Gość: legwan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 21:50 Głosuj na mnie proszę Cię bo ja do koryta chcę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptaszor.only Re: Hasło na wybory 02.10.07, 22:06 mam sposób na potanienie wyborów. oto on: wszystkie komisje wyborcze powinny pracować ku chwale ojczyzny (tj. za free). Wystarczy odpowiednia ustawa i gotowe. Czy znajdą się chętni do pracy za darmo? Zgłaszam się pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Hasło na wybory IP: *.chello.pl 04.10.07, 09:02 Czy komisja będzie płatna czy nie to inny problem ale ja bym postulował aby wrócić do zasad z poczatku demokracji - w komisji powinni byc przedstawiciele partii biorących udział w głosowaniu. Wtedy jeden drugiemu patrzy na ręce i liczenie jes uczciwe. Teraz przypadkowi ludze tylko patrzą żeby skończyć i iść do domu albo wypić. Jednak w tych sprawach trzeba mieć trochę doswiadczenia, przewodniczacy komisji powinien patrzeć na urnę, przeliczyć wydawane karty, podstemplować, itp. przez ostatnie lata w mojej komisji mam wrażenie że są tam mprzypadkowi ludzie którzy przyszli zarobić, czasami jest jedna osoba! póxniej śa cuda nad urną wydano 1000 kart a wyjęto 1100! I nikt nie krzyczy że prawica fałszuje wybory. Ciekawe dlaczego? Czyżby to miała być norma? I jeszcze jedna uwaga raczej do posłów - uważam za skandal to że przez prawie 20 lat nie zdołano wypracować jednej uniwersalnej ordynacji i przed każdymi wyborami jest kombinacja jak zmienić ordynację aby mieć większe szanse. Ludzie sobie nie zdają sprawy jaki to jest koszt tych zmian - zobaczcie jak się dorobił na tym Krauze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Hasło na wybory IP: *.punkt.pl 04.10.07, 10:22 Gdy Cię w doopę gniecie bida, Wrzuć do urny głos na LiD-a. Gnida z LiD-a dobrze gada, Bida dotknie też sąsiada Będzie euro,bedzie równo, Dobrze wspólnie dzielić gó.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodociągowa 4 Re: Hasło na wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 11:56 Każdy chory na wybory! A zdrowy - paść krowy! Zmarnuj swój głos - głosuj na mądrych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Hasło na wybory IP: *.punkt.pl 04.10.07, 15:11 Gdy Ci życie jak chooj zwisa, Wrzuć do urny głos na PiS-a Bo on zawsze czyni dobrze Opierając się na Ziobrze Gromi układ jak cholera Moher mocno go popiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Hasło na wybory IP: *.punkt.pl 04.10.07, 18:15 Gdy zaś portfel masz i formę, Wrzuć swój głos, oo!! na Placformę Która liberałków pieści Forma ładna,mało treści Bronek w Jarka, formą z Dorna Przekształciuchy ta Placforma No a gdzie jest Jan Rokita? Aut zrobiła mu kobita Co pod skrzydła Lecha poszła Kreśląc z listy męża posła Odpowiedz Link Zgłoś
demos1 Re: Hasło na wybory 04.10.07, 23:17 >> Nie idź na wybory My ze szwagrami wybierzemy za ciebie << Odpowiedz Link Zgłoś