pani Kornadze której nie znam i Pani Dynowskiej
              której nie znam mówiłem wyłącznie o swoim odbiorze.Wole Panią
              Kornagę choć pewnie Pani Dynowska ma studia.
              A żeby zaognić dyskusję to powiem,że mnie osobiście najbardziej
              odpowiada jak czyta Kurier pani Stąporek.
              Wiem z doświadczenia bo pracuje w pokrewnej firmie,że ludzie się
              zżerają,żesą podchody,że szefowie są głupi z samej swej istoty.Ale i
              z mojej Firmy póki co nikt nie pisze o tym w necie i to jeszcze w
              tak ordynarny sposób.Prosze prześledzić pierwsze posty.To przecież
              same zniewagi.Pozdrawiam
              • Gość: prof Re: Do Pana Jarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 01:08
                Ma Pan u mnie Panie Jarku skrzynkę najlepszego łyskacza - Pani Magda Stąporek
                naturalnie, spokojnie, jasno i klarownie przekazuje informacje - czyli jest
                wiarygodna a na dodatek efektowna. Popieram. Jest najlepsza. Miejmy nadzieję,że
                te nasze pochwały Jej nie zepsuja bo szkoda by było
                • Gość: jarek Re: Do Pana Profa IP: *.punkt.pl 06.10.07, 01:15
                  Hehe.No to powiedział mi Pan komplement.Dzieki.Czyli ustalilismy,że
                  naturalność,poparta "tym czymś"nieuchwytnym i zwykła widoczna
                  sympatia dla tego co sie robi to jest to.Chyba nikt tam tej Pani nie
                  zepsuje?Choćby z zawiści.Jak Pan mysli?
                  • Gość: dodo ROTFL! IP: 83.238.128.* 06.10.07, 02:00
                    ludzie... raz sie babce raczylo jebnac i takie halo... :)
                    • Gość: dodo aaa.... IP: 83.238.128.* 06.10.07, 02:07
                      ... no przypomnialo mi sie. prawie tak sama afera jak z ta sabina gnat, co to
                      polazla do fryzjera i jej bluzke za ilestam ojro upie..li... no wezcie ludzie
                      nie robcie wiochy :)
              • Gość: Gregor Re: Do Pana Profa IP: *.net87.citysat.com.pl 23.10.07, 20:43
                Panie Jarku Pani Kornaga nie jest pierwszą lepszą idiotką z ulicy i
                zapewniam pana,żę posiada dyplom Magistra tak samo jak jej mąż. Więc
                sądzę że robienie z kogoś publicznie idioty i tumana (nie mam tu na
                myśli pana wypowiedzi) jest poniżej krytyki. Pani Kornaga posiada
                również kartę mikrofonową.Pewnie że nie będzie chodziła z dyplomem
                na szyji bo jakiś c.... napisał że jest idiotką bez wykształcenia.
                Pozdrawiam
    • Gość: wspołpracownik Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.chello.pl 23.10.07, 20:53
      Karta mikrofonowa to czasy komunizmu!Teraz liczy się intelekt a nie
      komisja która daje za to kim jesteś!już kartę zniesiono ponad rok
      temu!!!I dobrze!!!Czekam na kolejne pochwały,które obalę!!!A
      studia,no cóż są dla wytrwałych.Kornaga taka nie była.
      • Gość: pop Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 22:14
        Chyba krzywdzisz dziewczyne, chyba ma mgr-a, coś mi się o uszy obija.
      • Gość: Gregor Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.net87.citysat.com.pl 25.10.07, 19:45
        Jak byś chciał wiedzieć koleś to studia wyższe były wymagane w Radiu
        Opole. Kto nie skończył to aut z roboty. Gośka Kornaga jest już
        cztery lata po studiach. I była wytrwała jak nie wieżysz to ch.. ci
        w krzyż.
        • Gość: oj oj oj Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.chello.pl 25.10.07, 20:32
          nieładnie nieładnie taki język niezbyt dobrze świadczy o autorze - rzykro gosia
          że masz takich (tylko takich) obrońców
        • Gość: donaldo do gregora IP: *.chello.pl 26.10.07, 10:36
          "wieżysz"???
          koleś, a ty studia gdzie kończyłeś?... bo mam takie przeczucie, że tak ci się na
          nich podobało, że nie skończyłeś :-)
    • Gość: kolega Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.chello.pl 24.10.07, 02:24
      Masz rację obiło,bo ja skończyłem studia,a ona nie!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kolezanka Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.chello.pl 24.10.07, 08:33
        Dajcie spokój - najważniejsze jest to że Małgorzata jest ciągle na diecie i
        dlatego tak świetnie wygląda - razem ze Stąporek mogą założyć klub anorektyczki
        i być świetnym przykładem dla wszystkich młodych polek które w przyszłości chcą
        zostać superstar w tv!!
        • Gość: lilka Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 20:18
        • Gość: lilka Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 20:19
          Chyba cie pogięło. Kornaga ma wielką dupę. A Staporek nie ruszaj, bo po prostu
          jest dobra!!!
        • Gość: Gregor Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: *.net87.citysat.com.pl 25.10.07, 19:42
          Droga koleżanko przestań wpie..ć co popadnie i rusz tłuste dupsko
          z fotela to też będziesz miała figurę. Pozdrawiam
    • Gość: Gość z highlandera Re: KOrnaga KOmpromitacja IP: 81.210.76.* 24.10.07, 21:41
      Jak Jaś zabierze swoją drużynę z TV Opole to o czym będziemy pisać na
      forach.Pewnie w mieście powstanie z jego inicjatywy i oczywiście za jego
      przewodnictwem stacja ma miarę CNN lub BBC.Każdy szanujący reklamodawca
      przyjdzie wspierać jego wizje na kolanach, już widzę te transmisje te poszerzone
      pasma ,programy itp itd dech normalnie zapiera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka